Worldcarpclassic 1-6 Sept 2008

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Mesaj de cornel rosioru »

@Victor Oana
Nu, nu ai inteles. Eu nu am reactionat anul trecut pt. ca am o educatie.
Daca Vladut a jignit in mod grosolan, tu m-ai alintat? :lol:

Victorase, termina cu ciolaniile, Vladut iti sta in git.
A indraznit sa spuna ca nu ai peste in balta. Asta e gimpele care te impunge nu jignirile aduse unor oameni.
l-ai asteptat la cotitura si ai muscat.
Tu nu esti in stare sa raspunzi pt. faptele tale si deodata devi aparatorul celor multi.
Iar ai inrosit telefonul? Nu ti-au raspuns prea multi. :lol:

Scuza-ma daca Vladut e zero absolut tu unde te incadrezi? Mai exista ceva sub valoarea asta?.

:lol: :lol: :lol: Corect nu numai SENZORU iti sta in git, te ineci si cu APCR-ul. :lol: :lol: :lol:
Asta e, daca SENZORU s-a desfiintat noi ca indivizi raminem.

Ca si conducator al pescarilor de crap, ar trebui sa organizezi la Dirvari retragerea echipei SENZOR, cea mai titrata echipa din ultimii 5 ani.
Singura din istoria pescuitului Romanesc care a adus o roaba de medalii si cupe de afara, iar pe Vladut sa-l numesti cetatean de onoare al satului Dirvari :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat Sâm Sep 13, 2008 1:38 de către cornel rosioru, modificat de 6 ori în total.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@Cornel Serbu
Si tu ai invatat la 27? Eu cam chiuleam. :lol:

Bun, am inteles si sunt deacord cu tine.
Pot fi oameni deosebiti dar cu iesiri regretabile. Atunci de ce nu accepti ca si Vladut a avut o iesire regretabila?
Repet, nu-l apar pt. ce a spus, dar de ce sa-i luam capul pina nu-si spune si el punctul de vedere?
S-au de ce sa o facem rapandula pe masa?

Corect, daca nu era Vladut, acum ce scriam? :lol:
Oricum pina vine el din Delta linisteste buldogul ca rupe gardul.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie:Ca de fiecare data cand un conducator APCR se face vinovat de ceva foarte grav ,urmeaza obisnuita ABUREALA si INTOXICARE ,ca sa se abata atentia de la ce sa intamplat si totul sa degenereze in rafuieli de TIP GROTESC ,si altfel se musamalizeaza totul .(...)
bun. in cazul acesta sa terminam cu musamalizarile.
pot pune la dispozitie membrilor delegatiei Romaniei, care s-au simtit jigniti de afirmatia acestui betiv, telefonul d-nei Mateianu.
mai mult, il voi ruga pe cezar sa deschida un topic special, intitulat "mama lui vladut", unde doritorii se pot revansa pentru cuvantul "rapandula".
ca sa mai terminam cu aburelile si intoxicarile.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie:Checi,

nu ai inteles, era o gluma.... In sfarsit.
Vlad intre timp a mai luat unul !!!!!!!! Si se poate sa fi trecut chiar pe locul 1 !
Bravo Vlad, bravo Radu ! Tineti-o tot asaa !!!!!

PS. Dar din Romania, ai observat cate rapandule sunt prezente ? :D
totusi, postarea cu pricina arata asa.
oricat ar incerca victor oana sa bage toata delegatia Romaniei in oala, este clar ca vladut nu s-a referit la 30 de persoane.
astazi vine din delta si va explica la cine s-a referit.
pe urma, cei jigniti ii pot ura lui maica-sa la telefon sau la topicul special facut in acest sens.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

cornel rosioru scrie:@Cornel Serbu
Si tu ai invatat la 27? Eu cam chiuleam. :lol:

Bun, am inteles si sunt deacord cu tine.
Pot fi oameni deosebiti dar cu iesiri regretabile. Atunci de ce nu accepti ca si Vladut a avut o iesire regretabila?
Repet, nu-l apar pt. ce a spus, dar de ce sa-i luam capul pina nu-si spune si el punctul de vedere?
S-au de ce sa o facem rapandula pe masa?

Corect, daca nu era Vladut, acum ce scriam? :lol:
Oricum pina vine el din Delta linisteste buldogul ca rupe gardul.
pai era cel mai tare liceu din ferentari

amandoi au avut iesiri regretabile si nu trebuie sa luam capul nimanui. andrei cred ca exagereaza cand vorbeste de mama lui vladut...eu raman la parerea ca a fost o expresie pe care am folosit-o si noi de multe ori, fara sa ne gandim expres la mama celuilalt ci mai mult la cat de mult o sa-l doara pe el. eu in locul lui vladut, mi-as cere scuze intregii delegatii si poate atunci se va scuza si victor, iar noi ne-am vedea de treaba...sarulestiul bate la usa...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

cornel,
dar ce se va intampla daca vladut, la intoarcere, isi va cere scuze unei parti a delegatiei, precizand ca nu s-a referit la ea, si va nominaliza "rapandulele"?
cum ar trebui, in opinia ta, sa reactioneze in acel moment cei nominalizati?

