Worldcarpclassic 1-6 Sept 2008

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:...vezi ca intepi mereu si nu te astepta ca toti sa taca !.
pai tocmai asta e esenta acestei discutii:
la ce trebuie sa se astepte?
The One Team

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@Cornele
Esti un baiat destept, ce dracu, o ironie fina nu e egala cu limbajul de satra.
Intepaturile fine a lui Val dau culoare, jignirile incrincenare.
Nu cred ca ai sa reactionezi cu iconite zimbitoare daca esti facut betiv, hot, prost, si alte "cuvinte nevinovate". Doamne fereste sa-ti ia familia.
Miine Oana te ia pe tine. Nu are nici o greata.
Chiar nu observi ca toate certurile cu Oana se lasa cu "dulcegarii" din partea lui ?
Nu observi ca te face albie de porci dupa care tot el tipa?
Cine spuneai ca procedeaza asa?
Am crezut ca daca a fost bagat in seama si i s-a dat o functie se linisteste.
M-am inselat. Nu se va linisti niciodata. Caracterul ramine.
Nu se va schimba nimic chiar daca unii fac eforturi.

Hai pa ca plec cu Vladeanu la peste. mergem pe o balta adevarata. :lol:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornel rosioru scrie:@Cornele
Hai pa ca plec cu Vladeanu la peste. mergem pe o balta adevarata. :lol:
adevarata e mata care te-a facut, betivule, handicapatule mintal! hotule!
:D :D :D :D :D :D :D :D
The One Team

costica buhac

Mesaj de costica buhac »

As vrea sa va spun si eu citeva cuvinte legat strict WCC
Eu nu am treaba cu injiuriile si cu intepaturile nimanui dar eu unul astept scuze public de la Vladut
Referitor la Oana cum ca ar terfeli numele SENZOR sau APCR eu Costica si Rima am purtat la deschiderea WCC insemnele APCR chiar daca o stricaciune stie el cine mai latra VICTOR OANA a spus ecsact asa..
BRAVO VOUA ESTE ALEGERA VOASTRA SI O RESPECT..
Asta a zis OANA si eu unu ii multumesc si pentru ca nea ajutat sa ajungem acolo am vazut ceva frumos ce cred ca in Rominia nu se va intimpla prea curind
P.S. MAESTRE vezi ca nu stie nimeni ca echipamentul erea luat cu INPRUMUT

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie:...vezi ca intepi mereu si nu te astepta ca toti sa taca !.
pai tocmai asta e esenta acestei discutii:
la ce trebuie sa se astepte?
Tot ce trebuie facut ,este ca cei trei conducatori ai APCR [Senzor ]sa inceteze sa mai jicneasca comunitatea de pescari din Romania si sa incerce sa se abtina de la niste comentarii rautacioase si inutile si fara aroganta .
DACA NU EXISTA ACEA POSTARE SE MAI SCRIA TOT CE SA SCRIS ??????????
INCETATI CU ATACURILE LA PERSOANA SI VE-TI VEDEA CE ARMONIE VA FI .
NU CRED CA ESTE NORMAL CA LA O JICNIRE FARA ROST SI FARA MOTIV SA NU SE IA NICI O MASURA IMPOTRIVA CELUI CARE A FACUT-O .
CHIAR DACA IN GANDIREA CELUI CARE A FACUT-O NU SA REFERIT DECAT LA O SINGURA PERSOANA SI ANUME OANA VICTOR INTREBAREA ESTE DE CE A FACUT-O CREZIND CA EU VOI TACEA SI NU VOI RIPOSTA STIIND CA NU PREA INGHIT SA FIU ATACAT ,IAR DACA SA REFERIT LA TOTI PESCARII CARE AU PARTICIPAT LA WCC ATUNCI SIGUR OMUL AR TREBUI INLATURAT DEFINITIV DIN COMUNITATEA PESCARILOR ,PENTRU CA NU ESTE PERMIS NIMANUI SA ATACE FARA MOTIV MAI ALES CA TREBUIE TINUT CONT DE VARSTA CELEI PE CARE I-L ATACI .

