Pescuitul plantat "strica" balta pentru ceilalti?

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Madalin Dirla
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Pescuitul plantat "strica" balta pentru ceilalti?

Mesaj de Madalin Dirla »

pe noi cu taxa,nada,mancare,benzina aproximativ 3000 lei / 3 pers - 1000 lei/pers
popescu59 scrie:Madalin Dirla -

Daca spui ca sustin prostii te rog sa ne spui tu echipa ta cit cheltuiti la un concurs ??? La cit va duc costurile cu un concurs , cit e taxa cit costa momelile , nada pe care o folositi , mincare , benzina motorina , Chiar sunt curios cit de ieftin este pentru tine un concurs .

cristian marcel

Mesaj de cristian marcel »

Eu am facut partide pe Moara in care prindeam cel putin la fel de bine ca cei care plantau (intr-adevar pe locurile din fata cu latimi de minim 150 m), insa conteaza foarte mult montura, nada, distanta, cantitatea de nada...etc Nu putem generaliza ca cei care planteaza prin mai bine decat daca vb de aceleasi persoane, folosind acelasi monturi , nada...etc Ca sa fiu rautacios(oricum nu suport plantele = cei care planteaza), nu am vazut 1 persoana pana acum care sa planteze cu cap.ma bucur pentru tine ca ti ai mai revenit si ca recunosti ca nu faci fata celor fara cap asa mare cum il ai tu si te asigur ca nu refuz nici o provocare din partea ta oricat de conditionata ar fii ea sa ai si tu sanse la 2 baboi

jdmishere

Mesaj de jdmishere »

Si totusi cum putem inclina balanta in favoarea noastra cand suntem flancati pe balta de persoane care planteaza iar pescarii aruncatori din mana nu pot sa duca momeala /nada la aceeasi distanta???

Eventual cei care au avut rezultate in astfel de conditii poate ar putea posta tehnica folosita...

Numai bine!
Dragos MARDARE
CS APS

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

ce ziceti? e vremea navomodelelor?
daca si pe tancabesti se organizeaza concursuri asa.... nici pestele nu mai e cea a fost....

ce si-or spune barcutele:
-salut
-salut
-te duci incolo?
-mda...iar ma trimite asta
-si pe mine, mi-au inghetat bateriile...
-hai, fire incurcate la elice!
-si tie baterie moarta!
602522_517136454982889_797746174_n.jpg
602522_517136454982889_797746174_n.jpg (45.53 KiB) Vizualizat de 1158 ori
553515_517136364982898_1459773018_n.jpg
553515_517136364982898_1459773018_n.jpg (71.3 KiB) Vizualizat de 1158 ori

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Da, ce frumos, foarte tare, s-a umplut de capitani de nave, ce sa facem unora le place sa arunce din mana sau sa planteze cu barca cu vasle/motor, nu am nimic cu cei care planteaza cu navo, doar intreb, atat de lenesi am ajuns incat nu mai putem sa nadim de pe mal sau sa aruncam lansetele din mana? Dupa ce stau o saptamana la birou eu unu nu imi doresc sa stau pe scaun 48 de ore si la o ora sa scot un crap. Vreau sa ma chinui sa ma intind, sa ma fortez, sa ajung acasa cu putina febra.

Ma rog fiecare face cum vrea, cred intr-adevar ca cineva cu navo poate sa strice balta, nu numai prin faptul ca planteaza la distanta mare, ci mai ales prin diferitele eschive facute cu barca de acestia, adica ies cu barca prin dreptul tau, planteaza in fata ta dupa monturile tale, iti agata firele cu barca, etc. Cred ca exact cum a mai zis un coleg mai sus cel mai bine e sa evitam baltile unde se planteaza.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Daca s-ar interzice peste tot plantatul ar fi mai bine ptr toti pescarii ! Altfel riscam ca pestele sa stea numai la 200-300-400 de metri de mal, acolo unde desarta vaporasele cuvele ! :idea:

Din pacate, pt. multi este singura modalitate de a prinde peste, sunt multi pescari care s-au nascut cu 2 maini stangi din pacate... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

jdmishere

Mesaj de jdmishere »

Vladut Mateianu scrie:Daca s-ar interzice peste tot plantatul ar fi mai bine ptr toti pescarii ! Altfel riscam ca pestele sa stea numai la 200-300-400 de metri de mal, acolo unde desarta vaporasele cuvele ! :idea:

Din pacate, pt. multi este singura modalitate de a prinde peste, sunt multi pescari care s-au nascut cu 2 maini stangi din pacate... :D
Salut Vladut!
Tu ce ai face daca te-ai intalni cu o astfel de situatie!
Un sfat din partea ta si din partea celorlati pescari cu experienta vasta ar fi binevenit.
Dragos MARDARE
CS APS

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Tinand cont ca traim in Romania si nu prea gasesti intelegere cu vorba buna, cred ca as renunta sa mai pescuiesc pe balta respectiva, asta daca sunt flancat de "plantatori" care baga 2-300 de metri ! Daca in schimb le planteaza 100-150 de m, as incerca sa le demonstrez ca pot sa prind din mana mai mult ca ei.... Atentie, sa incerc, nu inseamna ca si reusesc... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

jdmishere

Mesaj de jdmishere »

Vladut Mateianu scrie:Tinand cont ca traim in Romania si nu prea gasesti intelegere cu vorba buna, cred ca as renunta sa mai pescuiesc pe balta respectiva, asta daca sunt flancat de "plantatori" care baga 2-300 de metri ! Daca in schimb le planteaza 100-150 de m, as incerca sa le demonstrez ca pot sa prind din mana mai mult ca ei.... Atentie, sa incerc, nu inseamna ca si reusesc... :D
suna descurajator:(

sa intelegem (vorbesc in numele celor care s-au confruntat cu aceasta situatie, pescari din mana fiind-sper ca nu deranjez) ca nu putem concura cu "marinarii" si nu le putem lua pestele de pe vad...prin metode "crestinesti"

trist...
Dragos MARDARE
CS APS

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

valiauto68 scrie: daca si pe tancabesti se organizeaza concursuri asa....

Atenție ! te intinzi prea mult :!:
multumesc.
BARICADA CARP CLUB

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”