Vali Vesa scrie:Stefan Popescu scrie: ...Oare membri Clubului Ovidius nu știu să citească? Treziți-vă și acceptați realitatea...
Cum sa ma "trezesc" si sa accept un dialog cand ne faci din start "impostori si infractori"???
Azi am analizat cu avocații federației situația apărută în pescuitul sportiv atât prin autorizarea federației, cât și deplasarea hoțească a așa ziselor loturi naționale de pescuit sportiv.
Numai un orb nu observă că AGVPSR nu trimite delegați „oficiali” cu acestea. Unde este Bentu? Dar Mugurel Ionescu? Dar teribilul Orhei?
Pescarii sportivi pleacă pe propria răspundere și pe proprii bani. Cum pot fi ei reprezentanții României? Dacă am ezitat să depun până acum să depun plângerile penale (ele fiind deja redactate) a fost doar pentru a nu aduce prejudicii unor oameni (mulți dintre ei cu familii) și care se lasă în continuare amăgiți de niște impostori (mă refer la AGVPSR). Părerea avocaților a fost însă pentru a da curs acestor plângeri, întrucât se forțează nota și dreptul federației trebuie fi apărat. Așa că plângerile vor fi depuse pentru următoarele delegații:
- lotul de spinning de pe mal;
- membri AJVPS Timiș, care au participat competiția intercluburi;
- delegația care participă la campionatul european pe națiuni ce se va desfășura la sfârșitul săptămânii în Serbia.
În funcție de soluțiile date de procurori, va știi fiecare la ce să se aștepte.
PS În această seară pe web site-ul federației, va fi postată componența delegației ce va fi supusă autorizării de către MTS pentru participarea la CM din Portugalia.
PPS Vali Vesa, tu cum te-ai caracteriza (ipotetic vorbind) când te declari Campion Național și pe cupa ta scrie Campionatul de pescuit sportiv al AGVPSR? Nu vezi că tu ești campion doar în mintea ta? Și zici că am ceva personal cu tine. Apropo, pe tricourile alea roșii ce scrie? Să le întorci și pe dos. Poate pe interior scrie campion național!