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Cornel Serbu

zau asa draga prietene , nu este prima data cind observ la tine o tentativa de a deveni "prieten cu toata lumea" si a atrage anumite discutii spre a genera si pararea ta , ca doar e spatiu public .
Sincer in conflictul meu cu Dl. Oana , nu ma intereseaza ce crezi tu si nici nimeni altcineva , bun sau prost pescar , vechi sau nou pe Forum , la prima sau la ultima competitie , samd !
Nu ma dau victima - asa cum crezi tu - pentru ca nu am facut nimic , decit niste aluzii fine , la care ma asteptam la un raspuns pe masura ( fin si inteligent ! ) , strict referitor la aceea "Cupa Pelicanul" , pe care toti mai devreme sau mai tirziu ati infierat-o ca nefiind pe masura asteptarilor . Prost pentru mine este ca am scris mai devreme decit voi si mai concret !
Dar de aici si pina la reactia EXACAERBATA a d-lui Oana ( nu mai reiterez adjectivele ) , domn care stie ca impreuna cu dinsul am discutat omeneste intotdeauna si care gasea la mine o explicatie si un dialog corect , chiar atunci cind nu mai avea cu cine vorbi in lumea pescuitului la crap , este distanta lunga si jignitoare ! Si poate de asta sunt si asa afectat - am "crescut" un sarpe la san si cind m-a muscat a facut-o rau de tot , cu tot veninul strins in atitia ani de zile !!! Din fericire am gasit antiveninul repede si potrivit afectiunii mele . M-am imunizat rapid la venin si mizerie........Iarna asta va decide anumite lucruri ......, nu le dezvolt acum ca e devreme , dar nu puneti toti banii pe lotul rezultat d ela Dl. Oana , care va merge la anul la CM ... si cu asta ma opresc :lol:

Nu am nici un interes sa ma cert cu tine - dar zau asa , scrie si tu pe unde te priveste si este segmentul tau , lasa-ne in pace cu iteratiile tale ieftine si scrise din plictiseala si raminem prieteni . Tu sari la gitul unora care iti scriu mult mai putin pe acest Forum , decit a inventat domnul Oana despre mine , si eu unul nu m-am bagat peste tine cind iti scriai postarea sau tristetea . Cum ma cunosti destul de bine , de ce nu ai scris si cind d-l Oana m-a facut Hot , Betiv , samd .....????????? Ce te-a retinut atunci sa te bagi in seama si ce te mina in lupta acum ? Functia d-lui Oana sau lipsa de interes fata de persoana unui prieten , cum credeam ca iti sunt ? Poate ai ris pe infundate cind scria Oana si ziceai - "bai ce postare a inventat Oana - a combatut bine , bibicul !!!" ( sic )

Nu scriam la acest topic daca nu vroiam sa trag un semn de alarma vizavi de o schimbare legata de conducerea pescuitului la crap din Romania . Cum eu nu mai intentionez niciodata sa mai particip la calificari nationale ( sunt altii mai tineri care pot sa o faca cu mai mult succes ) , trag un semnal de alarma , ca discutiile se muta usor - usor in plan personal , injuriile apar anterior calificarilor de la anul , familiile se baga in ecuatie , calomniile apar usor si fara remuscari , samd si toate au un numitor comun - Dl. Victor Oana .
Cit timp am pescuit in competitii pe vremea lui Rosioru , eu nu am auzit din gura lui , indiferent de ceea ce s-a scris despre el , despre sistemul de organizare , despre balti , samd , injurii si calomnii la modul stalinist , gen Victor Oana . Dar ce sa facem , societatea e in schimbare si luind exemplul fotbalului , se pare ca asta e calea cea dreapta spre progres ?!!
Ce ne facem ca unii ca tine Cornele - nu fac altceva decit sa le sufle in panze , spre calomnie si jigniri referitoare la altii ( in nici un caz legat de persoana ta ) ??????
Ultima oară modificat Dum Sep 14, 2008 15:29 de către EX-UL, modificat de 2 ori în total.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:cornel,
dar ce se va intampla daca vladut, la intoarcere, isi va cere scuze unei parti a delegatiei, precizand ca nu s-a referit la ea, si va nominaliza "rapandulele"?
cum ar trebui, in opinia ta, sa reactioneze in acel moment cei nominalizati?

este doar o supozitie, te rog sa o iei ca atare.
In mod normal cei nominalizati ar trebui sa-l felicite pe ........pentru modul in care au fost facuti [prosti ,tampiti ,idioti ,neimpliniti ,etc ]si sa-l incurajeze sa continue si cu alte ocazii aceste mangaieri prietenesti nevinovate .
CRED CA TREBUIE SA-MI CER SCUZE SI IERTARE PENTRU CA AM PARTICIPAT LA WCC SI LA FEL CA MINE AR TREBUI SA FACA SI CEILALTI PARTICIPANTI DIN ROMANIA ,PENTRU CA DACA NU PARTICIPAM NU I SE DADEA OCAZIA LUI ........SA SCRIE CA DIN ROMANIA PARTICIPA NUMAI RAPANDULE :?: :!: :idea: SI ATUNCI NU MAI EXISTA SUBIECT DE DISCUTII PE ACEASTA TEMA . :!: :?: :idea:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

cornel rosioru scrie:@Cornele

Nu cred ca ai sa reactionezi cu iconite zimbitoare daca esti facut betiv, hot, prost, si alte "cuvinte nevinovate". Doamne fereste sa-ti ia famili
Dar daca esti facut ''RAPANDULA ''[JAF ,STOARFA ,CURVA ,NASOL ,PROST ,MUCI ,MAIMUTOI ,PROSTAN ,BOLOVAN ] CE FEL DE ICONITE ZAMBITOARE FOLOSESTI :evil: :twisted:

Maestre ,multumesc ca mi-ai ridicat mingea la fileu :?: :!: continua .

