FEEDBACK GENERAL VANZARI-CUMPARARI

Aprecieri pozitive sau negative la adresa vanzatorilor si cumparatorilor. Cate un topic pentru fiecare user.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
Sorin Daringa
Puncte: 0

Re: levi74 este sau a devenit TEPAR!!

Mesaj de Sorin Daringa »

Foarte curios.Mie mi-a trimis exact ce am comandat si produsele se prezentau ca in descriere.Adica 3 mulinete axeon.Iar la telefon sa dovedit a fi o persoana de caracter.
Poate sa comis o greseala..mai incearca sa-l suni...sunt sigur ca o sa va intelegeti.
Imagine

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Cred ca acest topic trebuie mutat pe prima pagina e corect si foarte normal sa stim si noi cu totii de cine ar trebuii sa ne ferim in derularea de vinzari cumparari de pe forum.
Rog un moderator sa mute acest topic pe prima pagina la subiecte active , numai find uniti vom reusi sa eliminam astefel de tepari dintre noi.

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

Ne'a Popescu..daca eu si inca un coleg saptamana trecuta au dat 2 calificative pozitive userului...la ce strigi in gura mare ca e hot?Lasa omul cu geanta sa-si rezolve amiabil treaba nu te mai arunca ca musca la ochiul maro.
Imagine

aditzzu

Mesaj de aditzzu »

de 4 zile ii cer adresa sa o expediez inapoi si nu vrea! deci tot incerc amiabil ! nu am sarit imediat aici!ce mi-a trimis el si ce e pe bigfish e total diferit!

uite aici ultimul raspuns al lui:

Sal!! Inainte de a mai vb de orice altceva am o mare rugaminte: fa te rog citeva poze la geanta, trimitele pe mail la Big Fish si le scrii atit " Va rog sa i-mi spuneti ce model este aceasta geanta, pe care am primit-o cadou, pt ca vreau sa o vind si nu stiu cum se numeste modelul si apelez la dvs pt ca de acolo a fost cumparata. Stima si atit " Dupa ce primesti raspunsul da-i un reply si spre mailul meu pe care am sa ti-l comunik atunci si poate reusesti sa i-mi dai un bip dupa un tel sa te sun sa vb sa i-mi spui mai exact ce este in neregula cu geanta mai exact> i-ti traduc putin denumirea survivor =pt ca poate pastra si mincare
tackle box = ca este organizata in interior
Acum am intrat pe site la big fish si intradevar am vazut ca acum sunt maron si au un buzunar mai mare in lateral, dar crede-ma ca si asta cind a fost cumparata la fel se numea si stiam ca numai la big fish sunt de aceea am trimis lumea acolo sa o vada, iar tu puteai sa ma suni si sa ma intrebi mai multe si mai detaliat tot ce vroiai sa stii. Cu scuzele de rigoare eu nu sunt tepar si ca sa te convingi intra pe celelalte anunturi ale mele si citeste te rog ce au scris toti care au cumparat de la mine ceva. Inca odata te rog sa faci ce te-am rugat si lamurim problema dupa aceea!!

deci recunoaste ca e altceva !!! apoi de ieri nu mai raspunde deloc!

aditzzu

Mesaj de aditzzu »

asta mi-a trimis si uitati: aici ce era pe site unde ne trimitea el: BIGFISH SURVIVOR TACKLE BAG!!!!!!

http://www.bigfish.ro/producatori/prolo ... -1256.html
Fişiere ataşate
asta mi-a trimis
asta mi-a trimis
CIMG9671.JPG (100.1 KiB) Vizualizat de 1600 ori
asta e pe site la BIGFISH
asta e pe site la BIGFISH
survivor-tackle-bag-1256-1.jpg (6.84 KiB) Vizualizat de 1601 ori
Ultima oară modificat Sâm Dec 22, 2012 17:37 de către aditzzu, modificat de 2 ori în total.

