Desfasurare Cupa Iernii 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: Desfasurare Cupa Iernii 2014

Mesaj de gor965 »

Bogdan Bagiag scrie:
Dupa ce ai recunoscut ca ai gresit, tot nu vrei sa pui clasamentul corect ?

Dupa cum a zis si Bogdan Dragan, noi platim 1800 pentru ce ? Nu pentru a ne calcula cineva foile ?
Hai sa nu mai platim nici o taxa si nu avem pretentia sa ne fie calculate foile. Le vom calcula noi.

Vad ca nu esti in stare sa iti asumi raspunderea pentru ce sa intamplat.
O s-o iau metodic :
- lucrand cu factor uman, e de inteles greseala, dar de neinteles e ura cu care postati legat de un asa presupus furt si o asa presupusa exigenta cumparata cu bani !
- indiferent cat e taxa, matematica e la fel, diferenta facand-o volumul de munca. Arbitrii sunt oameni nu masini iar taxa voastra nu-i face sclavi si nici experti contabili !
- chiar daca urmarile suferite sunt la fel, furtul e una , greseala e alta ... ganditi-va ca vi-i sau pus la dispozitie tot timpul rezultatele , atat pe net cat si tiparite , pe balta. Nu ai cum sa acuzi de furt ptr. o greseala de calcul pe care ai sesizat-o prea tarziu. O greseala poate aparea oricand, de la o cifra scrisa in graba pe foaie, de la o selectie gresita acelor mai mari pestti, de la o dictare aiurea a unei sume, de la o tasta batuta gresit la calculator...dar asta nu-i furt si nici nu va da dreptul sa acuzati aiurea niste oameni care si-au rupt spinarea pe balta ! Repet, ati avut tot timpul la dispozitie clasamentele si nu v-a ascuns nimeni rezultatele !
- eu m-am ocupat de clasament si fiind la munca, nu am fisierul respectiv la mine...cum sa va puna Vladut unul corect ? ... si "corect" clasamentul nu va fi niciodata, cat timp greseala in cauza s-a oficializat si a condus mai departe la stabilirea clasamentului final. Toata lumea a luat de bun clasamentul si punctajul de la manasa a I-a, asa ca e irelevant ca dupa 4 zile sa scriem alte valori in nu stiu ce rubrica. Daca greseala in cauza influenta tragerea la sorti a standurilor in mansa urmatoare ce faceati acum ...cereati rejucarea ultimelor doua manse ? Daca o echipa va considera ca a fost indus in eroare de punctajul vostru ? Cate clasamente ati vazut voi in sport modificate in urma greselilor de arbitraj ?
- cred ca m-i s-a aplecat de la atata pescuit de competitie ...
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Genes Florin scrie:corect este ca cel clasat pe locul III sa cedeze cupele cat si suma castigata.
nu luati foc....
Dupa ce regula a sportului o gresala de arbitraj ,dovedita ulterior meciului, poate sa modifice rezultatul final ?
Maradona a dat gol cu mana si rezultatul a fost acelasi .
De unde stiu eu ca nu este o manevra cu fisele , asa cum am aratat pe fisa mea ? Daca nu il cunosteam pe Vladut , luam si foc acum .

In alta ordine de idei , daca este sa se schimbe ceva dupa doua zile de la finalul concursului , vreau sa verific si eu fisele tuturor concurentilor , ca intr-un fel sau altul toti influenteaza clasamentul . Cine poate sa faca asta in cele doua ore ?
Cand este numai pe cantitate ai de verificat numai doua fise , a ta si a concurentului direct.

Regula este destul de clara cu timpul alocat contestatiilor ce pot modifica clasamentul.
Ultima oară modificat Mar Noi 05, 2013 15:31 de către Dan Mitranescu, modificat 1 dată în total.

Cristian Stanoi
Pescar de competitie

Mesaj de Cristian Stanoi »

Eu nu am vazut in nici un sport sa fie schimbat rezultatul in urma constatarii unor greseli de arbitraj si nu vad de aici ar fi o exceptie. Conform regulamentului daca nu ati facut contestatie la timp acum e tardiv si discutiile de aici inutile. Trebuia sa ocupati locul 3 dar s-a intamplat ce s-a intamplat si nu a fost asa. Ce vreti sa demonstrati de fapt? Toti recunosc ca trebuia sa fiti pe 3 dar nu cred ca se mai poate face nimic acum. Daca e un regulament nu vad de ce ar face cineva exceptie de la el.
Clubul Sportiv Green Lake

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Rep scrie:vladut inseamna ca la concursurile tale trebuie sa vin cu un om sa-mi pazeasca masina un contabil sa tina foile si doi trei oameni sa-mi spuna cine face non-combat ca sa stiu ce trebuie sa fac .Ce faci daca greseala apare la clasamentul final si ai prinssase sute de kg cam cit dureaza revizuirea foilor care sigur trebuiesc calculate de doua trei ori ca sa cada toti deacord stam pina luni .La tombola ai spus cu gurita ta;echipele de pe locul 4-la 10 vor trage cite o bila de ce a tras Dl.PETCU si nu noi ,are el norocul nostru a pus el banii ,fi atent cind vorbesti poate nu dadeam un milion pe norocul lui Petcu .Cred ca iti amintesti cind am refuzat captura baltii la Crapmania 40 milioane iera un premiu fals ,pentru mine conta munca mea si rezultatul de pe sector locul 2 captura afost a lui gabi si a ajuns pe nu stiu unde .Daca tot recunosti ca afost greseala de organizare da-ne ce ni -se cuvine si modifica clasamentul daca mai exzista fair-play .
Adica noi sa acceptam greseala cauzata de cantitatea mare de peste dar la noi ca am prins peste sase sute de kg nu se pune si trebuia sa ne si mutam .
La mine exista intotdeauna fair-play, iti poti intreba si colegii de club daca am fost vreodata partinitor.....
Doar ca, de data asta, exagerezi cu acuzele. Facem foile mereu de 2 ori, uneori chiar si de 3 ori unde este cazul, nu se plange nimeni de munca ! Sunt sigur ca au mai existat greseli de calcul si in trecut, am si fost sesizati de concurenti in unele cazuri, iar situatia s-a remediat.
Sa ma acuzi insa ca am facut intentionat, sau ca de ce a tras dl.Petcu bilele ptr tombola ....ma lasa fara replica ! :oops:

