Sincer nu stiu ce sa mai cred . Cum adica in timpul concursului apa a curs la greu ??? Pai pentru asta platim taxa de participare ???Si daca se umfla balta e problema celor care participa la concurs ???Adica balta are potential numai sa nu ploua Vad ca toata lumea se vaita pentru pesti morti care dupa toate concluziile sunt tot din vina baltii, pe linga aceste aspecte care dupa mine sunt destul de grave cum oare sa tii un concurs de pescuit in astfel de conditii ?? De ce ? Sa faci reclama la balta sau pentru ce ?Enumerate aspectele negative sunt mult mai multe decit cele pozitive , iar in final este felicitata organizarea , iar nu mai inteleg .Daca erea un concurs non profit erea ok dar din banii de taxa chiar nu s-au gasit 3-4 mil pentru 2 arbitri calificati ???Iar nu mai inteleg .
[quote="popescu59"]Sincer nu stiu ce sa mai cred . Cum adica in timpul concursului apa a curs la greu ??? Pai pentru asta platim taxa de participare ???Si daca se umfla balta e problema celor care participa la concurs ???Adica balta are potential numai sa nu ploua Vad ca toata lumea se vaita pentru pesti morti care dupa toate concluziile sunt tot din vina baltii, pe linga aceste aspecte care dupa mine sunt destul de grave cum oare sa tii un concurs de pescuit in astfel de conditii ?? De ce ? Sa faci reclama la balta sau pentru ce ?Enumerate aspectele negative sunt mult mai multe decit cele pozitive , iar in final este felicitata organizarea , iar nu mai inteleg .Daca erea un concurs non profit erea ok dar din banii de taxa chiar nu s-au gasit 3-4 mil pentru 2 arbitri calificati ???Iar nu mai inteleg .[/quot
popescu59 scrie:Sincer nu stiu ce sa mai cred . Cum adica in timpul concursului apa a curs la greu ??? Pai pentru asta platim taxa de participare ???Si daca se umfla balta e problema celor care participa la concurs ???Adica balta are potential numai sa nu ploua Vad ca toata lumea se vaita pentru pesti morti care dupa toate concluziile sunt tot din vina baltii, pe linga aceste aspecte care dupa mine sunt destul de grave cum oare sa tii un concurs de pescuit in astfel de conditii ?? De ce ? Sa faci reclama la balta sau pentru ce ?Enumerate aspectele negative sunt mult mai multe decit cele pozitive , iar in final este felicitata organizarea , iar nu mai inteleg .Daca erea un concurs non profit erea ok dar din banii de taxa chiar nu s-au gasit 3-4 mil pentru 2 arbitri calificati ???Iar nu mai inteleg .
Hai sa iti dau eu un raspuns...
Daca mergi la tony pe balta o sa observi ca daca plouo mai mult toata apa dupa munte dealuri ce sunt alea ajunge la el in balta mica care e despartita de pista de concurs de un dig care digul are un calugar daca tony nu da drumu la apa sparge digul. accelasi lucru si la celalat calugar.. balta lui tony este asezata intr-o vale.. asa ca toata apa e la el in balta.. deci era nevoit sa faca treaba asta..
Sper sa fiu inteles...
APP: Baiatul nu a fost pe balta.. cred ca chiar el a cazut pe pontonul inundat daca nu ma insel... intreabal cat de crescuta era apa...
Când vei fi tăiat ultimul copac, contaminat ultimul râu şi pescuit ultimul peşte, atunci îţi vei da seama că banul nu poate fi mâncat. ·.
Exact asta vroiam sa aud . Daca pot oferi concurentilor asa ceva nu tin concursuri , decit sa se intimple asta mai bine fara concurs . Adica oamenii vin la concurs si eu plimb apa , foarte tare chestia asta .Concluzia este clara nu tin concursuri decit atunci cind sunt foarte bine pregatit( cu dat drumu la apa si mai ales cu arbitri si nu moare nici pestele de 100g).
Domn Popescu, iti faci prea multe probleme pentru concursuri la care nu participi.Apropo, pe info e un banner pe care scrie in dreptul baltii GARANTAT(asa ca abtinete de la comentarii daca nu ai fost niciodata acolo).E o balta superba, apa curge incontinuu, prin urmare pestii nu sunt afectati de asta.Daca te uiti pe istoricul concursurilor vei observa ca din ce in ce vin mai multi pescarii de calitate ai acestei tarii.Asta spune mult despre balta, cat despre Tonii ti-ai dorii sa fie toti administratorii baltilor ca el, din punct de vedere uman.
