ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:După părerea dumneavoastră, AGVPSR cu ce drept poate înscrie un lot la un Campionat Mondial atâta timp cât MTS a refuzat să autorizeze acest lucru la cererea expresă a acesteia? Ba mai mult a precizat că acest drept ne revine nouă, prin lege?
Ba sarpe veninos,de ce te impaunezi cu numele de stoic? Ia-ti numele ce rezulta din faptele tale si nu te impodobi cu un nume ce nu ti se cuvine si pe care tu il dezonorezi.Vad oameni cu gura plina de principii care-ti canta frumos la ureche, noroc ca sunt putini si au scuza curvasariei.SICTIR.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Vali Vesa scrie:
Stefan Popescu scrie: ...Oare membri Clubului Ovidius nu știu să citească? Treziți-vă și acceptați realitatea...
Cum sa ma "trezesc" si sa accept un dialog cand ne faci din start "impostori si infractori"???
Azi am analizat cu avocații federației situația apărută în pescuitul sportiv atât prin autorizarea federației, cât și deplasarea hoțească a așa ziselor loturi naționale de pescuit sportiv.
Numai un orb nu observă că AGVPSR nu trimite delegați „oficiali” cu acestea. Unde este Bentu? Dar Mugurel Ionescu? Dar teribilul Orhei?
Pescarii sportivi pleacă pe propria răspundere și pe proprii bani. Cum pot fi ei reprezentanții României? Dacă am ezitat să depun până acum să depun plângerile penale (ele fiind deja redactate) a fost doar pentru a nu aduce prejudicii unor oameni (mulți dintre ei cu familii) și care se lasă în continuare amăgiți de niște impostori (mă refer la AGVPSR). Părerea avocaților a fost însă pentru a da curs acestor plângeri, întrucât se forțează nota și dreptul federației trebuie fi apărat. Așa că plângerile vor fi depuse pentru următoarele delegații:
- lotul de spinning de pe mal;
- membri AJVPS Timiș, care au participat competiția intercluburi;
- delegația care participă la campionatul european pe națiuni ce se va desfășura la sfârșitul săptămânii în Serbia.
În funcție de soluțiile date de procurori, va știi fiecare la ce să se aștepte.

PS În această seară pe web site-ul federației, va fi postată componența delegației ce va fi supusă autorizării de către MTS pentru participarea la CM din Portugalia.
PPS Vali Vesa, tu cum te-ai caracteriza (ipotetic vorbind) când te declari Campion Național și pe cupa ta scrie Campionatul de pescuit sportiv al AGVPSR? Nu vezi că tu ești campion doar în mintea ta? Și zici că am ceva personal cu tine. Apropo, pe tricourile alea roșii ce scrie? Să le întorci și pe dos. Poate pe interior scrie campion național! :lol: :lol: :lol: :lol:

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Stefan Popescu scrie:Nu vezi că tu ești campion doar în mintea ta?
Bai magarule, e campion in ochii tuturor pescarilor de crap cu care s-au luptat pe balta cat si ai celor care i-au sustinut pe toti de acasa.
Marius Sârbu

MihneaBV

Mesaj de MihneaBV »

Domnule Popescu niciodata pana acum nu am comentat subiectele dumneavoastra si nici nu o sa o mai fac. Un singur sfat vreau sa va dau: in lista pe care o veti trimite la MTS treceti componentii lotului Ovidius. Ei inca nu si-au dat acordul dar poate pana diseara remediati si acest impediment. O sa aveti un imens capital de imagine castigat. Si mai mult puteti chiar sa le oferiti dumneavoastra, FRPS, titulatura de campioni nationali. Nu stiu cum ati putea face asta legal dar moral sunt convins ca si dumneavoastra stiti ca asta este adevarul. Ei sunt campionii nationali si asa trebuie sa fie numiti. Consultati-va cu avocatii sau cu consilierii dumneavoastra si expunetile ideea asta. Nu aveti nimic de pierdut ba chiar aveti mult de castigat si puteti usor usor sa dovediti ca ceea ce faceti este chiar pentru ei, pentru pescari , si nu pentru diverse interese ascunse. Succes si sper sa luati hotararea cea mai inteleapta.
Buia Mihnea

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Stefan Popescu scrie: ...te declari Campion Național...
Razi ca p...
Arata-mi unde am declarat eu ca sunt campion national???????????????
De fapt lasa, dialogul cu tine imi face greata.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Stefan Popescu
pescar de competitie

Vali Vesa scrie:
Stefan Popescu scrie: ...te declari Campion Național...
Razi ca p...
Arata-mi unde am declarat eu ca sunt campion national???????????????
De fapt lasa, dialogul cu tine imi face greata.
Încearcă cu puțină lămâie! :lol: :lol: :lol:

