MTX14 sau Prologic C2

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: MTX14 sau Prologic C2

Mesaj de Dan Mitranescu »

Eu doresc sa incheiem discutiile aici.
In niciun rand scris de mine nu am facut referire la alte produse in comparatie cu ale mele sau la alte nume din pescuitul national sau international in comparatie cu studiile mele si cat sunt de pescar sau nu. Am raspuns numai la atacuri cat de civilizat am putut si mi-am prezentat produsele CU CE FAC , demonstrand asta , nu spunand ca asa prezice cineva pe undeva ...

Sunt zeci de reclame la pastele de dinti pentru cateva brand-uri . Ba ca este singura care are "calciu" , ba ca este "recomandata de medicii stomatologi" , ba ca este "Nr.1" , ba ca este "in trei culori" ... Crezi ca se ataca pe undeva intre ei ???

Au inventat "paradontax" cu cel mai de c...t gust si cu cea mai scarboasa reclama si totusi cer cel mai mare pret de pe piata ! Le spune Colgate ceva pe undeva despre acest aspect ?
Se ofenseaza Paradontax ca la Colgate se goleste raftul de 10 ori mai repede ca la ei ? Nu ! Fiecare incearca sa-si aduca clienti fara sa dea in celalalt. Cine o sa ajunga cum a ajuns Cristal-ul numai timpul o spune.

De ce nu incerci sa-ti promovezi produsele facand "cultura" carbonului fara sa ceri unuia ca mine sa o stie ? Stii ca mie mi se rupe din ce este facuta o lanseta si ca tot ce conteaza este CE FACE si incerci sa ma ataci pe aceasta cale ... Nu este frumos ...

Eu apelez inca odata la "liniste". Este ultima mea postare in acest sens.

P.S. Sunt trei categorii de carbon . Combinatia acestora pe straturi cat si nr. de straturi pe anumite portiuni din blank dau produsul final.
Maine am sa-ti spun din ce este facut MTX-ul , dar am sa-ti spun si din ce este facut Hi-s ul. Sunt materiale diferite.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Dan Mitranescu scrie: Eu apelez inca odata la "liniste". Este ultima mea postare in acest sens.
Dane, ai bucatica ta de piata, nu renunta la ea.
Nu stiu de unde se ataca tocmai cei de la BF care :
1 au cam cele mai scumpe produse in general ;
2 au cea mai nesimtita taxa de transport , 25 lei , e o prostie sa iei 5 plicuri de ace cu 100 lei si sa platesti 25 lei transport la ele dar asta e vrajeala de 2 lei, la volumul lor de colete sunt sigur ca au super preturi sau au oameni slabi si intr-adevar platesc 25 lei caz in care ar trebui sa ii dea afara;
3 au stocurile varza la fff multe produse;
4 Ciudat ca un lider de piata asa cum se considera ei in 2010 au fost pe pierdere iar in 2011 au avut un profit cam cat un set de bete bune , ce sa intelegem ca abia acum va creste business-ul ??? :mrgreen: Nu cred ......

Bine ati venit pe piata libera, :mrgreen: sper sa apara din ce in ce mai multi producatori cu bete, cobre si mai stiu eu ce si sa incepeti si voi sa va indreptati atentia spre clienti .
Faptul ca ati intrat si pe stationar si pe rapitor este o dovada clara ca vanzarile voastre nu mai sunt ce au fost dar incercati sa va indreptati spre client , sa veniti in intampinarea nevoilor lui si nu sa il jecmaniti cand ii prindeti pe la voi pe la subsol pe acolo.
Tipurile de carbon nu prea ma intereseaza atata timp cat o lanseta isi face treaba , "lista de ingrediente" e OK sa o urmaresti doar la mancare in rest la carbon e ...... cancan

