Campionatul Mondial Africa

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

cornel rosioru scrie:
Abia acum ati aflat ca ehipa nationala nu a avut sustinere financiara?
Banii veneau din taxa de participare la calificari si sponsorii adusi de mine.
Mai mult calificarile anul acesta au fost boicotate iar sponsorii sunati sa nu ne ajute.

.

Noi atit am putut.
La anul poate reusesc altii mai mult.
www.crap.ro/forum/competitii/-PROTEST OFICIAL -ORGANIZARE C M SI SELECTIE LOT PT C M /2008 .
DACA AU FOST REFUZATE DE LA STABILIREA REGULILOR DE DESFASURARE MINIMUM 5 ECHIPE [G6]CARE AR FI ACHITAT MINIMUM 15,000 [CINCISPREZECE MII EURO ],DE UNDE SE MAI PUTEAU STRANGE BANI !??
CAND A-TI VRUT SA FACETI SINGURI ACESTE CALIFICARI ,DESI NU A-TI FOST ALESI DE NIMENI ,NU A-TI GANDIT CA S-AR PUTEA SA NU MEARGA !??
ACUM ,CULEGE-TI CE A-TI SEMANAT ,SI NU CRED CA VA ASTEPTATI SA AIBE CINEVA INTELEGERE DE DEZASTRUL DE CARE VA VAITATI CA NISTE COPII MICI ,LASAND SA SE INTELEAGA CA AILALTI AU DAT CU CATE 4 LANSETE FIECARE SI VOI NUMAI CU UNA :!: :idea:
TOATA STIMA PENTRU TOTI CEI CE AU PESCUIT IN STAND SI TOATA INDIGNAREA PENTRU CAPITAN SI CONDUCATORUL DELEGATIEI .
NU PESCARII SUNT DE VINA ,DE VINA SUNT CEI CE AU STABILIT NADA SI ABORDAREA COMPETITIEI . :!:

dinu

Mesaj de dinu »

oanavictor scrie:
cornel rosioru scrie:
Abia acum ati aflat ca ehipa nationala nu a avut sustinere financiara?
Banii veneau din taxa de participare la calificari si sponsorii adusi de mine.
Mai mult calificarile anul acesta au fost boicotate iar sponsorii sunati sa nu ne ajute.

.

Noi atit am putut.
La anul poate reusesc altii mai mult.
www.crap.ro/forum/competitii/-PROTEST OFICIAL -ORGANIZARE C M SI SELECTIE LOT PT C M /2008 .
DACA AU FOST REFUZATE DE LA STABILIREA REGULILOR DE DESFASURARE MINIMUM 5 ECHIPE [G6]CARE AR FI ACHITAT MINIMUM 15,000 [CINCISPREZECE MII EURO ],DE UNDE SE MAI PUTEAU STRANGE BANI !??
CAND A-TI VRUT SA FACETI SINGURI ACESTE CALIFICARI ,DESI NU A-TI FOST ALESI DE NIMENI ,NU A-TI GANDIT CA S-AR PUTEA SA NU MEARGA !??
ACUM ,CULEGE-TI CE A-TI SEMANAT ,SI NU CRED CA VA ASTEPTATI SA AIBE CINEVA INTELEGERE DE DEZASTRUL DE CARE VA VAITATI CA NISTE COPII MICI ,LASAND SA SE INTELEAGA CA AILALTI AU DAT CU CATE 4 LANSETE FIECARE SI VOI NUMAI CU UNA :!: :idea:
TOATA STIMA PENTRU TOTI CEI CE AU PESCUIT IN STAND SI TOATA INDIGNAREA PENTRU CAPITAN SI CONDUCATORUL DELEGATIEI .
NU PESCARII SUNT DE VINA ,DE VINA SUNT CEI CE AU STABILIT NADA SI ABORDAREA COMPETITIEI . :!:

victore, faci aluzie la VLADEANU te vom vedea pe tine la anul ce vei face.

