Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Va rog sa ma scuzati daca am deranjat , totusi nu inteleg expresia "ATENTIE! TE INTINZI PREA MULT" ? chiar trebuia sa o scrieti? doamne...dan _city_center scrie:valiauto68 scrie: daca si pe tancabesti se organizeaza concursuri asa....
Atenție ! te intinzi prea mult![]()
multumesc.
Nea Popescule, daca se interzice plantatul pe Tancabesti trebuie sa cauti alt loc de campare???popescu59 scrie:iohann -
Se stie foarte bine ca esti un pescar desavirsit care la mai toate concursurile mai ales pe Tincabesti ai fost pe podium .
Am o mare nelamurire daca nu esti adeptul pescuitului plantat DE CE AI PARTICIPAT LA ACEST CONCURS ?
Daca esti impotriva acestui stil de pescuit ce te-a facut sa participi la un asemnea concurs???
Ai fost cumva obligat , fortat de cineva??? S-au ai vrut sa demonstrezi ceva???
Nu cred ca daca ai scris ca esti impotriva pescuitului plantat pe Tincabesti ai deranjat pe cineva dar participarea ta la un astfel de concurs te contrazice.
am participat si nici nu regret ca am fost.am fost fortat si obligat de ''nebunia'' de a concura in regim de concurs,alaturi de pescari cu valoare,mai ales ca era ultimul concurs de pe tancabesti din acest an.popescu59 scrie:iohann -
Se stie foarte bine ca esti un pescar desavirsit care la mai toate concursurile mai ales pe Tincabesti ai fost pe podium .
Am o mare nelamurire daca nu esti adeptul pescuitului plantat DE CE AI PARTICIPAT LA ACEST CONCURS ?
Daca esti impotriva acestui stil de pescuit ce te-a facut sa participi la un asemnea concurs???
Ai fost cumva obligat , fortat de cineva??? S-au ai vrut sa demonstrezi ceva???
Nu cred ca daca ai scris ca esti impotriva pescuitului plantat pe Tincabesti ai deranjat pe cineva dar participarea ta la un astfel de concurs te contrazice.