Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Ok Ali. Suntem pescari deci jucatori. Nu suntem suporteri. Jucatorii de fotbal joaca pe orice stadion. Nu ies in strada sa isi apere patronul. Eu cred ca ai inteles de la inceput ce am vrut sa spunFaraon scrie:deci stiam ca o sa ma criticati asa pt ca este singurul locru pe care potati sa faceti nimic mai mult , ce copratia proasta a potut sa faca acel domn cu steaua si tancabesti. pt ca noi (pescari) suntem in cumpratia cu steaua lui Gigi jocaturi nu suportri cum spunai domnule. marog , oricum credam ca aveti putin senge din stre bunicii vostri vlad tepici si stefan cel mare..........................................................
si cu asta am inchiat.
RESPECT.
Daca aveam ceva personal sau vroiam sa ma bag "in seama aiurea" nu interveneam in pagina a 10-a a topicului. Doar ca nu am fost de acord cu ultima postare a lui Ali. Atat tot, nu am nimic personal nici cu el, nici cu tine, nici cu lacul. Ba mai mult, am si mentionat mai sus ca este un lac superb si aparte.Lukyan scrie:Pentru Manea L. :
este a doua oara cand te bagi in seama si vorbesti ca sa te afli in treaba despre Tancabesti . Nu ti-am zis nimik prima data din bun simt. Nici de data asta nu o sa vorbesc mai multe decat trebuie. Daca nu te doare capul sau maseaua ca la Debutmania nu vad de ce te bagi in seama pentru o cauza care nu este clar a ta. Iti multumesc pentru o minima intelegere pentru ultima data.