DESFASURARE SENIOR TROPHY 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
equinox
Puncte: 0

Re: DESFASURARE SENIOR TROPHY 2013

Mesaj de equinox »

Vladut Mateianu scrie:Mda, in fine...

Problema nu este cum pare mai sus, lucrurile nu au stat exact cum sunt prezentate. Si anume : crapul a fost punctabil, undeva in jur de 5 kg. A fost prins pe Pilhan (cu mine langa , la Avicola 1, unde a stat si George Slave-organizatorul , pana la ora 10, adica dupa inchiderea mansei) . Deci, orice peste gasit mort sau mort in sac, ar fi putut fi anuntat cu un simplu strigat, mai ales ca am si stat toti de vorba la plecarea catre noua tragere la sorti. Deci, faza cu ducerea pestelui catre bucatarie si uitarea lui in lada frigorifica pica din start, este o mare GOGOMANIE ! :twisted: De altfel, realizati ca pestele era in lada, a stat acolo la tragerea la sorti, apoi a plecat catre noul stand extras, unde a fost descoperit de catre organizator si arbitrii, la sugestia echipei Bogdan Dragan-Mihai Pripon-Robert Sorban-Dragos Sinca, pescari care aveau o banuiala asupra echipei descalificate....

In concluzie, pestele a fost tinut cu scopul de fi punctat la etapa care urma si probabil ca ar fi reusit manevra daca nu intarzia tragerea la sorti cu 1/2 de ora datorita discursului lui Ovidiu Parfene.

CS Senior Crap a luat urmatoarele hotarari :

1. Excluderea din concursurile la care s-au inscris cei in cauza, precum si interzicerea participarii la concursurile marca Senior Crap.
2.Marirea numarului de arbitrii la concursurile viitoare, din fonduri proprii, fara a afecta bugetul de premii.
3.Controale la toate concursurile cu schimbare de stand.
Exact cum am banuit si eu.Deci baietasu' a mintit cu nerusinare in toate postarile de dupa izbucnirea scandalului...si unii vor sa-l ierte....Sustin ce spune Vladut mai sus si oricum eu nu mai particip la vreun concurs daca-l vad pe dl.Androne in lista.Toate cele bune!
Gelu....pescuim si noi?!!

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

addicted scrie:bai dani X nu e vb de furat ca daca il furam era plecat de mult de pe balta ... cel mult poti sa ma acuzi ca vroiam sa fac o prajeala frumoasa cu mamaligutza si usturoi din belsug am recunoscut ca e greseaala mea ca nu l'am aruncat sau nu am zis ca am peste mort da asta recunosc da de furat nu s'a pus problema atata timp cat era pus la vedere si in stand afara scos din masina cum toaa lumea pleca si se intorcea pe balta asa putea sa'si faca si pestele asta buletin de bucuresti... deci asta cu furat'u cade, sa'l cantaresc in mansa urmatoare nu aveam cum ca era mort de p pilhan ... de frik depunctarii am luat decizia de al pastra ... si duce lui vlad sau altceva ... aia cu furat'u iese din schema da daca eram la poarta ma controla si il gasea eram alta treaba .... da frate imi cer scuze pentru xa am puterea sa o fac am gresit imi cer scuze imi iau papara so gata acuma c sa facem? am omorat pe cineva ? nu cred
Bah baiatule,nu te cunosc personal si nici nu cred ca ma cunosti personal....DAR AI MULT TUPEU IN TINE, :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: BAI OBRAZNICULE
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

equinox

Mesaj de equinox »

equinox scrie:
Vladut Mateianu scrie:Mda, in fine...

