Pescuitul plantat "strica" balta pentru ceilalti?

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
iohann
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Pescuitul plantat "strica" balta pentru ceilalti?

Mesaj de iohann »

Dan Mitranescu scrie:Eu nu vad jignirile si nici nevoia scuzelor ...
Discutam cu argumente pro si contra cele doua variante de pescuit la crap acceptate si impartite de cele mai mari doua competitii de crap din lume .
corect Dane.
te felicit si aici,cum te-am felicitat si live pt rezultat :wink:

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

valiauto68 scrie:Imi cer scuze pentru toata discutia care s-a creat. Nu am vrut ca tancabesti sa fie in centrul atentiei sau sa inflamez spiritele. S-a denaturat subiectul topicului si acum se intelege altceva.
Probabil ca m-am bagat aiurea unde nu imi fierbe oala, asa ca o sa stau in banca mea de acum inainte.

Nu am vrut sa aduc nici o ofensa lui vlad sau tancabestiului , unde am pescuit si poate o sa mai pescuiesc ( daca nu cumva mi se va interzice). Tin la balta asta pentru frumusetea ei si pentru ce se face acolo pentru pescari.

Daca asta e cererea nu am probleme cu cei ce pescuiesc plantat acolo.

topicul deschis de mine nu era pentru interzicerea pescuitului plantat pe tancabesti!
Ceream doar o parere despre ce se intampla cu obiceiurile pestilor de a se hranii in diferite situatii....

De la asta la ce s-a ajuns e mare diferenta!

A gresii e omeneste! mi-am cerut scuze pt faptul ca s-a interpretat total gresit ce am scris.
Scuze dan-city center
Scuze vlad
Scuze tuturor celor care s-au simtit jigniti de mine.

o zi buna tuturor
tu pt ce-ti ceri scuze?!n-ai jignit pe nimeni.ai fost chiar foarte pertinent in afirmatii.

Decebalus
Pescar de competitie

Mesaj de Decebalus »

Dan Mitranescu scrie:... eu am scos o barca de fire din buturugile de pe Tancabesti la ultimul concurs. Agatam in ele si eram nevoit sa le scot .
Ca mine au fost si altii.
Din acest punct de vedere consider ca baltile cu agataturi este de preferat sa fie pescuite "plantat" .
Ca sportivitate fiecare procedeu are atuurile sale : La aruncat este nevoie de la echipament pana la putere fizica si precizie , pe cand la plantat este nevoie de cunostinte in depistarea locurilor productive cat si de plasarea cat mai atractiva a monturilor in acestea. Pentru mine sunt placute ambele metode .
Acum ,care "strica" mai mult, parca nu stiu ce sa spun ...
Administratia lacului scoate cumva firele din des??sau deloc?
SpritZCarp

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Dan Mitranescu scrie:... eu am scos o barca de fire din buturugile de pe Tancabesti la ultimul concurs.
Eu am scos, cu lanseta, de pe mal, o buturuga intreaga de 4 m lungime. Se poate vedea la Vaci 1, langa stuful din stanga :lol: . A doua mi-a pus capac, desi am reusit sa o intorc de vreo 2 ori :) . Au ramas acolo 10 pesti, sute de metri de fir si monturile aferente, o mare parte si din cauza lipsei mele de experienta, necunoasterea locului... Dar, zic ca ala nu este loc de pescuit din mana, parerea mea. Desi cei experimentati si care-l cunosc bine o pot face cu succes. E mai bine plantat. Si pentru peste si pentru pescari.
Marius Sârbu

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

iohann scrie:
Dan Mitranescu scrie:Eu nu vad jignirile si nici nevoia scuzelor ...
Discutam cu argumente pro si contra cele doua variante de pescuit la crap acceptate si impartite de cele mai mari doua competitii de crap din lume .
corect Dane.
te felicit si aici,cum te-am felicitat si live pt rezultat :wink:
Multumesc Iohann . Felicitari si tie tot timpul cand se aduce vorba de pescuitul pe Tancabesti. :wink:

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Da corect este mai bine la plantat, dar la plantat din barca nu din navo. Pentru ca daca se agata pestele te urci in barca si te duci dupa el, dar pe navo poti eventual sa iti urci copilul sa scoata pestele.

La urma urmei se discuta despre plantatul cu navo nu cu barca. Intr-adevar cei care planteaza cu barca, sunt cei care cauta structuri, etc, dar cei mai multi cu navo planteaza ca au vazut ei ca sare pestele nu stiu unde, ca sa nu mai vorbim de cei care planteaza pe balti cu latime de 80 de m, am vazut persoane care plantau si pe floarea popestiului, care are latime de 120 m si lungime de 200, de oriunde dai poti sa ajungi aproape de celalalt mal.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Nu este prima discutie despre plantat ! Acest subiect s-a mai dezbatut pe crapmania si pe majoritatea forumurilor de pescuit !
Insa esenta discutiilor este aproximativ aceeasi :
- topicul este deschis de o persoana care nu a prins nimic/putin
- langa el ,cei cu navomodel/barca au prins bine si i-au creat frustrari
- "persoana" nu are nici o vina ca nu prinde peste ci "nenorocitii/etc. cu plantatul STRICA BALTA!"
- in acel moment apar si ceilalti posesori de frustrari pe aceasta tema + cativa "puristi/conservatori/traditionalisti"
- impreuna aduc o gramada de ofense/jigniri posesorilor de navomodel

P.S. Din cate cunosc eu majoritatea pescarilor pasionati/de competitie detin un navomodel desi au scule performante si lanseaza foarte bine !!! :D

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

...cei pasionati de competitiile paralimpice :)
Marius Sârbu

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

pharaoh scrie:...cei pasionati de competitiile paralimpice :)

Am inteles ! Nu ai navomodel !!! :lol:

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Nu se inventeaza si motorase pentru mulinete sa aduca singure pestele la mal? Ce tare ar fi sa ai telecomanda pt navomodel si joystick pentru lanseta. Asta ar fi pescuit, ce aruncat din mana, ce drill, da-le dracu. Mai tare sa mergi pe balta si sa pescuiesti cu tableta.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”