Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Daca pestele e invatat cu mancare intr-un loc prost fara sa pescuiesti ,te asigur eu ca pestele migreaza din locurile bune. Asta spun mari pescari de crap din Anglia . Da la Dinamo a castigat Radu Badica sectorul .mihai dorobantu scrie:@ florentin
Sunt de aceeasi parere.
Cred ca e mai usor sa faci dintr-un loc prost unul acceptabil sau de ce nu foarte bun scufundand trei buturugi decat sa arunci tone de nada ca sa aduci pestele pe vad si sa-l tii acolo.
Totodata, simultan cu nadirea intensiva a unui vad prost sunt nadite si altele care tin peste ( nu cred ca va exista vreodata un singur pescar pe balta care sa-si aleaga si cel mai prost loc ) .
Nu cred ca pestele de pe vadurile bune va migra pe unul prost numai ca e supranadit.
Un vad prost e un vad prost indiferent cata nada dai pe el , doar daca nu intervine ceva care sa-l transforme intr-un vad bun.
Stie cineva cate concursuri s-au castigat pe Dinamo pana acum??
GoldFish-Team scrie:Daca pestele e invatat cu mancare intr-un loc prost fara sa pescuiesti ,te asigur eu ca pestele migreaza din locurile bune. Asta spun mari pescari de crap din Anglia . Da la Dinamo a castigat Radu Badica sectorul .mihai dorobantu scrie:@ florentin
Sunt de aceeasi parere.
Cred ca e mai usor sa faci dintr-un loc prost unul acceptabil sau de ce nu foarte bun scufundand trei buturugi decat sa arunci tone de nada ca sa aduci pestele pe vad si sa-l tii acolo.
Totodata, simultan cu nadirea intensiva a unui vad prost sunt nadite si altele care tin peste ( nu cred ca va exista vreodata un singur pescar pe balta care sa-si aleaga si cel mai prost loc ) .
Nu cred ca pestele de pe vadurile bune va migra pe unul prost numai ca e supranadit.
Un vad prost e un vad prost indiferent cata nada dai pe el , doar daca nu intervine ceva care sa-l transforme intr-un vad bun.
Stie cineva cate concursuri s-au castigat pe Dinamo pana acum??