Ma scuzi ca intervin dar sa compari Pleasa cu Tancabesti, ca structura a substratului si configuratie, e (o) ........... - completeaza tu-spatiul punctat .ionut72 scrie:daca acesta propunere va fi luata in considerare de catre administratia lacului Tancabesti (asa cum s-a intamplat la Pleasa)? Ce inseamna, ca Raducu (proprietarul de la Pleasa) e tampit ca a interzis plantatul la Pleasa in urma propunerii pescarilor?
Cat despre plantat..ala cu vaporasul mi se pare o chestie inutila.Majoritatea navomodelistilor spun ca "dau" departe=> prind peste.Asta mi se pare o prostie...Da' daca pescarii aia asa considera, sa fie sanatosi.Nu pot decat sa ma bucur cand eu prind, la 30 m de mal, mai bine decat ei la 200

Plantatul cu barca e altceva.Cei care-l practica se gandesc si la precizia prezentarii dar, mai ales, la posibilitatea de-a scoate pestele in siguranta.
Iar se compara mere cu pere.
Sa spui ca plantatul "strica" o balta iar mi se pare exagerat.Bine, daca balta-i un lighean atunci ar fi posibil dar eu discut de balti cat de cat normale..cu structuri, praguri, etc.