Crapi mari de vanzare ! Migratia...

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Crapi mari de vanzare ! Migratia...

Mesaj de Vladut Mateianu »

Am considerat mai important sa-i anunt pe proprietarii lacurilor in cauza despre "infractori" , postarea pe forum fara dovezi clare poate avea canotatii grave.... crede-ma, sunt patit ! :wink: Nu sunt nepasator, stai linistit. Dar nici nu sunt snob sa cred ca daca nu ar mai cumpara Victorash, nu ar mai avea cine sa-l cumpere... sa fim seriosi.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Vladut Mateianu scrie:Am considerat mai important sa-i anunt pe proprietarii lacurilor in cauza despre "infractori"
Bravo, felicitari.
Vladut Mateianu scrie: nu sunt snob sa cred ca daca nu ar mai cumpara Victorash, nu ar mai avea cine sa-l cumpere... sa fim seriosi.
Sunt extrem de serios. Daca nu-i cumpara Petcu ii cumpara Parfene. Cand n-o sa-i mai cumpere nici Parfene n-o sa mai renteze. Nu cred ca sunt alti proprietari de balti care sa arunce bani pe pesti cum o fac cei doi. In loc sa-si creasca pestii din balta platesc hoti.
Vladut Mateianu scrie:Nu sunt nepasator, stai linistit.
Nici consecvent dar aici nu discutam despre tine si modul in care tratezi tu braconierii si hotii.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Vladut Mateianu scrie:Am considerat mai important sa-i anunt pe proprietarii lacurilor in cauza despre "infractori" , postarea pe forum fara dovezi clare poate avea canotatii grave.... crede-ma, sunt patit ! :wink: Nu sunt nepasator, stai linistit. Dar nici nu sunt snob sa cred ca daca nu ar mai cumpara Victorash, nu ar mai avea cine sa-l cumpere... sa fim seriosi.
Nu e asa greu sa se puna de acord patronii baltilor consacrate si sa refuze pestii fara acte de provenienta...sau macar un rahat de filmare cu telefonul cu pestele in drill care sa demonstreze ca e de pe dunare sau lacurile enumarate de tine. Si pe langa patronii lacurilor consacrate ar putea atrage langa ei si patronii lacurilor neconsacrate, ar avea toti de castigat, absolut toti ! Ca nu se vrea si ca mentalitatea e "sa moara capra vecinului" si "mai bine sa planga ma-sa decat mama" e alta discutie, tine mult si de educatie si de cuvant, si probabil nu au incredere in cuvantul celorlalti ca nu mai cumpara pesti furati.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Lao scrie:
Pe cuvantul tau? :lol:
In 90% din cazuri se stie cine e vanzatorul si din ce baltoaca e pestele.
E invers...in 90% nu se spune de unde provine pestele !...crede-ma !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

cipica
Partener Crapmania.ro

Mesaj de cipica »

cornel.s scrie:
cipica scrie:Pescuitul la Sarulesti a fost deschis tot timpul cu exceptia unui singur an. problema este ca astia care urla ca nu e deschis pescuitul si ca se face discriminare nici nu stiu unde este pe harta balta asta. :oops:
Vorbesti prostii Cipica. Eu am crescut pe balta asta si o stiu si inainte sa fie inundata valea. Am prins-o pe vremea Piscicolei Calarasi cel putin vreo 10 ani. N-o mai umflati degeaba ca uitam cu totii de unde plecam si unde ajungem.
Pe balta asta am obtinut recordul personal 22,350 - comun si apoi n-am mai putut pescui decat la platica. Daca n-am decartat aiurea prin vre-un concurs.
Tu vorbeste de cand te-ai combinat tu pe-acolo cum e.
Tineti niste pesti nepescuiti acolo doar ca sa poata sa mai manevreze un ban bugetar Raduta. Tu esti prea mic ca sa intelegi anumite lucruri si ai nevoie de el. E firesc sa-i iei apararea ca-i interesul tau, dar multa lumea se simte indreptatita sa fure de-acolo. Nu mai vorbesc ca e obiceiul casei.

Un om normal nu se poate simti indreptatit sa fure! furtul si faptul de a fi indreptatit sunt din povesti diferite.

