Moderator: gor965
Nimic. Doar să vină!bogdanpesc scrie:Sa discute! ...ce ?
sau mai schimbat lucrurile, dom' profesor...nu mai exista uceniciandrei vladeanu scrie:hai sa revenim.
Vidanjorul are un ucenic. Intr-o zi, se duc la o interventie: rahatul colcaia intr-un canal. Maestrul isi pune salopeta pe el, se scufunda in rahat pana peste cap. "Ucenic, da-mi cheia de 16!" Ucenicul ii da cheia, maestrul vidanjor incepe sa dea la cheie. Nimic. "Ucenic, cheia franceza!" Ii da cheia franceza... invarte acolo vidanjorul iar cacatul incepe sa se scurga printr-un mare vartej. Obosit si plin de rahat, vidanjorul iese din canal si, uitandu-se la ucenic ii spune: "Invata, ba, odata meserie, ca o sa cari sculele alea toata viata!"cornelserbu scrie:valerica, am si eu o intrebare legata de ce te framanta...unde-s dom'le tinerii acum cand e cea mai mare nevoie de ei ???
...dar nici "meseriashi"...tinericornelserbu scrie:...nu mai exista ucenici
Aici ai dreptate Cornele , toti sunt profesori ....cornelserbu scrie:sau mai schimbat lucrurile, dom' profesor...nu mai exista uceniciandrei vladeanu scrie:hai sa revenim.
Vidanjorul are un ucenic. Intr-o zi, se duc la o interventie: rahatul colcaia intr-un canal. Maestrul isi pune salopeta pe el, se scufunda in rahat pana peste cap. "Ucenic, da-mi cheia de 16!" Ucenicul ii da cheia, maestrul vidanjor incepe sa dea la cheie. Nimic. "Ucenic, cheia franceza!" Ii da cheia franceza... invarte acolo vidanjorul iar cacatul incepe sa se scurga printr-un mare vartej. Obosit si plin de rahat, vidanjorul iese din canal si, uitandu-se la ucenic ii spune: "Invata, ba, odata meserie, ca o sa cari sculele alea toata viata!"cornelserbu scrie:valerica, am si eu o intrebare legata de ce te framanta...unde-s dom'le tinerii acum cand e cea mai mare nevoie de ei ???
Aici ai dreptate Cornele , toti sunt profesori ....Val scrie:sau mai schimbat lucrurile, dom' profesor...nu mai exista ucenici
Hai sictir ca esti deja obraznic ! Sti aia cu fudulul ? Ti-am mai zis ca aici ne disociem defintiv ! Esti mult prea arogant fara substanta ... Vorbesti prea mult inainte sa ai si despre ce !Stefan Popescu scrie:Noapte bună Vlăduț!
Nu te interesează CM 2014 de la Corbu? Hai zii ceva că erai tare la calificări.
http://www.crapmania.ro/articole/compet ... gvps-21458
S-a trezit asta din ierburi si face ipoteze in 6 puncte ! Ai descoperit America ? Vezi ca mai avem prin tara un plagiator ... Nu te da analitic ca esti gelatina pe scoarta ! Si vad ca in afara de mine si Andrei , acum ai pareri deja structurate ... ..................RSC scrie:Intrebari si ganduri amestecate..
1. Orice intelegere cu frps-ul pt a aduce cm-ul in romania inseamna... "traiasca federatia" ever.
1a. Fara sa puna mana pe banii de la buget pentru organizarea galei "Pute...de-acum"frps-ul o sa ramana "slaba"...
2. Carstocea este om de afaceri. Oare lui ii convine situatia asta: fara cm pe balta lui, sau prefera federalizarea si cm-ul?
3. Acest forum a fost si este principala modalitate prin care Popescu s-a "ridicat", s-a facut cunoscut, v-a facut sa "dati tot din casa" ....v-a manipulat si va manipuleaza in continuare...impreuna cu ceilalti "gropari" (pentru care incep sa am o consideratie deosebita pentru felul cum (va) "lucreaza"...).
4. Inca nu au iesit la rampa toti cei implicati...parerea mea....
5. Cat o fi implicat "politicul"?
6. Nu faceti nimic pentru a stopa ingroparea competitiei adevarate, corecte, al carei gust l-ati simtit in ultimii doi ani...cred ca vreti sa fiti federali cu totii si asta se si urmareste, iar toata balacareala de pe for' este doar o diversiune...
In rest: romanian mint rubbing...