Cenzura sau "alt ceva"

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Re: Cenzura sau "alt ceva"

Mesaj de Dan Mateianu »

Topicul respectiv a fost inchis deoarece s-a plecat pe un subiect si s-a ajuns la "altceva".

V-am recomandat sa deschideti un nou topic pentru balta respectiva, unde sa ramaneti pe subiect.
Din start subiectul acelui topic a fost de a da cu noroi in imaginea MV2. De ce doriti d-voastra sa stricati imaginea unei balti faimoase din
Romania? De ce clientii baltii MV2 nu au aceeasi atitudine ca a d-voastra? Doar cativa utilizatori care nu au nume reale, care nu sunt clienti
ai baltii? Nu este nimeni obligat sa mearga intr-un loc daca nu-i convin serviciile sau preturile.

Cred ca si d-nul Petcu accepta orice sfat din partea clientilor pe care-i cunoaste. Sunt cativa utilizatori aici care nu au ca scop
decat polemici cu magazinele de pescuit, patronii de balti si etc. Imi pare rau, nu acestea sunt principiile acestui forum.

Dan Mateianu
Site Admin

Mesaj de Dan Mateianu »

topicul a fost redeschis.

http://www.crapmania.ro/forum/balti-de- ... 63-75.html

va rog sa ramaneti pe subiect.

MihneaBV
Puncte: 0

Mesaj de MihneaBV »

... v-am atras atentia sa terminati polemicile pe acest subiect.

Dan M
Buia Mihnea

soare_33

Mesaj de soare_33 »

Dan M scrie:Topicul respectiv a fost inchis deoarece s-a plecat pe un subiect si s-a ajuns la "altceva".

V-am recomandat sa deschideti un nou topic pentru balta respectiva, unde sa ramaneti pe subiect.
Din start subiectul acelui topic a fost de a da cu noroi in imaginea MV2. De ce doriti d-voastra sa stricati imaginea unei balti faimoase din
Romania? De ce clientii baltii MV2 nu au aceeasi atitudine ca a d-voastra? Doar cativa utilizatori care nu au nume reale, care nu sunt clienti
ai baltii? Nu este nimeni obligat sa mearga intr-un loc daca nu-i convin serviciile sau preturile.

Cred ca si d-nul Petcu accepta orice sfat din partea clientilor pe care-i cunoaste. Sunt cativa utilizatori aici care nu au ca scop
decat polemici cu magazinele de pescuit, patronii de balti si etc. Imi pare rau, nu acestea sunt principiile acestui forum.
mmmda asa e cum zici tu, pentru cunostiintele tale cred ca toti care am comentat la adresa lui petcu suntem majoritatea fosti clienti ai baltii domniei lui, normal ca nimeni nu e obligat sa mearga acolo, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne ni se bage pumnul in gura( ma rog stergerea postarilor, jignirile si asa mai departe) si noi sa tacem din gura.
LogiCarp Team

claudiue

Mesaj de claudiue »

Ne insulti inteligenta cu explicatiile privind inchiderea si ascunderea respectivului topic.
De ce l-ai inchis? De ce l-ai redeschis? Dupa ce principii?

Din acest topic se vor sterge discutiile offtopic? Este o discutie despre cenzura, nu despre balti.

Dan Mateianu
Site Admin

Mesaj de Dan Mateianu »

soare_33 scrie:
Dan M scrie:Topicul respectiv a fost inchis deoarece s-a plecat pe un subiect si s-a ajuns la "altceva".

mmmda asa e cum zici tu, pentru cunostiintele tale cred ca toti care am comentat la adresa lui petcu suntem majoritatea fosti clienti ai baltii domniei lui, normal ca nimeni nu e obligat sa mearga acolo, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne ni se bage pumnul in gura( ma rog stergerea postarilor, jignirile si asa mai departe) si noi sa tacem din gura.
Si de ce d-nul Petcu nu va cunoaste?

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

1. In acel topic nu era vorba de "o balta" - se vede ca nici macar nu ai citit topicul respectiv si habar nu ai despre ce vorbesti.
2. Patronul baltii faimoase din Romania creeaza polemici pentru a-si face reclama lacului - este exact ceea ce a scris in topic- si a fost consiliat in aceasta problema de cineva de la alt forum
pesc...ro
3. Daca pe acest forum trebuie sa scrii cu numele real si nu cu initiale sau alt nick va rog sa schimbati regulile forumului ca sa stim asta inainte de a ne inscrie, nu dupa ce ne-am inregistrat deja cu un nick
4. Care sunt principiile acestui forum?
5. IMI PARE RAU, DAR AI RASPUNS EXACT CUM MA ASTEPTAM: PENIBIL!
"Keep it simple!"

MihneaBV

Mesaj de MihneaBV »

Polemica nu prea poate sa fie daca eu nu raspund unei intrebari sau nu astept un raspuns . eu Doar am constatat ceva. daca nu este adevarat atunci inteleg sa mi se stearga mesajul. Fiind o constatare cat se poate de reala nu vad de ce am fost cenzurat. acum si de pe topicul legat de cenzura se cenzureaza mesaje. super. spor la sters.
Buia Mihnea

Dan Mateianu
Site Admin

Mesaj de Dan Mateianu »

claudiue scrie:Ne insulti inteligenta cu explicatiile privind inchiderea si ascunderea respectivului topic.
De ce l-ai inchis? De ce l-ai redeschis? Dupa ce principii?

Din acest topic se vor sterge discutiile offtopic? Este o discutie despre cenzura, nu despre balti.
L-am inchis ca sa-l curat de discutiile offtopic. L-am redeschis ptc utilizatori cunoscuti au dorit sa continue acel subiect.

Da, discutiile offtopic se sterg din orice topic.

claudiue, astept sa vad si un topic unde tu nu esti offtopic. Ai antecedente. Am vazut ca oricum nimic din ce facem noi nu e bine, din ce fac patronii de balti sau magazine nu e bine.. de ce iti pierzi timpul cu noi?

claudiue

Mesaj de claudiue »

Admin, acest forum / site, este operator de date cu caracter personal?
http://www.dataprotection.ro

Stai linistit ca nu pierd timpul.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”