Problema nu este cum pare mai sus, lucrurile nu au stat exact cum sunt prezentate. Si anume : crapul a fost punctabil, undeva in jur de 5 kg. A fost prins pe Pilhan (cu mine langa , la Avicola 1, unde a stat si George Slave-organizatorul , pana la ora 10, adica dupa inchiderea mansei) . Deci, orice peste gasit mort sau mort in sac, ar fi putut fi anuntat cu un simplu strigat, mai ales ca am si stat toti de vorba la plecarea catre noua tragere la sorti. Deci, faza cu ducerea pestelui catre bucatarie si uitarea lui in lada frigorifica pica din start, este o mare GOGOMANIE ! :twisted: De altfel, realizati ca pestele era in lada, a stat acolo la tragerea la sorti, apoi a plecat catre noul stand extras, unde a fost descoperit de catre organizator si arbitrii, la sugestia echipei Bogdan Dragan-Mihai Pripon-Robert Sorban-Dragos Sinca, pescari care aveau o banuiala asupra echipei descalificate....

In concluzie, pestele a fost tinut cu scopul de fi punctat la etapa care urma si probabil ca ar fi reusit manevra daca nu intarzia tragerea la sorti cu 1/2 de ora datorita discursului lui Ovidiu Parfene.

CS Senior Crap a luat urmatoarele hotarari :

1. Excluderea din concursurile la care s-au inscris cei in cauza, precum si interzicerea participarii la concursurile marca Senior Crap.
2.Marirea numarului de arbitrii la concursurile viitoare, din fonduri proprii, fara a afecta bugetul de premii.
3.Controale la toate concursurile cu schimbare de stand.
Exact cum am banuit si eu.Deci baietasu' a mintit cu nerusinare in toate postarile de dupa izbucnirea scandalului...si unii vor sa-l ierte....Sustin ce spune Vladut mai sus si oricum eu nu mai particip la vreun concurs daca-l vad pe dl.Androne in lista.Toate cele bune!
Era sa uit!Il rog pe Bogdan Dragan sau pe unul din coechipierii lui sa ne lumineze si pe noi in legatura cu banuielile pe care le-au avut anterior descoperirii crapului mort......poate asa ne facem o idee completa.Multumesc anticipat!
Gelu....pescuim si noi?!!

levi74
Partener Crapmania.ro

Mesaj de levi74 »

Radule nici daca ma rugam la toate bisericile si manastirile din tara nu se putea palma mai mare si mai morala la adresa ta, specific ca scriu doar pt tine aceste rinduri nu pt toata echipa, ai fost atit de increzut si ordinar incit, pt ca sa prins la fel de putin peste ca acum la trofeul Tincabesti ai spus sus si tare ca toti sunt niste particulari si asa se explica. Pacat ca nu o sa ne intilnim prea curind la un concurs pe Tincabesti pt ca atunci cind am citit ce ai scris despre participantii la Trofeul Tincabesti am promis ca te arunc in lac ca sa i-mi spui si mie unde este pestele sa il prind.Oricum prea prost nu esti pt ca vad ca incerci sa salvezi ce se mai poate salva dar crede-ma ca vei ramine in istoria pescarilor ca un fraier ordinar.Asta e parerea mea si daca nu i-ti convine ca in viziunea mea esti un ins cu un caracter ordinar sa fii sanatos ca pescar sportiv sigur nu o sa fii niciodata!!!
Liviu Ilie Membru Fondator
CS APS Bucuresti

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Domnilorrrrrr nu am spus ca cineva sa il ierte pe acest copil, nu , nu departe de mine gindul asta , am spus sa facem la un fel sa il REEDUCAM si poate pe parcurs cistigam un pescar bun. Sa nu uitam ca nu are decit 20 si de ani.Dupa toate jignirile pe care mi le-a adus mie personal si multor altor colegi pescari eu cred ca il putem recupera .Timpul isi va spune cuvintul.Cei de virsta apropiata cu el i-ar taia capul , cei de virsta apropiata cu mine i-ar mai da o sansa . Trebuie sa credem in cei tineri si sa speram ca ii vom duce pe drumul cel bun.

