andrei vladeanu scrie:d'aia eu sustin varianta "C"
pentru ca fiecare sa se faca de cacat in nume propriu.
Andrei, imi permit o observatie. nu e normal sa vii cu CNPeu'n dinti ca sa-ti faci user pe forum si sa participi la discutii. prin definitie forumul e deschis oricarui utilizator care doreste sa-si pastreze anonimatul, in limita unor reguli bine stabilite. asa sunt toate forumurile.
daca ar fi sa dau cu piatra in cineva, eu as zice ca cei ce trebuie blamati, in primul rand, sunt administratorii acestui site. daca am fi avut o strategie bine pusa la punct, am fi stiut precis ce vrem sa facem din acest site din momentul preluarii lui, am fi stiut sa profitam de imaginea creata de succesele echipelor noastre dar mai ales de aportul echipei Senzor pe piata competitionala interna si internationala, eu zic ca am fi reusit. n-am stat eu sa dau cu sublerul pe aici sa vad daca si cat a evoluat crapmania (tare obervatia lui nevermind, nu?

) dar pot spune ca alte site-uri stau mult mai bine pe piata decat al nostru. cu o precizare, intentionat sau nu, acest site se concentreaza in primul pe
competitii, si inclin sa cred ca e singurul din Romania. avand in vedere acest aspect, nu mi se pare normal sa facem comparatie intre site-ul nostru si pescariciul.ro, pentru simplul motiv ca avem scopuri si obiective diferite. total diferite.
din punctul meu de vedere la sectiunile "Federatia Romana de Pescuit", "APCR" si "Competitii" n-ar trebui acceptate posturile nick-urilor. in rest, pe celelalte sectiuni, nu cred ca are importanta numele. evident in limite civilizate, eu as incuraja polemicile dar as descuraja atacurile la persoana. discutam idei, nu persoane. cu exceptia cazurilor cand se mai iau unii la harta si-i putem muta la "Ca pe vremuri ..."
daca unii din pescarii vechi par ironici si zeflemisti, bravo lor, ironia si pamfletul sunt in opinia mea apanajul unor persoane inteligente. o persoana la fel de inteligenta "ca cititorii nostri" va pricepe mesajul, eventual poate gusta si gluma. numai pt a nu rani sentimentele virtuale ale nick-ului "gogutza" nu mi se pare normal sa imbrac vechii useri in redingota si sa-i pun sa recite psalmi. de matanii nu zic nimic, am vazut ca-s la moda