O s-o iau metodic :Bogdan Bagiag scrie:
Dupa ce ai recunoscut ca ai gresit, tot nu vrei sa pui clasamentul corect ?
Dupa cum a zis si Bogdan Dragan, noi platim 1800 pentru ce ? Nu pentru a ne calcula cineva foile ?
Hai sa nu mai platim nici o taxa si nu avem pretentia sa ne fie calculate foile. Le vom calcula noi.
Vad ca nu esti in stare sa iti asumi raspunderea pentru ce sa intamplat.
- lucrand cu factor uman, e de inteles greseala, dar de neinteles e ura cu care postati legat de un asa presupus furt si o asa presupusa exigenta cumparata cu bani !
- indiferent cat e taxa, matematica e la fel, diferenta facand-o volumul de munca. Arbitrii sunt oameni nu masini iar taxa voastra nu-i face sclavi si nici experti contabili !
- chiar daca urmarile suferite sunt la fel, furtul e una , greseala e alta ... ganditi-va ca vi-i sau pus la dispozitie tot timpul rezultatele , atat pe net cat si tiparite , pe balta. Nu ai cum sa acuzi de furt ptr. o greseala de calcul pe care ai sesizat-o prea tarziu. O greseala poate aparea oricand, de la o cifra scrisa in graba pe foaie, de la o selectie gresita acelor mai mari pestti, de la o dictare aiurea a unei sume, de la o tasta batuta gresit la calculator...dar asta nu-i furt si nici nu va da dreptul sa acuzati aiurea niste oameni care si-au rupt spinarea pe balta ! Repet, ati avut tot timpul la dispozitie clasamentele si nu v-a ascuns nimeni rezultatele !
- eu m-am ocupat de clasament si fiind la munca, nu am fisierul respectiv la mine...cum sa va puna Vladut unul corect ? ... si "corect" clasamentul nu va fi niciodata, cat timp greseala in cauza s-a oficializat si a condus mai departe la stabilirea clasamentului final. Toata lumea a luat de bun clasamentul si punctajul de la manasa a I-a, asa ca e irelevant ca dupa 4 zile sa scriem alte valori in nu stiu ce rubrica. Daca greseala in cauza influenta tragerea la sorti a standurilor in mansa urmatoare ce faceati acum ...cereati rejucarea ultimelor doua manse ? Daca o echipa va considera ca a fost indus in eroare de punctajul vostru ? Cate clasamente ati vazut voi in sport modificate in urma greselilor de arbitraj ?
- cred ca m-i s-a aplecat de la atata pescuit de competitie ...