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

RSC scrie:CEO Vladut :D vinde la Green Lake o gramada de bete pentru ca toti de acolo, dupa spusele lui Iulica :roll: , trec pe aceasta marca de lansete :wink: (cica merg mai bine la ciortani :D - Iulica dixit). In acest caz, avand lansetele MAGIC-e, clubul Green Lake trebuie sa aiba in sezonul urmator de doua ori mai multe podiumuri decat anul acesta :lol: , cand au folosit MTX-uri... :lol: . Daca acest lucru nu se va intampla atunci o sa putem spune ca MTX-urile sunt mai magice decat MAGIC-urile :lol:
...................

nu am zis ca schimbam toti lansetele ......
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Oprea Marian scrie:@ adi zarguzon: tu ai tinut sa-ti amortizezi investitia intr-un an fara sa fi inventat nimic. Englezii in cat timp crezi ca ar trebui sa-si amortizezi faptul ca au inventat un fenomen mondial?
@ dan mitranescu: calitatile pe care le aduci tu ca argument lansetelor Mtx se regasesc la cele mai ieftine spoduri nash, fox, chub etc O lanseta de 4 lbs, rigida si usoara, e facuta pt munca de jos, adica naditul, si este construita cu cele mai ieftine materiale, in general. Ce stiu sa faca Mtx-rile, fac oricare alte lansete de spod. Calitatea carbonului si tehnologia este cea care dicteaza pretul. Imi poti spune, te rog, ce tipuri de carbon si rasini intra in compozitia lansetelor tale? Am incercat sa tac, dar ignoranta promovata de voi pare molipsitoare printre cei care intra si citesc ca utilizatori neimplicati in piata articolelor de pescuit.
eu am reusit sa fac ceva in Romania din carbon, un material care este greu accesibil; multi pescari straini, inclusiv englezi au fost mirati sa afle ca produsul este facut in Romania; acest lucru l-am reusit insa dupa multe zile in fata calculatorului si mai ales dupa multe probe in atelier; tara asta moare numai pentru ca toate lumea cumpara si revinde, fara sa mai produca ceva;
daca ma ajuta Dumnezeu la anul poate reusesc sa fac si lansete in Romania, asta ca sa mai copiez ceva.

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

zfcristian scrie: Tipurile de carbon nu prea ma intereseaza atata timp cat o lanseta isi face treaba , "lista de ingrediente" e OK sa o urmaresti doar la mancare in rest la carbon e ...... cancan
Ai pe cuvantul tau?
Ia spune cat te-ai cacait sa-ti schimbi lansetele si ai adunat info si din stanga si din dreapta?
Spune-ne despre mulinete, cu ce rasnite dai? Ca precis nu sunt din dragoane sau facute in garaje dupa cate imi amintesc...

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Lao scrie:
zfcristian scrie: Tipurile de carbon nu prea ma intereseaza atata timp cat o lanseta isi face treaba , "lista de ingrediente" e OK sa o urmaresti doar la mancare in rest la carbon e ...... cancan
Ai pe cuvantul tau?
Ia spune cat te-ai cacait sa-ti schimbi lansetele si ai adunat info si din stanga si din dreapta?
Spune-ne despre mulinete, cu ce rasnite dai? Ca precis nu sunt din dragoane sau facute in garaje dupa cate imi amintesc...
Tu lipseai :mrgreen:
Intr-adevar m-am interesat in stange si in dreapta dar nu cred ca stie cineva toate "ingredientele", te intereseaza mai degraba cum se comporta lanseta in diferite situatii in care ai putea sa fii si tu pe viitor .
Si ca sa te linistesc si sa iti dovedesc ca ai o gandire ingusta, am mulinete Ultegra Ci4 de 14000 dar nu m-a interesat niciodata compozitia chimica a acelui Ci4 ci doar caracteristicile produsului final .
Paaaaa !!!!!

clabuc

Mesaj de clabuc »

zfcristian scrie:
Dan Mitranescu scrie: Eu apelez inca odata la "liniste". Este ultima mea postare in acest sens.
2 au cea mai nesimtita taxa de transport , 25 lei , e o prostie sa iei 5 plicuri de ace cu 100 lei si sa platesti 25 lei transport la ele dar asta e vrajeala de 2 lei, la volumul lor de colete sunt sigur ca au super preturi sau au oameni slabi si intr-adevar platesc 25 lei caz in care ar trebui sa ii dea afara;
4 Ciudat ca un lider de piata asa cum se considera ei in 2010 au fost pe pierdere iar in 2011 au avut un profit cam cat un set de bete bune , ce sa intelegem ca abia acum va creste business-ul ??? :mrgreen: Nu cred ......

