bogdanpesc scrie:oare cum o arata un Campinat Mondial ,cu un sector pe Moara,unul la Corbu,altul la Doripesco,inca unul la Tancabesti si ultimul la Sarulesti ?
Felicitari de-acum Adi , Pate, Georgescu! Impecabil.
Inca o data am demonstrat ca suntem unul dintre cele mai bune cluburi cu cea mai buna nada - 4 Carp .
Ceea ce se face in Green Lake nu o face nici un alt club... Sa puna la startul unuia din cele mai imprtante concursuri de anul acesta , cum este Cupa Iernii, 5 echipe foarte bune. Sa ia pescari incepatori (cum inca ma consider si eu) si sa ni se ofere posibilitatea sa invatam si sa castigam concursuri puternice (vezi cazul meu cu Cupa RB Baits Moara Vlasiei sau locul 2 la Cupa Corbu Lake ed.2) , sa ofere posibilitatea pescarilor fara timp sau resurse financiare sa ramana la curent cu fenomenul , sa invete in continuare, sa participe la concursuri low budget si multe altele! ..... Jos palaria!
Inca nu s-a terminat anul competitional, insa numai bine si sa ne revedem sanatosi in 2014!
Tot respectul pentru GL , intradevar unul din cele mai puternice si bine organizate cluburi din tara .
Felicitari pentru toate rezultatele bune din 2013 . Va urez un 2014 cu cit mai multe rezultate de exceptie .
Felicitari organizatorilor si administratiei Moara Vlasiei!
Felicitari tuturor concurentilor si in special celor aflati pe podium!
Felicitari Garcea&Co pt captura!
Felicitari arbitrilor pt efortul depus!
P.S. Cred ca va merge si o revansa, vremea se anunta frumoasa urmatoarele doua saptamani.
"Lansez precis la buza stufului si astept....... atacul nu m-a surprins"
Jos palaria in fata castigatorilor, parcurs fara cusur de la start pana la final!!!! Felicitari GREEN LAKE! Felicitari tuturor participantilor, organizatorilor, arbitrilor!!
Nu in ultimul rand felicitari lui VICTOR PETCU!!!
"Caracterul fara inteligenta poate mult,
dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic." (Cicero)