iulian_i scrie:Vladut, ce caracteristici consideri ca ar trebui sa aiba un pop-up pt. a fi atragator pt. crap ?
deci, eu intreb si pot tot eu sa raspund : din ce am invatat cu ani in urma de la tine si de la altii din echipa ta, am inteles asa : ca un pop-up tre' sa aiba flotabilitate, aroma, culoare si eventual diversi atractanti
ideea mea era ca n-ar fi rau, daca tot era vorba de retete furate, sa "furi" si tu retetele Mainline de pop-up, de exemplu......zilele trecute am avut ideea proasta de a cumpara pt. prima data pop-uri autohtone si am ales Senzor pt. eram obisnuit cu un anumit nivel de calitate si am ales Prunela Fluo si Ananas Fluo...ca pret, mai scumpe decat Mainline, Solar, CC Moore etc., dar la calitate nu pot concura decat cu Carp Zoom, Carp Expert si alte nenorociri d-astea...nu le-am incercat si nici nu le voi incerca vreodata dupa ce le-am mirosit : Prunela are un miros pregnant de cauciuc d-ala de mix ieftin, cu o aroma slaba de fructe neidentificabila pt. mine, iar la Ananas se poate cu greu, dupa mai multe incercari, distinge aroma de ananas odata cu mirosul de cauciuc...de curiozitate am cautat un borcanel uitat cu pop-upuri Mainline Ananas cumparat acum vreo cativa ani, atat de vechi incat nici burghiul nu mai intra in ele si vreau sa zic ca alea si acum sunt mai aromate decat ale tale, plus de asta, nu se simte absolut deloc mirosul ala de cauciuc ars
asa ca, atunci cand treci prin Ploiesti, da-mi un PM si ti le dau inapoi, ca eu n-am ce face cu ele...sucarul meu nu vine de la bani pt. ca tepe am luat de multe ori de la alti producatori si probabil ca o sa mai iau, dar la Senzor chiar nu ma asteptam
P.S...rog moderatorii, chiar daca nu le convine post-ul meu, sa nu-l stearga sau sa-l mute prin nu stiu care topic obscur, poate are si Vladut ceva de zis