LACUL CORBU - CUPA FLORILOR 25 - 28 APRILIE 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: LACUL CORBU - CUPA FLORILOR 25 - 28 APRILIE 2013

Mesaj de popescu59 »

Breeeeeeeeeeeeeeeeee ALBERT
ti-am tot spus si repetat, inainte sa postezi citesete tot topicul si dupa aceea fa o postare din asta flegamtica.
Eu am scris mai inainte VREAU SA PARTICIP LA ACEST CONCURS SI AM CITEVA NELAMURIRI si de aceea am pus citeva intrebari , nu e corect sa ma documentez ???Sau sa platesc si dupa aceea sa nu stiu cum sa fac sa imi iau banii inapoi ? Am intrebat mi s-a raspuns SI m-am lamurit .

Daniela
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Daniela »

Ca urmare a sugestiilor primite din partea pescarilor cu privire la sansele mai mici ale sectorului B de a ajunge pe podiumul de premiere, organizatorul competitiei a facut urmatoarea modificare a modului de acordare a premiilor: locurile 1, 2 si 3 se vor acorda echipelor care se claseaza pe primul loc in sectoarele A, B si C.
Prin urmare, art 63 (clasament) al regulamentului de concurs are urmatorul curpins:
"Criteriul general de intocmire al clasamentului este greutatea totala a pestelui capturat de catre o echipa. In cazul in care se inregistreaza o egalitate intre echipe in privinta greutatii pestelui capturat, va avea prioritate echipa cu cea mai mare greutate medie (greutate totala : numar de capturi).
Cele trei echipe clasate pe locurile intai ale fiecarui sector vor ocupa locurile unu, doi si trei ale clasamentului.
Premiul pentru captura cea mai mare nu se cumuleaza cu niciun alt premiu si greutatea pestelui se scade din greutatea totala inregistrata de echipa care l-a capturat. Echipa care detine captura cea mai mare poate decide daca revendica sau nu acest premiu, in cazul in care acordarea lui ii influenteaza locul in clasament."

herur

Mesaj de herur »

''mixturile'' prevăzute în art.15 includ şi mixturile pentru boiles? sau interzicerea boilesului de orice fel şi a pastei de boiles se referă şi la mixurile pentru boiles? Aştept răspuns.
fire întinse

maty

Mesaj de maty »

Daniela scrie:Ca urmare a sugestiilor primite din partea pescarilor cu privire la sansele mai mici ale sectorului B de a ajunge pe podiumul de premiere, organizatorul competitiei a facut urmatoarea modificare a modului de acordare a premiilor: locurile 1, 2 si 3 se vor acorda echipelor care se claseaza pe primul loc in sectoarele A, B si C.
Prin urmare, art 63 (clasament) al regulamentului de concurs are urmatorul curpins:
"Criteriul general de intocmire al clasamentului este greutatea totala a pestelui capturat de catre o echipa. In cazul in care se inregistreaza o egalitate intre echipe in privinta greutatii pestelui capturat, va avea prioritate echipa cu cea mai mare greutate medie (greutate totala : numar de capturi).
Cele trei echipe clasate pe locurile intai ale fiecarui sector vor ocupa locurile unu, doi si trei ale clasamentului.
Premiul pentru captura cea mai mare nu se cumuleaza cu niciun alt premiu si greutatea pestelui se scade din greutatea totala inregistrata de echipa care l-a capturat. Echipa care detine captura cea mai mare poate decide daca revendica sau nu acest premiu, in cazul in care acordarea lui ii influenteaza locul in clasament."
In aceasta situatie,indiferent de numarul participantilor,repartizarea lor se va face obligatoriu pe cele trei sectoare.
Care ar fi nr. minim de concurenti necesar pe fiecare dintre cele trei sectoare ?
ajutorul vine de sus.

Daniela
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Daniela »

Raspuns pentru "herur":
Se poate nadi cu mixturi care se folosesc la fabricarea boiliesurilor dar nu sub forma de boilies sau pasta solubila. Nadirea cu astfel de mixturi se poate face cu bulgari, racheta de nadire, saculeti solubili, cf art. 15 din regulament.

Daniela
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Daniela »

(actualizare - 21 februarie 2013)

1. Echipa CARP SQUAD: Valeriu Matei+Catalin Barbu+partener - achitat
2. Steflea Mirel+Dumitru Octavian+Ursoi Ionel
3. Carstocea Florin+parteneri
4. Cirstocea Cristian+parteneri
5. Stefan Fasie+Felix Roman+partener
6. Darie Valentin+parteneri
7. Toroipan Ctin+parteneri
8. Babus Ctin+Bucovala Stelian+Gheroghe Florin Giulliano
9. Vali Martoiu+parteneri
10. Dragan Gioni+parteneri
11. Vancea Robert+Oros Robert
12. Dodeciu Mihai+Dodeciu Ionel
13. Tiberiu Nicolae+parteneri
14. Pintea Constantin+Tacea Dragos+partener
15. Draganoiu Dorulet+Botea Ion+Burlacu Viorel
16. Stan Marian+parteneri
17. Echipa CS Senzor
18. Echipa CS Senior
19. Nafornita Razvan+Scutaru Daniel+Madularu Costinel
20. Tata Nitu+parteneri
21. Feraru Aurel+parteneri
22. Enescu Cezar+Staicu Iulian+Dan Liviu
23. Nicolae Ritco+Adi Cioran+partener
24. Mihalache Ionut+Miron Ionel+partener

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Mihai Alexandru & Dinu Viorel
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Daniela
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Daniela »

Raspuns pentru "maty":
Nu s-a stabilit un numar minim de echipe, concursul se va desfasura conform anuntului, indiferent de cate echipe se inscriu.

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Daniela scrie:Raspuns pentru "herur":
Se poate nadi cu mixturi care se folosesc la fabricarea boiliesurilor dar nu sub forma de boilies sau pasta solubila. Nadirea cu astfel de mixturi se poate face cu bulgari, racheta de nadire, saculeti solubili, cf art. 15 din regulament.
Cum vor face arbitri diferenta intre o mamaliga aromata sau amestecata cu faina de peste si pasta solubila ?
Dar intre un pop-up sau o bucata de spuma flotanta invelita in mamaliga mai sus mentionata si un boilies HNV ?
Daca momeala de la carlig va avea forma cubica va fi considerat boillies sau "patratica" ?

Nu stiu ce vreti sa demonstrati cu regulamentele astea "atipice",dar nu sunteti pe drumul cel bun...ganditi-va ce "nebunie" o sa fie pe balta noaptea cand pescarul va face orice sa prinda peste punctabil...
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Madalin Dirla

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”