Aici ai mare dreptateandrei vladeanu scrie: da, mie imi convine!
o regula de baza a PR-ului spune ca nu conteaza ce se zice (de bine sau de rau), important e sa se zica!!!!

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
a existat un arbitru pamfil nicolae la vreun concurs la darvari?Naepamfil scrie:vopsitule, eu nu team atacat cu nimic tu însă insişti să mă cunoşti şi continui să ameninţi. iţi fac plăcerea. mă cheamă pamfil nicolae am 40 de ani şi sunt bazat, daia spun lucrurilor pe nume. am să te calc limbricule cînd ţio fii lumea mai dragă ca să vezi şi ce statură am. ştiu de unde să te iau. băi otv băi opăritule ce tot ameninti în stînga şi dreapta? ba că nu mai faci emisiune ba nu mai scri paci. te crezi vo valoare băi nulitate? adică unii îşi permit orice pe situl ăsta şi cine îndrăzneşte să răspundă e lepros? păi io am început sau limbricu ăla vopsit. de ce nu zic nimic de vesa sau pangica or mai ştiu io cine? pt. că nu îs tîmpit să mă iau de oameni. eu am atras atenţia că îl faceţi pă oană cu peleu mare. or ai şi tu parte? finanţezi încercarea aia de emisiune? mateianu ţine cont că am fost provocat. să nu îndrăzneşti să mă ştergi că mă înscriu cu 100 de nume şi te fac.
Vladutule, nu am nimic cu tine personal, ca mi-esti drag dar sub Vladut Mateianu scrie "site admin". Daca scria sub altul, ma luam de el. Nu te sun, pentru ca nici pe mine nu ma suna cineva sa-mi zica ce are de zis, mi-o trage aici pe forum. Dar cum se face ca tu ii pui la punct numai pe cei care se plang iar celor care calomniaza nu le zici nimic.Vladut Mateianu scrie:Florentine, vad ca te-ai transformat in avocatul poporului !Las-i te rog si pe altii sa isi expuna parerile, la tine se pare ca problema sunt EU ! Si, daca e asa, ar fi mai bine sa ma suni personal, nu sa faci circ si sa te "smenuiesti" public ptr. captarea atentiei !