@Cornel Serbu
zau asa draga prietene , nu este prima data cind observ la tine o tentativa de a deveni "prieten cu toata lumea" si a atrage anumite discutii spre a genera si pararea ta , ca doar e spatiu public .
Sincer in conflictul meu cu Dl. Oana , nu ma intereseaza ce crezi tu si nici nimeni altcineva , bun sau prost pescar , vechi sau nou pe Forum , la prima sau la ultima competitie , samd !
Nu ma dau victima - asa cum crezi tu - pentru ca nu am facut nimic , decit niste aluzii fine , la care ma asteptam la un raspuns pe masura ( fin si inteligent ! ) , strict referitor la aceea "Cupa Pelicanul" , pe care toti mai devreme sau mai tirziu ati infierat-o ca nefiind pe masura asteptarilor . Prost pentru mine este ca am scris mai devreme decit voi si mai concret !
Dar de aici si pina la reactia EXACAERBATA a d-lui Oana ( nu mai reiterez adjectivele ) , domn care stie ca impreuna cu dinsul am discutat omeneste intotdeauna si care gasea la mine o explicatie si un dialog corect , chiar atunci cind nu mai avea cu cine vorbi in lumea pescuitului la crap , este distanta lunga si jignitoare ! Si poate de asta sunt si asa afectat - am "crescut" un sarpe la san si cind m-a muscat a facut-o rau de tot , cu tot veninul strins in atitia ani de zile !!! Din fericire am gasit antiveninul repede si potrivit afectiunii mele . M-am imunizat rapid la venin si mizerie........Iarna asta va decide anumite lucruri ......, nu le dezvolt acum ca e devreme , dar nu puneti toti banii pe lotul rezultat d ela Dl. Oana , care va merge la anul la CM ... si cu asta ma opresc
Nu am nici un interes sa ma cert cu tine - dar zau asa , scrie si tu pe unde te priveste si este segmentul tau , lasa-ne in pace cu iteratiile tale ieftine si scrise din plictiseala si raminem prieteni . Tu sari la gitul unora care iti scriu mult mai putin pe acest Forum , decit a inventat domnul Oana despre mine , si eu unul nu m-am bagat peste tine cind iti scriai postarea sau tristetea . Cum ma cunosti destul de bine , de ce nu ai scris si cind d-l Oana m-a facut Hot , Betiv , samd .....????????? Ce te-a retinut atunci sa te bagi in seama si ce te mina in lupta acum ? Functia d-lui Oana sau lipsa de interes fata de persoana unui prieten , cum credeam ca iti sunt ? Poate ai ris pe infundate cind scria Oana si ziceai - "bai ce postare a inventat Oana - a combatut bine , bibicul !!!" ( sic )
Nu scriam la acest topic daca nu vroiam sa trag un semn de alarma vizavi de o schimbare legata de conducerea pescuitului la crap din Romania . Cum eu nu mai intentionez niciodata sa mai particip la calificari nationale ( sunt altii mai tineri care pot sa o faca cu mai mult succes ) , trag un semnal de alarma , ca discutiile se muta usor - usor in plan personal , injuriile apar anterior calificarilor de la anul , familiile se baga in ecuatie , calomniile apar usor si fara remuscari , samd si toate au un numitor comun - Dl. Victor Oana .
Cit timp am pescuit in competitii pe vremea lui Rosioru , eu nu am auzit din gura lui , indiferent de ceea ce s-a scris despre el , despre sistemul de organizare , despre balti , samd , injurii si calomnii la modul stalinist , gen Victor Oana . Dar ce sa facem , societatea e in schimbare si luind exemplul fotbalului , se pare ca asta e calea cea dreapta spre progres ?!!
Ce ne facem ca unii ca tine Cornele - nu fac altceva decit sa le sufle in panze , spre calomnie si jigniri referitoare la altii ( in nici un caz legat de persoana ta ) ??????