Moderator: gor965
Uite, daca vorbesti de gust ma fortezi sa fac o praduiala, Victor Oana a luat de la Cornel Serban(prietenul tau) niste palinca belea.L-am rugat pe Cornel sa-ti faca cadou si tie o sticla (o plateam eu).....ce crezi ca mi-a spus??? - nu primeste nea Gabi, Pangica bea numai vockta cu cola si numai dupa ora 18... cand incepe sa delireze !! Sa-i fie rusine.Val scrie:Cum spuneam inchid dialogul cu necunoscuti . Ii prefer pe clasici , macar pentru faptul ca astia dupa ce iti dau m...e , ramine gustul ..., asta daca intelegi metafora ...
Unii citesc din clasici !gabi1 scrie:Uite, daca vorbesti de gust ma fortezi sa fac o praduiala, Victor Oana a luat de la Cornel Serban(prietenul tau) niste palinca belea.L-am rugat pe Cornel sa-ti faca cadou si tie o sticla (o plateam eu).....ce crezi ca mi-a spus??? - nu primeste nea Gabi, Pangica bea numai vockta cu cola si numai dupa ora 18... cand incepe sa delireze !! Sa-i fie rusine.Val scrie:Cum spuneam inchid dialogul cu necunoscuti . Ii prefer pe clasici , macar pentru faptul ca astia dupa ce iti dau m...e , ramine gustul ..., asta daca intelegi metafora ...![]()
![]()
A trecut de ora 18, nu mai esti calificat.....d*****ziUnii citesc din clasici !
Din pacate te-am intrerupt din lectura ta de capatai ... Capitan la 15 ani ...un roman frumos ...
Vezi ca mai exista si alte romane SF si Jules e Ronaldinho ...pe SF ...
...dar ar "pashte" foarte bine pe Corbu si ar "face" al doilea "miel" de aurStefan Popescu scrie:...PS Oaia stă bine acolo unde este!
Ai avut ghinion, daca nu te-ai nascut cu mir in frunte....Val scrie:Pai asa sunt unii ...dupa 18.00 nu mai functioneaza ))) Ca e greu la saiba !
Ia zii Vlăduț, AGVPSR în ce ape se scaldă? Vrea să vină la discuții cu federația?Vladut Mateianu scrie:Haideti va rog sa revenim la subiectul topicului.Multumesc.
Vidanjorul are un ucenic. Intr-o zi, se duc la o interventie: rahatul colcaia intr-un canal. Maestrul isi pune salopeta pe el, se scufunda in rahat pana peste cap. "Ucenic, da-mi cheia de 16!" Ucenicul ii da cheia, maestrul vidanjor incepe sa dea la cheie. Nimic. "Ucenic, cheia franceza!" Ii da cheia franceza... invarte acolo vidanjorul iar cacatul incepe sa se scurga printr-un mare vartej. Obosit si plin de rahat, vidanjorul iese din canal si, uitandu-se la ucenic ii spune: "Invata, ba, odata meserie, ca o sa cari sculele alea toata viata!"cornelserbu scrie:valerica, am si eu o intrebare legata de ce te framanta...unde-s dom'le tinerii acum cand e cea mai mare nevoie de ei ???