premii concursuri

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns

premii concursuri

premiu mare locul I
4
10%
proportional locul I, II si III
38
90%

Voturi totale: 42

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de EX-UL »

andrei vladeanu scrie: da, mie imi convine!
o regula de baza a PR-ului spune ca nu conteaza ce se zice (de bine sau de rau), important e sa se zica!!!! :D
Aici ai mare dreptate :lol: :lol:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Decebal

carpfishing-ul se invata pe balta nu pe forum :lol:

@ Adrian B

ce vrei sa spui cu idiotul de langa tine, care te-ar deranja in timpul unui concurs...daca n-ai spiritul de intrecere, sa sti ca n-o sa moara nimeni ca tu nu vi la concursuri...vezi-ti tata de pescuitul tau si nu te mai baga ca musca-n curu iepii.

@ Vali Vesa si altii

topicul n-a luat-o razna asa cum spuneti, s-au spus lucruri care mocneau demult si pe care e bine sa le citim cateodata, ca sa stim cu cine defilam, pacat ca n-au unii curajul sa semneze, dar cine gandeste, stie despre cine-i vorba.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Naepamfil

Mesaj de Naepamfil »

vopsitule, eu nu team atacat cu nimic tu însă insişti să mă cunoşti şi continui să ameninţi. iţi fac plăcerea. mă cheamă pamfil nicolae am 40 de ani şi sunt bazat, daia spun lucrurilor pe nume. am să te calc limbricule cînd ţio fii lumea mai dragă ca să vezi şi ce statură am. ştiu de unde să te iau. băi otv băi opăritule ce tot ameninti în stînga şi dreapta? ba că nu mai faci emisiune ba nu mai scri paci. te crezi vo valoare băi nulitate? adică unii îşi permit orice pe situl ăsta şi cine îndrăzneşte să răspundă e lepros? păi io am început sau limbricu ăla vopsit. de ce nu zic nimic de vesa sau pangica or mai ştiu io cine? pt. că nu îs tîmpit să mă iau de oameni. eu am atras atenţia că îl faceţi pă oană cu peleu mare. or ai şi tu parte? finanţezi încercarea aia de emisiune? mateianu ţine cont că am fost provocat. să nu îndrăzneşti să mă ştergi că mă înscriu cu 100 de nume şi te fac.

Adrian B

Mesaj de Adrian B »

@ conrel serbu.

ma refeream la "idiotul" care te acuza fara vreo dovada...la un moment dat si nu atunci, cand te prinde in fapt.

eu n-am chef sa intru in vreo disputa...asa c-am sa ma bag, acolo unde ai zis tu. Mama ce m-ai pus la punct. Toti sunteti tari pe forum!

Pariez ca "face to face" sunteti toti un zambet si o miere. Apoi fugiti pe forum si va balacariti.
Super tare, super oameni, super caractere.
Pa. Sper sa nu mi-o iei in nume de rau. Eu ma opresc aici...cand o sa am vreo problema tehnica strict de pescuit...o sa mai intru pe aici.

Naepamfil

Mesaj de Naepamfil »

ai dreptate şerbule ei au deturnat subiectu. eu nu mai zic nimic dacă nu mă atacă şi poate vă învăţ şi ceva pescuit.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Adrian B

stai linistit ca nu ma dau tare pe forum si nici n-am vrut sa te pun la punct, dar te-as ruga sa nu mai generalizezi...in rest, sa sti ca sunt tare si-n realitate :lol:

Neapamfil

te-am descifrat... :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Naepamfil scrie:vopsitule, eu nu team atacat cu nimic tu însă insişti să mă cunoşti şi continui să ameninţi. iţi fac plăcerea. mă cheamă pamfil nicolae am 40 de ani şi sunt bazat, daia spun lucrurilor pe nume. am să te calc limbricule cînd ţio fii lumea mai dragă ca să vezi şi ce statură am. ştiu de unde să te iau. băi otv băi opăritule ce tot ameninti în stînga şi dreapta? ba că nu mai faci emisiune ba nu mai scri paci. te crezi vo valoare băi nulitate? adică unii îşi permit orice pe situl ăsta şi cine îndrăzneşte să răspundă e lepros? păi io am început sau limbricu ăla vopsit. de ce nu zic nimic de vesa sau pangica or mai ştiu io cine? pt. că nu îs tîmpit să mă iau de oameni. eu am atras atenţia că îl faceţi pă oană cu peleu mare. or ai şi tu parte? finanţezi încercarea aia de emisiune? mateianu ţine cont că am fost provocat. să nu îndrăzneşti să mă ştergi că mă înscriu cu 100 de nume şi te fac.
a existat un arbitru pamfil nicolae la vreun concurs la darvari?
dar un concurent?
el asa zice...
The One Team

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

PACAT de vorbele aruncate la nervi......totusi suntem pescari sportivi ...si asta nu prea are legatura cu acest SPORT NOBIL . ....Asta nu aduce nimic bun pescuitului si pacat ca tocmai eram aproape de titlul mondial... :x

VLADUT cred ca deja s-au spus prea multe vorbe dure ...cred ca nu mai are nici o treaba cu "competitii"

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@Valpi
tare prost il mai crezi pe Radu.am gresit. te rog iarta-ma: stiu sigur ca ai congelatorul plin. ca si vopsitul. am auzit ca cele mai tari antrenamente pe darvari se fac cand e Victor plecat

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Vladut Mateianu scrie:Florentine, vad ca te-ai transformat in avocatul poporului ! :oops: Las-i te rog si pe altii sa isi expuna parerile, la tine se pare ca problema sunt EU ! Si, daca e asa, ar fi mai bine sa ma suni personal, nu sa faci circ si sa te "smenuiesti" public ptr. captarea atentiei ! :oops:
Vladutule, nu am nimic cu tine personal, ca mi-esti drag dar sub Vladut Mateianu scrie "site admin". Daca scria sub altul, ma luam de el. Nu te sun, pentru ca nici pe mine nu ma suna cineva sa-mi zica ce are de zis, mi-o trage aici pe forum. Dar cum se face ca tu ii pui la punct numai pe cei care se plang iar celor care calomniaza nu le zici nimic. :oops: :oops: :oops: La asta adauga si faptul ca aseara eram nervos din cauza emisiunii, ca ma-am chinuit vreo juma' de ora sa scot de pe sunet niste urlete salbatice de la ultima filmare in delta. Ghici pe cine pomeneam? :lol:

P.S. Ai dreptate, imi place sa atrag atentia, sa fac circ (sunt recunoscut pentru asta) si sa ma smenuiesc public. De aia fac emisiunea. Sper ca intr-o zi, sa ma cunoasca si sa ma injure o tara intreaga. Pana atunci ma antrenez cu voi. :lol: :lol: :lol:
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”