Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
mmmda asa e cum zici tu, pentru cunostiintele tale cred ca toti care am comentat la adresa lui petcu suntem majoritatea fosti clienti ai baltii domniei lui, normal ca nimeni nu e obligat sa mearga acolo, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne ni se bage pumnul in gura( ma rog stergerea postarilor, jignirile si asa mai departe) si noi sa tacem din gura.Dan M scrie:Topicul respectiv a fost inchis deoarece s-a plecat pe un subiect si s-a ajuns la "altceva".
V-am recomandat sa deschideti un nou topic pentru balta respectiva, unde sa ramaneti pe subiect.
Din start subiectul acelui topic a fost de a da cu noroi in imaginea MV2. De ce doriti d-voastra sa stricati imaginea unei balti faimoase din
Romania? De ce clientii baltii MV2 nu au aceeasi atitudine ca a d-voastra? Doar cativa utilizatori care nu au nume reale, care nu sunt clienti
ai baltii? Nu este nimeni obligat sa mearga intr-un loc daca nu-i convin serviciile sau preturile.
Cred ca si d-nul Petcu accepta orice sfat din partea clientilor pe care-i cunoaste. Sunt cativa utilizatori aici care nu au ca scop
decat polemici cu magazinele de pescuit, patronii de balti si etc. Imi pare rau, nu acestea sunt principiile acestui forum.
Si de ce d-nul Petcu nu va cunoaste?soare_33 scrie:mmmda asa e cum zici tu, pentru cunostiintele tale cred ca toti care am comentat la adresa lui petcu suntem majoritatea fosti clienti ai baltii domniei lui, normal ca nimeni nu e obligat sa mearga acolo, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne ni se bage pumnul in gura( ma rog stergerea postarilor, jignirile si asa mai departe) si noi sa tacem din gura.Dan M scrie:Topicul respectiv a fost inchis deoarece s-a plecat pe un subiect si s-a ajuns la "altceva".
V-am recomandat sa deschideti un nou topic pentru balta respectiva, unde sa ramaneti pe subiect.
Din start subiectul acelui topic a fost de a da cu noroi in imaginea MV2. De ce doriti d-voastra sa stricati imaginea unei balti faimoase din
Romania? De ce clientii baltii MV2 nu au aceeasi atitudine ca a d-voastra? Doar cativa utilizatori care nu au nume reale, care nu sunt clienti
ai baltii? Nu este nimeni obligat sa mearga intr-un loc daca nu-i convin serviciile sau preturile.
Cred ca si d-nul Petcu accepta orice sfat din partea clientilor pe care-i cunoaste. Sunt cativa utilizatori aici care nu au ca scop
decat polemici cu magazinele de pescuit, patronii de balti si etc. Imi pare rau, nu acestea sunt principiile acestui forum.
Dan M scrie:Topicul respectiv a fost inchis deoarece s-a plecat pe un subiect si s-a ajuns la "altceva".
L-am inchis ca sa-l curat de discutiile offtopic. L-am redeschis ptc utilizatori cunoscuti au dorit sa continue acel subiect.claudiue scrie:Ne insulti inteligenta cu explicatiile privind inchiderea si ascunderea respectivului topic.
De ce l-ai inchis? De ce l-ai redeschis? Dupa ce principii?
Din acest topic se vor sterge discutiile offtopic? Este o discutie despre cenzura, nu despre balti.