Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
bogdanpesc
Pescar de competitie

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de bogdanpesc »

Sa discute! ...ce ?
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

bogdanpesc scrie:Sa discute! ...ce ?
Nimic. Doar să vină!

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:hai sa revenim.
cornelserbu scrie:valerica, am si eu o intrebare legata de ce te framanta...unde-s dom'le tinerii acum cand e cea mai mare nevoie de ei ???
Vidanjorul are un ucenic. Intr-o zi, se duc la o interventie: rahatul colcaia intr-un canal. Maestrul isi pune salopeta pe el, se scufunda in rahat pana peste cap. "Ucenic, da-mi cheia de 16!" Ucenicul ii da cheia, maestrul vidanjor incepe sa dea la cheie. Nimic. "Ucenic, cheia franceza!" Ii da cheia franceza... invarte acolo vidanjorul iar cacatul incepe sa se scurga printr-un mare vartej. Obosit si plin de rahat, vidanjorul iese din canal si, uitandu-se la ucenic ii spune: "Invata, ba, odata meserie, ca o sa cari sculele alea toata viata!"

:wink:
sau mai schimbat lucrurile, dom' profesor...nu mai exista ucenici :)
Cornel Serbu
Friends Carp Team

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

cornelserbu scrie:...nu mai exista ucenici :)
...dar nici "meseriashi"...tineri :wink: :D ...

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:
andrei vladeanu scrie:hai sa revenim.
cornelserbu scrie:valerica, am si eu o intrebare legata de ce te framanta...unde-s dom'le tinerii acum cand e cea mai mare nevoie de ei ???
Vidanjorul are un ucenic. Intr-o zi, se duc la o interventie: rahatul colcaia intr-un canal. Maestrul isi pune salopeta pe el, se scufunda in rahat pana peste cap. "Ucenic, da-mi cheia de 16!" Ucenicul ii da cheia, maestrul vidanjor incepe sa dea la cheie. Nimic. "Ucenic, cheia franceza!" Ii da cheia franceza... invarte acolo vidanjorul iar cacatul incepe sa se scurga printr-un mare vartej. Obosit si plin de rahat, vidanjorul iese din canal si, uitandu-se la ucenic ii spune: "Invata, ba, odata meserie, ca o sa cari sculele alea toata viata!"

:wink:
sau mai schimbat lucrurile, dom' profesor...nu mai exista ucenici :)
Aici ai dreptate Cornele , toti sunt profesori .... :lol: :lol: Din pacate unii care au baut multa cerneala isi dau cu parerea si la organizare , cadru legal competitional , samd ... adica unde isi prind urechile . Numarul de diplome de pe balta inca nu pot tine cont de preemptiunea scolii de baza si de instituirea unui cadru legal , for ever !
Asta e confuzia majora in organizare ! Si asta e culpa acestui Forum , pentru ca aici s-au nascut monstrii , care dupa 1-2 concursuri castigate deadeau lectii de viata oricui !
Si tu Cornele ai peretii plini de diplome , ii am si eu pentru cine nu stie , dar nu i-am pus in semnatura niciodata , nici eu si nici tu . Important era respectul in dialog . S-a dus p...ii de suflet ...

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:sau mai schimbat lucrurile, dom' profesor...nu mai exista ucenici :)
Aici ai dreptate Cornele , toti sunt profesori .... :lol: :lol: Din pacate unii care au baut multa cerneala isi dau cu parerea si la organizare , cadru legal competitional , samd ... adica unde isi prind urechile . Numarul de diplome de pe balta inca nu pot tine cont de preemptiunea scolii de baza si de instituirea unui cadru legal , for ever !
Asta e confuzia majora in organizare ! Si asta e culpa acestui Forum , pentru ca aici s-au nascut monstrii , care dupa 1-2 concursuri castigate deadeau lectii de viata oricui !
Si tu Cornele ai peretii plini de diplome , ii am si eu pentru cine nu stie , dar nu i-am pus in semnatura niciodata , nici eu si nici tu . Important era respectul in dialog . S-a dus p...ii de suflet ...[/quote]

i-am spus lui andrei "dom'profesor", fara nici un pic de ironie.
nu cred ca-i o regula in cele spuse de tine mai sus...sunt multe exceptii si mai ales in sport, dar mai sunt si in medicina si in invatamant si exemplele pot continua
nu pot sa cred ca dintre pescarii pasionati nu se gaseste unul cu veleitati de organizator si de manager care sa vrea sa se si implice...mai ales (insist) intre tinerii care asa cum spunea andrei, sunt mult peste cei batrani...cine nu-i lasa sa incerce, forumul asta ??? eu nu cred !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Noapte bună Vlăduț!
Nu te interesează CM 2014 de la Corbu? Hai zii ceva că erai tare la calificări.