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Uitati-va la fotbal si vedeti ce am devenit si noi ca entitate de pescari de pescari de competitie ! Ne injuram , ne jignim , ne balacarim pe unde ne prindem , avem acum conducatori gen Dumitru Dragomir , eu unul zic ca e DESTUL DE GRAV si trebuie sa facem ceva sa ne respecte lumea macar pentru rezultate ..... Ne facem rau unii la atii , avem orgolii , avem comportamente aberante , nu suntem in stare sa ghicim ce e bine sau rau pentru toti , samd , samd
Eu unul ma retrag din orice calificari nationale . Voi merge la 2-3 concursuri / an , doar de dragul de a ma intilni cu oameni precum Tata Nitzu , Maty , Sorin & Cristi Rudeanu , Cristi Maier & Ploiesti , Gogu , Yamaha , Andrei , Vladutz , echipa Sinaia , Gabi Tomulescu & Barbosu , Cipica , Zvonco , Victor Serbu , Rosioru , Coco , Cornel Acqua , Pork , echipa Brasov , Vali Vesa , Sandu Calina , si cu arbitrii precum Baros , Nea Cici , samd , samd ( imi cer scuze de cei pe care i-am uitat ) . Asta e spiritul care mie imi place si nu ce se intimpla acum !!! Am ajuns in Science Fiction .............. acum cind Shreck sau Valdemor ajung sa ne conduca destinele ........., la modul cum o fac !

Ca sa anticipez anumite postari - va garantez sub cuvint de onoare , ca saraca mama nu e curva si nici baiatul ei nu are devieri sexuale si e straight ! :lol: :lol: :lol: :lol:

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Citit acest articol despre FOTBAL si identificati-va fiecare , acolo unde va recunoasteti !!!!

Pîrîciuni ieftine! Asta primim, în loc de explicaţii pentru dezastrul naţionalei

Aşa se spunea pe vremuri, tovarăşa învăţătoare. Acum se spune doamna, dar mesajul e acelaşi. Ridici mîna şi pîrăşti. Ştiţi, Mitică a făcut pipi pe el în bancă! Sau, după caz, a jucat barbut în avion. Dacă nu eşti foarte convingător şi doamna cu coc nu te bagă în seamă din prima, te mai poţi tîngui. Ştiţi, Florin mi-a mîncat felia de pîine cu magiun. Sau a fost la curve. Sau a adus fete în cantonament.

E absurd, e jenant şi e, mai ales, ridicol. Oameni în toată firea, care au fost obişnuiţi pînă acum să dea vina pe presă şi acum nu mai pot face asta, ies cu declaraţii puerile, cu delaţiuni străvezii şi neinteresante, cu amănunte care se vor picante, dar sînt în cel mai rău caz ieftine şi aproape neglijabile.

Asta trebuie să fie tema unei conferinţe de presă, cu sponsorii federali pe panoul din spate? Că a jucat Mitică rişca, barbut sau ce-o fi jucat în avion? Ce zic partenerii care dau bani la FRF cînd văd în ce direcţie le e folosită imaginea? De-aia am mîncat bătaie rău de tot de la Lituania, că au fost federalii la curve? Pîrîciuni de clasa a doua be, infantilisme surprinzătoare pentru nişte oameni de la care se aşteaptă în primul rînd maturitate!

Dacă aceşti domni cred că iau ochii sau că scandalizează o societate care demult nici nu se pretinde, dar nici nu mai e puritană cu asemenea confesiuni de tractir, atunci se păcălesc şi ne păcălesc. Vrem să ne calificăm la Mondialele din 2010, chiar dacă din cînd în cînd mai lenevim în cîte un budoar. Ne interesează pe ce parte pică zarurile, doar dacă asta ne ajută să luăm trei puncte Franţei. Am dat cu bîta-n baltă la Cluj, ne trebuie o echipă naţională, că n-o avem, ne trebuie tricolori care să nu dea cu piatra şi să nimerească mingea cu piciorul. În locul lor, primim amănunte de culoare chiloţie, reieşite din lupta a două tabere urîndu-se, devenind un fel de Capulet şi Montague care se scuipă printre dinţi avînd drept fileu nu iubirea dintre Romeo şi Julieta, ci stupoarea generală.

Asta în cazul în care familiile veroneze nu s-au mutat mult mai la sud, devenind famiglii siciliene. Dacă e aşa, atunci curvele, respectiv barbutul, nu sînt decît antreuri nesărate care premerg dezvăluiri mai ample şi mai răsunătoare, cu cine ştie ce milioane de euro cu care Naşii se au la mînă unii pe alţii. Atunci ne aflăm în plin război mafiot, în mijlocul căruia, fără să ne dăm seama, s-a dat legea prohibiţiei la fotbal.

Aferim !!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”