SALAVATI TANCABESTUL!!!!!!!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
valiauto68
Puncte: 0

Re: SALAVATI TANCABESTUL!!!!!!!

Mesaj de valiauto68 »

ALY ai cam dat cu bata in balta ,cum se spune, cu ultima ta afirmatie.

De fapt tu cam ce ai vrea sa faca lumea? Fiecare din noi avem un job,probleme personale,etc.

Faraon

Mesaj de Faraon »

deci stiam ca o sa ma criticati asa pt ca este singurul locru pe care potati sa faceti nimic mai mult , ce copratia proasta a potut sa faca acel domn cu steaua si tancabesti. pt ca noi (pescari) suntem in cumpratia cu steaua lui Gigi jocaturi nu suportri cum spunai domnule. marog , oricum credam ca aveti putin senge din stre bunicii vostri vlad tepici si stefan cel mare..........................................................
si cu asta am inchiat.
RESPECT.
PRO Team ®
Ali Motaz
Life For Angling
ViceCampion National 2016

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Are dreptate Lucian, l-a asta m-am gandit si eu dupa ce am semnat petitia.

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

Faraon scrie:deci stiam ca o sa ma criticati asa pt ca este singurul locru pe care potati sa faceti nimic mai mult , ce copratia proasta a potut sa faca acel domn cu steaua si tancabesti. pt ca noi (pescari) suntem in cumpratia cu steaua lui Gigi jocaturi nu suportri cum spunai domnule. marog , oricum credam ca aveti putin senge din stre bunicii vostri vlad tepici si stefan cel mare..........................................................
si cu asta am inchiat.
RESPECT.
Ok Ali. Suntem pescari deci jucatori. Nu suntem suporteri. Jucatorii de fotbal joaca pe orice stadion. Nu ies in strada sa isi apere patronul. Eu cred ca ai inteles de la inceput ce am vrut sa spun
Mulumesc.
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

Lukyan
pescar de competitie

Mesaj de Lukyan »

Am crezut ca am intrat pe sport.ro :lol:

Din cate vad Aly este singurul care da cu batul in apa (la Tancabesti ).. restul pescuiesc pe Ghencea , iar unul sau chiar doi pescari, din prea multa sinceritate pescuiesc pe uscat. Asta e. Asa e. Bravos domnilor!

Sa trecem la lucruri mai simple si va invit ( pentru cei care au chef ) sa vedeti emisiunea In Carlig ! filmata in data de 21 10 2012 la Tancabesti :

Lukyan
pescar de competitie

Mesaj de Lukyan »

Pentru Manea L. :
este a doua oara cand te bagi in seama si vorbesti ca sa te afli in treaba despre Tancabesti . Nu ti-am zis nimik prima data din bun simt. Nici de data asta nu o sa vorbesc mai multe decat trebuie. Daca nu te doare capul sau maseaua ca la Debutmania nu vad de ce te bagi in seama pentru o cauza care nu este clar a ta. Iti multumesc pentru o minima intelegere pentru ultima data.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Cand unii sunt apostrofati ca fiind lipsiti de rusine ca nu sunt suficient de combativi legat de problemele juridice ale lacului Tancabesti, a cui este cauza (problema) ??
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Lukyan
pescar de competitie

Mesaj de Lukyan »

Aly nu a spus un nume .. putea sa spuna si de mine. Asa este el, vorbeste tare, uneori prea tare, este mai vulcanic, dar are o fire vesela care bucura chiar si pe cei care cred ca li se adreseaza lor. Eu unul consider ca este prea sincer, poate sa si greseasca, ca si mine ca si altii. Insa a-l judeca pe Aly (spusele lui) in contextul problemelor Tancabestiului, este ca si cum eu as vedea un pescar la pamant si calcat in picioare de smekeri, si ca sa nu stau degeaba ( nu zic sa si intervin) sa sar si io cu picioarele pe el ca da bine la poza. Sa fim seriosi. Cine are probleme de alta natura, cu Tancabestiul sau cu fratii Parfene si au acum mingea la fileu, nu pot decat sa zambesc asa cum fac toti aceia care citesc cele scrise mai sus si stau in banca lor , deoparte... ... deocamdata . :wink:
Noi sa fim sanatosi !

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Parerea mea, si va doresc in mod sincer succes, este sa uzati de caile legale prin intermediul unr avocati, altfel acest gen de stabor reclamat de prietenul Aly nu cred ca-l va sensibiliza pe Dl.Valvis, primar sau institutie abilitata.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

Lukyan scrie:Pentru Manea L. :
este a doua oara cand te bagi in seama si vorbesti ca sa te afli in treaba despre Tancabesti . Nu ti-am zis nimik prima data din bun simt. Nici de data asta nu o sa vorbesc mai multe decat trebuie. Daca nu te doare capul sau maseaua ca la Debutmania nu vad de ce te bagi in seama pentru o cauza care nu este clar a ta. Iti multumesc pentru o minima intelegere pentru ultima data.
Daca aveam ceva personal sau vroiam sa ma bag "in seama aiurea" nu interveneam in pagina a 10-a a topicului. Doar ca nu am fost de acord cu ultima postare a lui Ali. Atat tot, nu am nimic personal nici cu el, nici cu tine, nici cu lacul. Ba mai mult, am si mentionat mai sus ca este un lac superb si aparte.

Decat sa te contrezi cu mine pe aici facand aluzie la Debutmania, poate ar fi mai bine sa iti iei functia de P.R. in serios si sa apara prin presa multe articole despre acest abuz (chiar il consider un abuz, dar nu asa trebuie actionat) si asa poate il vei ajuta pe Vlad mai mult.

Si eu iti multmesc,
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”