Nu stiu ce se intampla pe vremurile cand pescuiai tu acolo, stiu numai ca din 2008 pana acum s-a pescuit la crap cu pachete de 4 zile in fiecare an, cu exceptia unuia.

Stiu ca ai un ghimpe impotriva lui Raduta. Topicul asta era despre pesti furati si mutati in alte balti asa ca hai sa discutam constructiv pe tema asta.

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Acum daca esti asa justitiar, trebuia sa iei atitudine mai demult, nu acum cand i-a ciordit crapul lu' taticutu' raduta.
Eu cand am semnalat de anul trecut sau acum doi ani ca nu e in regula cu vanzarile astea, mi-am luat urat cuvant in gura de la asa zisii pescari profi...care de fapt sunt tot niste braconieri.

ps: țineți sexul în pantaloni

Faraon

Mesaj de Faraon »

ce pacat ca uni pescar SPORTIVE poate sa aipa un asemna comportament ,
BIG LIKE CIPICA
PRO Team ®
Ali Motaz
Life For Angling
ViceCampion National 2016

claudiu savin

Mesaj de claudiu savin »

Eu stiu si alti pescari care se lauda pe la concursuri ca mai iau cate un peste ca amintire de la baltile cu eliberare ! Sunt arbitru si aud multe noptile, la bere. Cipica, mai sti pescari de top care au furat de la Sarulesti ?

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Topicul asta era despre pesti furati si mutati in alte balti asa ca hai sa discutam constructiv pe tema asta.
Ce sa mai dicuti Cipica? probabil pagubasul va fi despagubit de cineva si cu asta basta. :lol: sau daca stii tu o alta varianta poti sa ne povestesti si noua... :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

cipica scrie:
cornel.s scrie:
cipica scrie:Pescuitul la Sarulesti a fost deschis tot timpul cu exceptia unui singur an. problema este ca astia care urla ca nu e deschis pescuitul si ca se face discriminare nici nu stiu unde este pe harta balta asta. :oops:
Vorbesti prostii Cipica. Eu am crescut pe balta asta si o stiu si inainte sa fie inundata valea. Am prins-o pe vremea Piscicolei Calarasi cel putin vreo 10 ani. N-o mai umflati degeaba ca uitam cu totii de unde plecam si unde ajungem.
Pe balta asta am obtinut recordul personal 22,350 - comun si apoi n-am mai putut pescui decat la platica. Daca n-am decartat aiurea prin vre-un concurs.
Tu vorbeste de cand te-ai combinat tu pe-acolo cum e.
Tineti niste pesti nepescuiti acolo doar ca sa poata sa mai manevreze un ban bugetar Raduta. Tu esti prea mic ca sa intelegi anumite lucruri si ai nevoie de el. E firesc sa-i iei apararea ca-i interesul tau, dar multa lumea se simte indreptatita sa fure de-acolo. Nu mai vorbesc ca e obiceiul casei.

Un om normal nu se poate simti indreptatit sa fure! furtul si faptul de a fi indreptatit sunt din povesti diferite.

Nu stiu ce se intampla pe vremurile cand pescuiai tu acolo, stiu numai ca din 2008 pana acum s-a pescuit la crap cu pachete de 4 zile in fiecare an, cu exceptia unuia.

Stiu ca ai un ghimpe impotriva lui Raduta. Topicul asta era despre pesti furati si mutati in alte balti asa ca hai sa discutam constructiv pe tema asta.
Asta-i deja altceva. Nu vreau sa ma intelegi gresit ca nu incurajez furaciunea, dar nici sa o ardem aiurea si sa-l scoatem vinovat pe Victoras sau pe fratii Parfene de "combinatii". Asta e de cand lumea frate. Raduta fura si din Delta si din "Balta Satului" ca asta a fost Sarulesti Sat-ul ( Raduta Lake, flatulatii ).
Daca el nu face dovada faptului ca oamenii astia il fura de ce o faci tu ca sa te certi cu lumea? Nu te gandesti un pic? Astea nu se rezolva asa. Daca ai o dovada, cum au facut deja multi o postezi pe forum cand vrei s-o rezolvi pe forum ca sa vada lumea. Daca n-ai ii bagi pe oamenii astia la apa si nu-i bine.
p.s. N-am nimic cu el in plus fata de ce am cu altii. Sau, ma rog! Un singur ghimpe.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”