http://www.crapmania.ro/articole/compet ... gvps-21458

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Intrebari si ganduri amestecate..
1. Orice intelegere cu frps-ul pt a aduce cm-ul in romania inseamna... "traiasca federatia" ever.
1a. Fara sa puna mana pe banii de la buget pentru organizarea galei "Pute...de-acum" :wink: frps-ul o sa ramana "slaba"...
2. Carstocea este om de afaceri. Oare lui ii convine situatia asta: fara cm pe balta lui, sau prefera federalizarea si cm-ul?
3. Acest forum a fost si este principala modalitate prin care Popescu s-a "ridicat", s-a facut cunoscut, v-a facut sa "dati tot din casa" ....v-a manipulat si va manipuleaza in continuare...impreuna cu ceilalti "gropari" (pentru care incep sa am o consideratie deosebita pentru felul cum (va) "lucreaza"...).
4. Inca nu au iesit la rampa toti cei implicati...parerea mea. :wink: ...
5. Cat o fi implicat "politicul" :wink: ?
6. Nu faceti nimic pentru a stopa ingroparea competitiei adevarate, corecte, al carei gust l-ati simtit in ultimii doi ani...cred ca vreti sa fiti federali cu totii si asta se si urmareste, iar toata balacareala de pe for' este doar o diversiune...
In rest: romanian mint rubbing...
"Keep it simple!"

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Stefan Popescu scrie:Noapte bună Vlăduț!
Nu te interesează CM 2014 de la Corbu? Hai zii ceva că erai tare la calificări.

http://www.crapmania.ro/articole/compet ... gvps-21458
Hai sictir ca esti deja obraznic ! Sti aia cu fudulul ? Ti-am mai zis ca aici ne disociem defintiv ! Esti mult prea arogant fara substanta ... Vorbesti prea mult inainte sa ai si despre ce !
Ultima oară modificat Dum Dec 08, 2013 21:48 de către Val, modificat de 2 ori în total.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

RSC scrie:Intrebari si ganduri amestecate..
1. Orice intelegere cu frps-ul pt a aduce cm-ul in romania inseamna... "traiasca federatia" ever.
1a. Fara sa puna mana pe banii de la buget pentru organizarea galei "Pute...de-acum" :wink: frps-ul o sa ramana "slaba"...
2. Carstocea este om de afaceri. Oare lui ii convine situatia asta: fara cm pe balta lui, sau prefera federalizarea si cm-ul?
3. Acest forum a fost si este principala modalitate prin care Popescu s-a "ridicat", s-a facut cunoscut, v-a facut sa "dati tot din casa" ....v-a manipulat si va manipuleaza in continuare...impreuna cu ceilalti "gropari" (pentru care incep sa am o consideratie deosebita pentru felul cum (va) "lucreaza"...).
4. Inca nu au iesit la rampa toti cei implicati...parerea mea. :wink: ...
5. Cat o fi implicat "politicul" :wink: ?
6. Nu faceti nimic pentru a stopa ingroparea competitiei adevarate, corecte, al carei gust l-ati simtit in ultimii doi ani...cred ca vreti sa fiti federali cu totii si asta se si urmareste, iar toata balacareala de pe for' este doar o diversiune...
In rest: romanian mint rubbing...
S-a trezit asta din ierburi si face ipoteze in 6 puncte ! Ai descoperit America ? Vezi ca mai avem prin tara un plagiator ... Nu te da analitic ca esti gelatina pe scoarta ! Si vad ca in afara de mine si Andrei , acum ai pareri deja structurate ... ..................

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”