Ce rugaminte am este sa ne dati si noua o lista cu baltile pe care sa concuram si sa nu existe comentarii la final de concurs.
Cu stima,
BAX
Problema este simpla , daca nu accepti criticile nu ai sa prosperi NICIODATA. Greseli sunt peste tot pe toate baltile iar punctul bun este cind exista nemultumiri.
Daca spui in prezentarea baltii ca apa curge non stop nu stiu daca iti vor mai calca pragul 5 pescari . Poate un concurs non profit sa se convinga lumea si dupa aceea mai vedem .Cind s-a postat concursul i-am spus asa fiului meu , nu merg la acest concurs pentru ca mie nu imi miroase bine balta , prea multe poze cu pesti mari si populari cu peste 1,5-3 kg . Am spus unde se face reclama din asta nu este peste.Si uite ca am avut dreptate , poti sa vii acum cu N mii de scuze adevarul care s-a vazut este ca media pestelui nu depaseste maxim 2 kg.A spus foarte bine cineva mai sus daca se puncta de la 2 kg majoritatea echipelor aveau 0 la cintar .Asa ca balta a spus tot .
Am tras concluziile si cu cine este de vina - Fratii Parfrene pentru ce ne ofera la Tincabesti, Petcu Victor pentru minunata balta Moara Vlasiei2 , Raduta pentru Sarulestiul de vis etc.
Problema nu este ca apa intra si iese nonstop, pentru ca pestele de obisnuieste.
Eu am ajuns pe balta joi seara, venind din alt capat de tara.
La standul 5 apa era cu vreo 10 cm peste pontonul de lemn.
Apa a curs prin calugarul din aval mai mult decat intra prin amonte, tocmai ca sa aduca nivelul apei in standul 5 la un nivel care sa permita pescuitul. Astfel apa a scazut de joi seara pana la ora inceperii concursului cu vreo 20 cm. Si golirea, la viteza mai mare decat intrarea, a continuat si dupa inceperea concursului, inca cateva ore.
Intrebarea este: de ce nu s-a facut aceasta golire cu doua zile inainte?
In fine, nu stiu daca aceasta golire a avut vreun cuvant de spus fata de moartea pestilor in saci.
Mai degaraba asupra modului de hranire.
Date fiind conditiile meteo si numarul echipelor inscrise, Toni nu prea avea alta varianta.
Data viitoare o sa-si lase un loc de rezerva.
ciprianrpp scrie:(si in special stadului 1 si 2 care au avut pesti marca "Houdini"
Asta a fost cea mai tare....bagi pestele la sac si cand vine cantarul.....ioc peste...te uiti la sac poate, poate s-a rupt! Surpriza sacii erau perfecti, fusesera legati sau stranzi cu "carabina"... CONCLUZIE : Mana lui Houdini si-a facut simtita prezenta!
popescu59 scrie:Exact asta vroiam sa aud . Daca pot oferi concurentilor asa ceva nu tin concursuri , decit sa se intimple asta mai bine fara concurs . Adica oamenii vin la concurs si eu plimb apa , foarte tare chestia asta .Concluzia este clara nu tin concursuri decit atunci cind sunt foarte bine pregatit( cu dat drumu la apa si mai ales cu arbitri si nu moare nici pestele de 100g).
daca nu stiai a plouat cu o seara inainte.. apa a crescut foarte mult joi seara iar vineri dimineata incepea concursul.. nu cred ca zicea cineva cand ajugeam acolo sa zica ca apa a crescut CEEA CE A ZIS si sa amane concursul pentru alta data.. nu cred ca era nimeni de accord... stii foarte bine cand esti acolo... asta e hai sa pescuim...
Cu moartea pestilor eu nu zic nimic.. poate ai dreptate.. asta discuta cu Tony..
Arbitri eu zic ca nu era nevoie daca tony se ocupa de cantarirea pestilor cand il suna pescarii " DAR e la inceput de drum si din greseli invata.. Totusi hai sa il incurajam..
Eu cred ca la urmatorul concurs o sa organizeze mai bine...
Când vei fi tăiat ultimul copac, contaminat ultimul râu şi pescuit ultimul peşte, atunci îţi vei da seama că banul nu poate fi mâncat. ·.