PS Conform regulamentului, contestatia trebuia facuta in 2 ore dupa terminarea concursului(afisarea rezultatelor finale), daca nu exista contestatii raman rezultatele din teren, cele oficiale. Totusi, din punct de vedere moral sunteti castigatorii locului 3, ma voi ocupa personal sa primiti si cupele cuvenite.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Mitranescu
Veteran

Problema de baza pentru care a fost schimbat clasamentul este cu totul alta.
Nu este nimeni vinovat in afara sistemului care lasa loc de asa ceva.
Lasati lucrurile simple si verificabile . Ameteala aia de clasament distruge tot pescuitul. Distruge relatii intre pescari , credibilitatea participantilor , a arbitrilor .

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

practica ne arata ca tot pe MV2, in 2010, in finala de CN, am avut urmatorul caz:

- in calitate de organizator, cand am vazut ca s-au prins cantitati f mari de peste iar echipele de pe primele 2 locuri (carping si planet) se afla la cateva sute de grame (sau zeci, nu mai tin minte exact) am decis sa mai fie facute de 2 ori totalurile. luandu-se feicare peste de pe cele 2 fise!

nu m-am gandit la altceva decat la penibilul situatiei de a da tricourile de campioni si cupele unui lot, iar apoi sa le fie cerute inapoi.

poate ca asa trebuia sa faca si vladut.

totusi, si in cazul pe care il descriu (in care am recalculat si a iesit alt total) adica ceea ce spun unii din voi ca trebuiau sa faca acum organizatorii, A IESIT TOT UN SCANDAL MONSTRU.

toata lumea e de acord ca o greseala poate aparea, DAR NIMENI NU E DISPUS S-O TOLEREZE.

in 2010 s-a recalculat si s-a depistat o greseala - SCANDAL!

in 2013 nu s-a recalculat si s-a depistat greseala acasa - SCANDAL!

CARE ESTE SOLUTIA, DOMNILOR?
The One Team

didi-ionita

Mesaj de didi-ionita »

La ac concurs n-am participat ... dar la alte concursuri la care m-am dus ( si o sa ma mai duc ) stau si verific calculele de 2-3 ori cu ce scrie pe foaie , cu ce s-a postat pe net , calculez ce sanse mai am ( sau n-am ) , etc , dar atat si nimic mai mult ... si asta pana la fluierul de final ... dupa care ...mortii cu mortii si vii cu vii ...aplauze si felicitarile de rigoare
Trebuia facuta contestatie in timpul regulamentar .
Mentionez ca nu tin partea nimanui , ca nu am de ce .
Mai mentionez ca se accepta greseala omeneasca , care , ATENTIE !! , mai mult , putea fi observata / contestata etc in timpul concursului , nu la cateva zile dupa terminarea lui .
Stima la toata lumea
Didi Ionita

Dan Mitranescu
Veteran

andrei vladeanu scrie:practica ne arata ca tot pe MV2, in 2010, in finala de CN, am avut urmatorul caz:

- in calitate de organizator, cand am vazut ca s-au prins cantitati f mari de peste iar echipele de pe primele 2 locuri (carping si planet) se afla la cateva sute de grame (sau zeci, nu mai tin minte exact) am decis sa mai fie facute de 2 ori totalurile. luandu-se feicare peste de pe cele 2 fise!

nu m-am gandit la altceva decat la penibilul situatiei de a da tricourile de campioni si cupele unui lot, iar apoi sa le fie cerute inapoi.

totusi, si in cazul pe care il descriu (in care am recalculat si a iesit alt total) adica ceea ce spun unii din voi ca trebuiau sa faca acum organizatorii, A IESIT TOT UN SCANDAL MONSTRU.

toata lumea e de acord ca o greseala poate aparea, DAR NIMENI NU E DISPUS S-O TOLEREZE.

Am mai discutat asta parca. O regula prin care fiecare sa-si verifice fisa . Daca este in plus si nu anunta sa fie penalizat cu (sa zicem ) dublul diferentei in situatia in care se afla , daca este in minus si nu anunta sa ... sa fie sanatos .

P.S. Ce parere ai de "calitatea " din concursuri si de valoarea clasamentelor facute in acest sens ?
Ultima oară modificat Mar Noi 05, 2013 15:51 de către Dan Mitranescu, modificat 1 dată în total.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

andrei vladeanu scrie:practica ne arata ca tot pe MV2, in 2010, in finala de CN, am avut urmatorul caz:

CIPS ce zice ?...ai o ora de la publicare sa contesti clasamentul !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Dan Mitranescu
Veteran

gor965 scrie: CIPS ce zice ?...ai o ora de la publicare sa contesti clasamentul !
Ca tot ai deschis subiectul , dar CIPS ce spune despre "calitate" ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”