addicted

Mesaj de addicted »

nu e vb de tupeu frate e vb ca sunt acuzat ca furat un peste care chiar nu a fost furat dar in fine.... da banuieli.... nu frate fapte reale ... equinox am si eu o curiozitate daca se poate tu cine esti ? era in lada in punga de platic asa a fost gasit si de catre arbitrii si de g. Slave deci nu era de mutat.... asta este varianta reala daca era de mutat crezi ca mao stateam sa'l pun jn punga ? nu frate nu'l mai controla nomeni ca e viu sau nu era direct in sac de pastrare si bagat in apa prin boscheti undeva era in apa in sac mort viu numai conta nu era unde a fost gasit si cum a fost gasit... asta ca sa se lamureasca lucrurile odata ....LEVI DACA AI O PRB PERSONALA CU MN HAI s'o discut
in particular .... lasa topicul asta pentru c a fost facut

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

popescu59 scrie:Domnilorrrrrr nu am spus ca cineva sa il ierte pe acest copil, nu , nu departe de mine gindul asta , am spus sa facem la un fel sa il REEDUCAM si poate pe parcurs cistigam un pescar bun. Sa nu uitam ca nu are decit 20 si de ani.Dupa toate jignirile pe care mi le-a adus mie personal si multor altor colegi pescari eu cred ca il putem recupera .Timpul isi va spune cuvintul.Cei de virsta apropiata cu el i-ar taia capul , cei de virsta apropiata cu mine i-ar mai da o sansa . Trebuie sa credem in cei tineri si sa speram ca ii vom duce pe drumul cel bun.
Nae,te-ai smintit????
Cum poti tu sa mai concurezi pe aceiasi pista cu androne stiind ce a facut?si culmea sa iasa si in fata ta,ai digera? tu poate da,eu NU!!!!!!
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

trandafir

Mesaj de trandafir »

Rep chiar te rog sa faci public aceasta afirmatie a ta ,pe ce sector s-a antamplat acest lucru si fii mai concret cu sacii de pastrare ROSII ,din cei 30 de saci pe care ai am 4 buc. sant rosii.Sint castigatorul sectorului B ampreuna cu coechipieri mei Madalin si Laurentiu ,din pozele link postate de Marian Constantin an standul meu pe poze se vede un sac rosu .Asa cum a spus si Mary spunene si noua despre ce este vorba :?:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

popescu59 scrie:Domnilorrrrrr nu am spus ca cineva sa il ierte pe acest copil, nu , nu departe de mine gindul asta , am spus sa facem la un fel sa il REEDUCAM si poate pe parcurs cistigam un pescar bun. Sa nu uitam ca nu are decit 20 si de ani.Dupa toate jignirile pe care mi le-a adus mie personal si multor altor colegi pescari eu cred ca il putem recupera .Timpul isi va spune cuvintul.Cei de virsta apropiata cu el i-ar taia capul , cei de virsta apropiata cu mine i-ar mai da o sansa . Trebuie sa credem in cei tineri si sa speram ca ii vom duce pe drumul cel bun.
Ocupa-te Nae de reeducarea lui, daca nu reusesti vezi; Paltinis, Tg.Ocna, etc.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Rep

Mesaj de Rep »

Mai mulineta, mi-am cerut scuze,afost o gluma proasta spusa intr-un moment nepotrivit.Lucrurile stau astfel, (de la big modifica doua litere ) fapta s-a produs pe Tincabesti adica in cartierul tau, Tincabestiul e un carpodrom unde vin multi pescari din tara pentru a se bate cu elita pescarilor din Bucuresti, faptuitorul e tot din cartierul tau vrei nu vrei stigmatizarea s-a produs. DAR SUNT NISTE ORGANIZATORI(care nici ei nu sunt bucurosi de intimplare),SUNT MARTORI SI NU IN ULTIMUL RIND PATRONII. Stiu ca este frustrant dar lasatii pe ei sa ia decizia.Baietii au gresit si trebuie sa plateasca dar consider ca aplicarea unor sanctiuni extreme nu -si au rostul. Sunt sigur ca nu vor mai indrazni sa repete fapta.Faptul ca mor pesti este regretabil dar dupa fiecare concurs apar unu doi. Daca as fi in locul lui Parfene as pune taxa citeva milioane pe kg peste mort gasit la pescari, nu are bani,sa lase sculele.Nu cer clementa pentru ei dar judecati si cu inima.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”