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Atitudine de presedinte de federatie. Bravos, felicitari.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

MihneaBV scrie:Domnule Popescu niciodata pana acum nu am comentat subiectele dumneavoastra si nici nu o sa o mai fac. Un singur sfat vreau sa va dau: in lista pe care o veti trimite la MTS treceti componentii lotului Ovidius. Ei inca nu si-au dat acordul dar poate pana diseara remediati si acest impediment. O sa aveti un imens capital de imagine castigat. Si mai mult puteti chiar sa le oferiti dumneavoastra, FRPS, titulatura de campioni nationali. Nu stiu cum ati putea face asta legal dar moral sunt convins ca si dumneavoastra stiti ca asta este adevarul. Ei sunt campionii nationali si asa trebuie sa fie numiti. Consultati-va cu avocatii sau cu consilierii dumneavoastra si expunetile ideea asta. Nu aveti nimic de pierdut ba chiar aveti mult de castigat si puteti usor usor sa dovediti ca ceea ce faceti este chiar pentru ei, pentru pescari , si nu pentru diverse interese ascunse. Succes si sper sa luati hotararea cea mai inteleapta.
asta incerc sa spun si eu de 2 zile.
The One Team

Stefan Popescu
pescar de competitie

MihneaBV scrie:Domnule Popescu niciodata pana acum nu am comentat subiectele dumneavoastra si nici nu o sa o mai fac. Un singur sfat vreau sa va dau: in lista pe care o veti trimite la MTS treceti componentii lotului Ovidius. Ei inca nu si-au dat acordul dar poate pana diseara remediati si acest impediment. O sa aveti un imens capital de imagine castigat. Si mai mult puteti chiar sa le oferiti dumneavoastra, FRPS, titulatura de campioni nationali. Nu stiu cum ati putea face asta legal dar moral sunt convins ca si dumneavoastra stiti ca asta este adevarul. Ei sunt campionii nationali si asa trebuie sa fie numiti. Consultati-va cu avocatii sau cu consilierii dumneavoastra si expunetile ideea asta. Nu aveti nimic de pierdut ba chiar aveti mult de castigat si puteti usor usor sa dovediti ca ceea ce faceti este chiar pentru ei, pentru pescari , si nu pentru diverse interese ascunse. Succes si sper sa luati hotararea cea mai inteleapta.
Pentru acest lucru a fost mandata Andrei Vlădeanu. Ați văzut rezultatul. Nu poți să faci bine cu forța. De altfel, lotul federației este deja stabilit. Sportivii sunt cu contractele încheiate, cu legitimațiile emise și s-a stabilit în linii mari și programul de pregătire. Urmează vizitele medicale obligatorii și se vor apuca de treabă. Federația nu are nici o obligație față de sportivii care nu sunt cuprinși în sistemul său organizare și funcționare. De altfel, singurul document care dă dreptul de participare la competițiile oficiale este legitimația sportivă emisă de federație. Nu cred că până diseară se pot legitima sportivii de la Ovidius pentru a depune mâine documentația de autorizare. Îmi pare rău că atenționările pe care le-am făcut până acum nu au fost luate în serios sau măscărite de vreo doi puști pe acest forum.
PS Domnul Vesa tocmai a spus mai sus că nu a afirmat niciodată că este Campion Național și atunci de unde ați tras concluzia că ar fi altfel? Osă aveți o satisfacție, totuși. Unul din membrii lotului național este din Brașov. :)

laurentiu sarghie

Mesaj de laurentiu sarghie »

Încearcă cu puțină lămâie! :lol: :lol: :lol:[/quote]

D-le Popescu, nu inteleg de ce sunteti atat de arogant.....Impertinenta si nesimtirea dumneavoastra nu poate decat sa ma dezguste, si cred ca miile de pescari care citesc aici sunt in asentiment cu mine. De aceea va asigur ca nu o sa fiti niciodata iubit de suflarea pescareasca din Romania, indiferent ca promiteti "lapte si miere".
Ii spuneti lui Vali Vesa ca e campion in mintea dansului , de fapt sunt frustrarile acumulate de dumneavoastra in toti acesti ani de cand bateti campii cu limbajul ala de lemn pe care nu-l pricepe nimeni. Mi-e teama ca o sa fiti victima propriilor iluzii.

Pentru mine tot Vali Vesa este CAMPION NATIONAL, si pe aceasta cale il felicit si eu , am fost acolo si mi-am rupt spatele in stand, nu mi-am tocit coatele pe bancile tribunalelor asa cum faceti dvs. De aceea pe el il respect pe dumneavpoastra va detest. Eu personal nu o sa stau sub umbrela federatiei niciodata. Prefer sa renunt la pescuitul de competitie !!!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”