Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de Stefan Popescu »

În ceea ce privește federația, a făcut toate demersurile legale în acest sens. Ba chiar mai mult! Rămâne ca celelalte părți (deși din punctul meu de vedere AGVPSR nu face parte din filmul ăsta) să facă același lucru.
PS Oaia stă bine acolo unde este!
Ultima oară modificat Dum Dec 08, 2013 19:50 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de gabi1 »

Val scrie:Cum spuneam inchid dialogul cu necunoscuti . Ii prefer pe clasici , macar pentru faptul ca astia dupa ce iti dau m...e , ramine gustul ..., asta daca intelegi metafora ...
Uite, daca vorbesti de gust ma fortezi sa fac o praduiala, Victor Oana a luat de la Cornel Serban(prietenul tau) niste palinca belea.L-am rugat pe Cornel sa-ti faca cadou si tie o sticla (o plateam eu).....ce crezi ca mi-a spus??? - nu primeste nea Gabi, Pangica bea numai vockta cu cola si numai dupa ora 18... cand incepe sa delireze !! Sa-i fie rusine. :oops: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

gabi1 scrie:
Val scrie:Cum spuneam inchid dialogul cu necunoscuti . Ii prefer pe clasici , macar pentru faptul ca astia dupa ce iti dau m...e , ramine gustul ..., asta daca intelegi metafora ...
Uite, daca vorbesti de gust ma fortezi sa fac o praduiala, Victor Oana a luat de la Cornel Serban(prietenul tau) niste palinca belea.L-am rugat pe Cornel sa-ti faca cadou si tie o sticla (o plateam eu).....ce crezi ca mi-a spus??? - nu primeste nea Gabi, Pangica bea numai vockta cu cola si numai dupa ora 18... cand incepe sa delireze !! Sa-i fie rusine. :oops: :lol: :lol:
Unii citesc din clasici !
Din pacate te-am intrerupt din lectura ta de capatai ... Capitan la 15 ani ...un roman frumos ...
Vezi ca mai exista si alte romane SF si Jules e Ronaldinho ...pe SF ... Iti recomand Insula ...( de stuf ) ...misterioasa , 1000 leghe pe sub mare-ti tie Doamne ce idiot , ....5 ani te-am luat prin balon ... !

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Unii citesc din clasici !
Din pacate te-am intrerupt din lectura ta de capatai ... Capitan la 15 ani ...un roman frumos ...
Vezi ca mai exista si alte romane SF si Jules e Ronaldinho ...pe SF ...
A trecut de ora 18, nu mai esti calificat.....d*****zi :lol: :lol:
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Pai asa sunt unii ...dupa 18.00 nu mai functioneaza ))) Ca e greu la saiba !

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

Stefan Popescu scrie:...PS Oaia stă bine acolo unde este!
...dar ar "pashte" foarte bine pe Corbu si ar "face" al doilea "miel" de aur :wink: :D ...

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Val scrie:Pai asa sunt unii ...dupa 18.00 nu mai functioneaza ))) Ca e greu la saiba !
Ai avut ghinion, daca nu te-ai nascut cu mir in frunte....

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Haideti va rog sa revenim la subiectul topicului.Multumesc.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Vladut Mateianu scrie:Haideti va rog sa revenim la subiectul topicului.Multumesc.
Ia zii Vlăduț, AGVPSR în ce ape se scaldă? Vrea să vină la discuții cu federația?

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

hai sa revenim.
cornelserbu scrie:valerica, am si eu o intrebare legata de ce te framanta...unde-s dom'le tinerii acum cand e cea mai mare nevoie de ei ???
Vidanjorul are un ucenic. Intr-o zi, se duc la o interventie: rahatul colcaia intr-un canal. Maestrul isi pune salopeta pe el, se scufunda in rahat pana peste cap. "Ucenic, da-mi cheia de 16!" Ucenicul ii da cheia, maestrul vidanjor incepe sa dea la cheie. Nimic. "Ucenic, cheia franceza!" Ii da cheia franceza... invarte acolo vidanjorul iar cacatul incepe sa se scurga printr-un mare vartej. Obosit si plin de rahat, vidanjorul iese din canal si, uitandu-se la ucenic ii spune: "Invata, ba, odata meserie, ca o sa cari sculele alea toata viata!"

:wink:
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”