Meleg (produs sub licenta SBS!!!) , tot la Senzor gasesti cel mai beton pret. Au in toamna la Darvari m-am distrat de minune folosind porumb dinasta, luat dela Senzor (Mersi baieti!!

) , asta in conditiile in care Darvariul a devenit o balta cu fite, pe care multa lume se jura ca vremea porumbului a trecut. Daca acolo, unde crapii se alinta cu mixuri dintre cele mai cosmopolite , si-a facyt datoria, dece nu si-ar face-o si pe alte balti?...
Au am prins ok si pe baltile dela iasi tot folosind Meleg, Scopex, Natural si Spod Mix, si-n patru ore am reusit sa prind mai bine decat a prins unul intr-o zi intreaga.
Acuma nu-ti imagina ca e supernada secolului 21 si atrage crapul din balta vecina. Ca orice momeala de calitate, trebuie pescuita in locul potrivit. Avantajul e ca in loc de 3 trasaturi la porumb "de casa" o sa ai 6 sau chiar 10. Calitatea si increderea in momeqala cu care dai conteaza enorm, mai ales atunci cand toate celelalte variabile din ecuatie sunt greu de controlat.
Vb cu Vladut, el stie mai bine ce sa-ti recomande functie de conditiile de pescuit de pe baltile tale. EU am mers pe mana lui si am avut de castigat.
Acuma mai ramane sa-l vad pe Andrei pescuind dinnou cu porumb... sa-i cer si lui o reteta. Facem schimb de info: El sa ma-nvete metode de preparate si eu sa-l invat sa faca boiliesuri din naftalina