este doar o supozitie, te rog sa o iei ca atare.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:cornel,
dar ce se va intampla daca vladut, la intoarcere, isi va cere scuze unei parti a delegatiei, precizand ca nu s-a referit la ea, si va nominaliza "rapandulele"?
cum ar trebui, in opinia ta, sa reactioneze in acel moment cei nominalizati?

este doar o supozitie, te rog sa o iei ca atare.
pai, ar ramane tot o jignire facuta fara rost si fara motiv, fiindca pe mine asta ma roade, chiar daca gandea asa, de ce a dat-o pe "post", fara nici un rost si fara sa se gandeasca ca au sa iasa scantei. din pacate, stiu foarte bine ca reactia lui vladut, va fi exact cea la care te-ai gandit si tu si-mi pare rau...credeam ca lucrurile s-au mai indreptat dupa intalnirea cluburilor de la darvari, insa pe zi ce trece imi dau seama ca nu-i asa...mare pacat !

tu ce crezi c-ar trebui facut pentru ajungerea la un moment "0" ?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie: tu ce crezi c-ar trebui facut pentru ajungerea la un moment "0" ?
eu m-am inscris la concursul lui cotelici de la darvari. in echipa cu rosioru. mai mult nu stiu ce as putea face.
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Plec de la premiza ca postarea lui Vladut este nepotrivita , jignitoare la modul general si pleonastica cu privire la 1-2 membrii ai delegatiei noastre . Asta nu face sa nu felicit la modul sincer , delegatia larga a tarii noastre , care si-a adus aportul la un rezultat bun , in premiera la un concurs de acest gen , concurs de renume international . Inca o data din suflet FELICITARI !
Lasind la o parte introducerea nu pot sa nu evidentiez , modul grobian in care D-l Oana cauta sa raspunda la anumite postari ale unor pescari , pe care ii cunoaste de ani de zile . Cind domnia sa a inceput sa posteze despre mine ca sunt betiv , handicapat , ca am furat pe unul si pe altul , o istorie SF , pe care nu a avut nici cea mai mica EMOTIE sa o scrie PUBLIC , cu caractere mari ( asa cum ii place dinsului ) si sa caute ( pueril ) sa o dovedeasca , in ciuda faptului ca ceea ce declara dinsul era clar gresit , nimeni nu s-a sesizat !!!! Asta in ciuda faptului ca majoritatea celor care ma cunosc stiu ca astfel de postari erau strict calomnii , de origine stalinista !!!
Uite ca i-a mers - la fel ca pe vremea lui Stalin - a scris si a insamintat ideea - si usor - usor isi pregatea si procesul si condamnarea , samd . Exista o vorba in tara noastra ( pentru cei care mai stiu si carte ) - se leaga de o piatra si de 1000 de destepti care cauta , ma rog , sa aduca lucrurile pe fagasul corect .....

Pentru ca nimeni nu i-a raspuns sa-i arate ca a gresit in AROGANTA , uite asa domnia sa a crezut ca poate trece de la acest nivel deja JIGNITOR , la un nivel mai "nobil" si anume familia !
Rationamentul e simplu -daca astia nu se sesizeaza la acuzatii de furt si betivi notorii ( se referea strict la mine ca pescar ) , daca le bag familia in ecuatie ( vezi Vladut ) , poate raspund si ei si facem gilceava 2 ani pe aceasta tema ! Gigi Becali e bun sau prost exemplu pentru noi toti , dar uite ca scoala lui face prozeliti !

Este grav unde am ajuns , si asta fara sa ne judecam unii pe altii pe unde am copilarit , ce scoli am urmat , samd .
Mult mai grav este ca acest domn va conduce pescuitul la crap din calitatea dinsului de .... nu stiu ce la Federatie , si daca cu niste pescari vechi , care au competitii in numar egal cu ale domniei sale isi permite astfel de manipulari si atacuri la familie , viitorul este LUMINOS !!!! Si cu asta am pus punct !

Fir Intins !

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ val

vrei sa pozezi in victima si nu-ti sta deloc bine...nu uita ca toate acuzele pe care ti le-a adus victor, au fost ca urmare la intepaturilor tale (nevinovate in aparenta, dar cu trimitere exacta) aduse in timpul desfasurarii cupei pelicanul. dealtfel, vad ca nu te dezici si o faci dinou "Plec de la premiza ca postarea lui Vladut este nepotrivita , jignitoare la modul general si pleonastica cu privire la 1-2 membrii ai delegatiei noastre". atunci de ce te mai plangi ca te face oana in tote felurile si nimeni nu-ti ia apararea...cine vrei sa-ti ia apararea ??? tipii aia tampiti din "nu stiu ce federatie", sau cei ce-au glumit putin despre niste scoli, iar tu ai luat-o in serios...vezi ca intepi mereu si nu te astepta ca toti sa taca !!!

as vrea mult sa nu incepem acum sa ne certam, fiindca tot ce ti-am spus nu a fost cu rautate...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”