Pt.partide scurte!

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

cipibm
Puncte: 0

Mesaj de cipibm »

Ala la care trage mai repede! :D

Gabriel

Mesaj de Gabriel »

Salutare

Si la care trage mai repede? (in cazul tau?)

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Meleg (produs sub licenta SBS!!!) , tot la Senzor gasesti cel mai beton pret. Au in toamna la Darvari m-am distrat de minune folosind porumb dinasta, luat dela Senzor (Mersi baieti!! :wink: ) , asta in conditiile in care Darvariul a devenit o balta cu fite, pe care multa lume se jura ca vremea porumbului a trecut. Daca acolo, unde crapii se alinta cu mixuri dintre cele mai cosmopolite , si-a facyt datoria, dece nu si-ar face-o si pe alte balti?...

Au am prins ok si pe baltile dela iasi tot folosind Meleg, Scopex, Natural si Spod Mix, si-n patru ore am reusit sa prind mai bine decat a prins unul intr-o zi intreaga.
Acuma nu-ti imagina ca e supernada secolului 21 si atrage crapul din balta vecina. Ca orice momeala de calitate, trebuie pescuita in locul potrivit. Avantajul e ca in loc de 3 trasaturi la porumb "de casa" o sa ai 6 sau chiar 10. Calitatea si increderea in momeqala cu care dai conteaza enorm, mai ales atunci cand toate celelalte variabile din ecuatie sunt greu de controlat.
Vb cu Vladut, el stie mai bine ce sa-ti recomande functie de conditiile de pescuit de pe baltile tale. EU am mers pe mana lui si am avut de castigat. :wink:

Acuma mai ramane sa-l vad pe Andrei pescuind dinnou cu porumb... sa-i cer si lui o reteta. Facem schimb de info: El sa ma-nvete metode de preparate si eu sa-l invat sa faca boiliesuri din naftalina :lol:
Legio - Patria Nostra !

Gabriel

Mesaj de Gabriel »

Salutare

Legio ca de obicei esti primul care imi raspunde(respect), am cautat pe net Meleg si am vazut ca pungile is vidate la 1,2 kg dar si pretul il au cam piperat pt "porumb" nu stiu cu cit il au cei de la Senzor dar am sa incerc poate gasesc si pe la noi asa ceva .Ma gindesc ca o data punga desfacuta trebuie folosita alt fel se strica nu?
Are o sumedenie de arome :wink: Sper sa gasesc si prin Cluj ca nu am drum pe la bucuresti .
Mersi :wink:

pescar_crap

Mesaj de pescar_crap »

off topic....patabum..te rog inainte sa plec hai sa iesim la o bere..eu nu mai am mobil...deci nu te pot suna...scz de modalitatea prin care incerc sa iau legatura cu tine ...cine stie adresa de mail a lui va rog sa mi-o dea si mie..
Gropan catalin nicolae sunt si adresa mea e catalingropan@yahoo.com
ms mult si sper sa nu te superi pe mine tata...te pup

Gabriel

Mesaj de Gabriel »

Salutare.
Baieti imi recomndati si mie niste cirlige pt porumb?(marime ,marca,gen)
Pentru porumb flotant si simplu mersi pentru ajutor :wink: !

Mersi mult!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ptr. porumb flotant incearca Gamakatsu G-Carp Pop-Up nr. 6,
iar ptr porumb simplu incearca Fox SSC nr.3 sau 4 . Si gama Super Hook tot de la Gamakatsu G-Carp.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Gabriel

Mesaj de Gabriel »

Salutare.
Mersi Vladut pentru sfat :wink:
Vladut ai fot la Livada (Bihor)imi poti da si mie ceva detalii locurii,ponturi nu prea le am cu bilele mai degraba cu semintele asa ca orice indiciu ii pretuit,nu am fost nici o data pe balta asta dar vreau in vara asta sa ma duc (am prietena in oradea :lol: ) mersi
Succes in continoare la concursuri :wink:

cipibm

Mesaj de cipibm »

Frumoasa urare.Esti din ardeal???

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Parerea mea e ca mai intai ar trebui sa inveti sa pescuiesti cat decat bine cu seminte, pt a acumula o minima experienta capabila sa-ti dea un anumit discernamant ce te va ajuta sa nu te sui pe pereti daca nu prinzi din prima la bile si mai ales sa te ajute sa-ntelegi ce vrei dela bilele respective. In Iasi sunt nenumarate cazuri in care omuletii iau bile din snobism si nu stiu sa le pescuiasca, doar pt simplul fapt ca ma vad pe mine ca le folosesc sau mai vine cineva din cand incand si se mai joaca cu o cobra pe malul apei. Boiliesul e un subiect amplu, o suma de factori asupra carora ar trebui sa ai un minim control sau macar un grad de intelegere rezonabil pt a putea sa te-ntelegi cat decat bine cu ele. Altfel, s-ar putea sa prinzi si sa n-ai habar dece o faci sau foarte bine sa nu prinzi si iarasi sa nu stii dece. Ori asta nu e un pas real in fata in ceea ce priveste intelegerea fenomenului in ansamblu. AU i nsumi nu folosesc bile foarte des pt ca reprezinta o suma destul de mare de "vectori" a caror directie n-o pot controla sau macar intui deocamdata si de aceea de multe ori ma simt ca sicum ma sui pe motococleta desi eu inca mai cad de pe bicicleta. Deasta ti-am spus s-o iei "tai-tai" :wink: pt ca pasii marunti sunt cei ma siguri si intotdeauna te duc acolo unde vrei.
Legio - Patria Nostra !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”