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

1. Mai sus aveti TOPIC numit FEEDBACK VANZARI-CUMPARARI,acolo puteti posta parerile Pro sau Contra despre un anumit USER. NU FACETI TOPIC SEPARAT.
2. Noi nu putem sa intervenim in tranzactile dvs. Dvs vorbiti cu vanzatorul/cumparatorul si negociati,stabiliti date de contact etc.
La aceste 2 probleme nu avem ce face pt ca persoanele acuzate au si calificative bune,dar pe viitor vom ANALIZA daca pesoana respectiva are calficative bune si rele iar la 3 calificative NEGATIVE va fi banat pt o perioada de timp iar dupa la prima abatere SE VA BANA PROBABIL DEFINITIV.
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

aditzzu

Re: FEEDBACK VANZARI-CUMPARARI

Mesaj de aditzzu »

prima poza e poza de pe site bigfish adica ce vroiam eu si a doua poza este ce mi-a trimis!!!
Fişiere ataşate
asta este pe site BIGFISH
asta este pe site BIGFISH
survivor-tackle-bag-1256-1.jpg (6.84 KiB) Vizualizat de 970 ori
asta mi-a trimis
asta mi-a trimis
CIMG9671.JPG (100.1 KiB) Vizualizat de 970 ori

aditzzu

Mesaj de aditzzu »

am inteles ca nu se poate interveni in negocieri dar e evident aici (vezi poze mai sus)ca am fost tepuit de domnu levi74!
nu sunt vorbe aiurea!

sunt dovedite faptele !
dar asta e...! dupa 5-6 tepe poate se face ceva!
tepuiti fratilor aste e Romania!

levi74
Partener Crapmania.ro

Mesaj de levi74 »

Buna Seara!! Am ajuns la calculator si am vazut ce au scris doua persoane despre mine si am sa le raspund pe rind:
In primul rind cum este normal raspund asa cum i-am scris si in SMS domnului care a cumparat geanta:
Eu am pus o geanta la vinzare pe care am primit-o cadou si care a fost cumparata de la magazinul mentionat mai sus si in factura scrie clar geanta Prologic Survivor Takle Box, pe site am vazut ca varianta mea nu mai este, este una maron cu o singura diferenta un buzunar lateral mai mare (se poate vedea clar de toata lumea din poze) si nu este verde este maron, eu nu am postat poze cu geanta pt ca nu am avut timp si am indicat magazinul pt vizualizare stiind ca numai acolo se gaseste, geanta trimisa de mine este impecabila fara rupturi zgirieturi sau alte defecte, rog pe dl Adi sa o masoare si sa pune dimensiunile sa vedem daca difera, pt ca eu l-am rugat sa trimita un mail cu pozele gentii la magazin sa ii spuna cei de acolo daca este sau nu aceeasi geanta PROlogic SURR <<<<<<<<<, domnul nu a vrut si se vaita ca l-am tepuit si vrea sa o trimita inapoi. Nici macar nu mi-a scris ce nu ii convine la geanta macar si deasemenea dl nu stie ca gentile pe site apar intr-un fel si in realitate altfel(totdeauna sunt mai mici parca pt ca nu realizam cit inseamna cm aia in realitate) , iar de adresa cred ca este putin deplasat adresa este scrisa si pe colet si pe aviz si pe ramburs scz ca nu va uitati, a fost trimisa cu posta pt ca curier nu am putut sa o trimit pt ca dl nu a dat nici un tel sau cantact telefonik obligatoriu pt curier desi am dat geanta cu 150ron si suportam eu curierul. Asa ca sa ma lase in pace il rog si sa caste bine ochii inainte de a arunca cu noroi oricum si oricui si un fapt in plus pt el sa ia legatura cu cei 4 PATRU useri care au cumparat de la mine ceva in ultimele 10 ZILE cite ceva (lansete, mulinete, convertori)
Liviu Ilie Membru Fondator
CS APS Bucuresti

levi74
Partener Crapmania.ro

Mesaj de levi74 »

Acum raspunsul pt user-ul Popescu 59:
Dl eu nu am avut niciodata senzori prologic deci nu aveam cum sa vind ceva ce nu am avut vreodata, deci va rog sa va mai ginditi un pic inainte de a scrie aberatii pe aici si astept sa va cereti scuze tot aici in scris.
Liviu Ilie Membru Fondator
CS APS Bucuresti

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Feedback Vanzari & Cumparari”