Bine ati venit pe piata libera, :mrgreen: sper sa apara din ce in ce mai multi producatori cu bete, cobre si mai stiu eu ce si sa incepeti si voi sa va indreptati atentia spre clienti .
Faptul ca ati intrat si pe stationar si pe rapitor este o dovada clara ca vanzarile voastre nu mai sunt ce au fost dar incercati sa va indreptati spre client , sa veniti in intampinarea nevoilor lui si nu sa il jecmaniti cand ii prindeti pe la voi pe la subsol pe acolo.
Tipurile de carbon nu prea ma intereseaza atata timp cat o lanseta isi face treaba , "lista de ingrediente" e OK sa o urmaresti doar la mancare in rest la carbon e ...... cancan
as adauga vanzatori incompetenti si nepasatori plus o politica de garantie de mai bine te duci si te impusti. cat de snob sa fii sa dai 17 mil pe o lanseta stiind ca la garantie in cel mi bun caz trebuie sa astepti cateva luni si/sau sa platesti transportul in anglia. sigur exista o piata si ptr lansete de 17 mil dar mai ales la banii aia trebuie si servicii pe masura. Nu am auzit de probleme cu acordarea garantiei la Mitranescu - in schimb la big fish ..... :roll:

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

clabuc scrie:
zfcristian scrie:

as adauga vanzatori incompetenti si nepasatori plus o politica de garantie de mai bine te duci si te impusti. cat de snob sa fii sa dai 17 mil pe o lanseta stiind ca la garantie in cel mi bun caz trebuie sa astepti cateva luni si/sau sa platesti transportul in anglia. sigur exista o piata si ptr lansete de 17 mil dar mai ales la banii aia trebuie si servicii pe masura. Nu am auzit de probleme cu acordarea garantiei la Mitranescu - in schimb la big fish ..... :roll:
Nu cred ca are sens discutia, deoarece BF nu duce lipsa de clienti. Atata vreme cat la un total de 10.000 ron platiti pentru produse (de catre un prieten) nu s-a pus vorba de nicio reducere, ba chiar i-au fost batute la casa si baterii pentru senzorii achizitionati, :( discutia nu face sens.
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

zfcristian scrie:
Lao scrie:
Ai pe cuvantul tau?
Tu lipseai :mrgreen:
Intr-adevar m-am interesat in stange si in dreapta dar nu cred ca stie cineva toate "ingredientele", te intereseaza mai degraba cum se comporta lanseta in diferite situatii in care ai putea sa fii si tu pe viitor .
Si ca sa te linistesc si sa iti dovedesc ca ai o gandire ingusta, am mulinete Ultegra Ci4 de 14000 dar nu m-a interesat niciodata compozitia chimica a acelui Ci4 ci doar caracteristicile produsului final .
Paaaaa !!!!!
N-ai inteles nimic, de fapt nici nu ma asteptam la cat bati campii pe aici, trolezi si postezi de dragul de a te baga in seama.
Spor la debitat tampenii si adunat posturi.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Lao scrie: N-ai inteles nimic, de fapt nici nu ma asteptam la cat bati campii pe aici, trolezi si postezi de dragul de a te baga in seama.
Spor la debitat tampenii si adunat posturi.
Ia fa tu lumina si pentru noi, sa vedem in ce sfere inalte te desfasori tu si in ce intuneric stam noi ! :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”