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@cezaro
Nu vorbeam de organizare la nivelul echipei, sau organizarea selectiilor. Ma refeream la implicarea altori factori, la nivel inalt. Cei care au putere de decizie.

Ce bani sa cer de la patronii de balti s-au pescari, cind o parte dintre ei ne-au contestat tot timpul?
Cealalta parte ne-au ajutat si cu ocazia asta ii multumesc lui Vlad Parfene, Dan Pasat, Val Pangica, Cristi Maier, Vali Vesa, ca sa-i amintesc doar pe cei de anul acesta.
Mai trist e ca magazine mari de profil ca Arrow si Gipo au invocat lipsa fondurilor pt. sponsorizari iar altele ne-au ajutat cu sume mai mici decit Val sau Vali.
Restul banilor au fost adunati de la oameni care nu au nimic comun cu pescuitul dar imi sunt prieteni.

Sa ne intelegem, pina acum lotul a avut bani.
In fiecare an s-au asigurat antrenamente, echipament nou, deplasare cu avionul, cazare, masa si taxa de participare. Nada a fost asigurata de magazinul Senzor(sute de kg.)
In Belgia a fost trimisa o echipa inainte de concurs.

Lipsa banilor am simtit-o acum cind CM a fost pe alt continent iar eu nu am putut asigura un antrenament acolo.
Aceste probleme pina la un anumit nivel le pot rezolva, mai departe nu am nici pirghiile si nici putere de decizie.
Totul se rezuma la nivelul unei asociatii (APCR) si 2 oameni, eu si Andrei Vladeanu.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

cornel s.

Mesaj de cornel s. »

este pacat sa ajungeti iar la certuri din cauza lipsei banilor.
spalati-va fratilor rufele in familie sau sunati-va . ! nu intereseaza pe nimeni cine a fost de vina, caci a trecut.

sa vedem ce va fi la anul !

@victor oana

mare pacat ca te bucuri de dezastrul din africa, cum il numesti.sincer, nu ma asteptam si nu credeam ca natia noastra poate fi asa de dusmanoasa.

cornel rosioru
maestru emerit

@Vitor
O luam de la capat? La sediul AGVPS in prezenta lui Bentu tu ai amenintat cu boicotarea acestor calificari.

Nu-ti raspund pt. ca nu mai vreau polemici.
S-au nu mai e valabila intelegerea de la Dirvari, in sensul ca nu ne mai atacam pt. binele pescuitului si a pescarilor?
Eu asa am inteles din discutia avuta cu tine, Andrei si Dan.

Anul viitor ai posibilitatea sa demonstrezi ca se poate mai mult.
Organizeaza tu echipa mai bine, fa o strategie mai buna, pune un capitan capabil si adu aurul in tara.
Iar in cazul, doamne fereste, ca nu reusesti nici macar sa urci pe podium, eu nu ma voi bucura pt. ca stiu cu se maninca acaste campionate mondiale.
Cornel Rosioru ,

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

nu va mai certati
lucrurile sunt f simple
noi nu am avut o grila buna
africa de sud, da!
nu-i asa, victore?
:wink:
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Corect :x

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

nu inteleg exact care-i motivul certurilor si mai ales al intepaturilor...de fapt ce s-a-ntamplat asa de nasol ca sa trebuiasca atatea disculpari si atatea acuze...sa fim seriosi, nu poti fi tot timpul pe podium, fiindca atunci n-ar mai fi intrecere sportiva.

ce nu-nteleg eu, care am participat la niste calificari cu un regulament foarte strict de parca eram condamnati nu concurenti, este ca, de ce la calificarile de la noi vrem sa fim mai catolici decat papa, iar la c.m. se tine discoteca in stand, se sta la o bere in afara standului, sau acum in s.a. saculetii ii confectioneaza altii si vin pe banda rulanta...s-a scimbat oare regulamentul si noi nu stim nimic ???

mie personal, imi pare sincer rau ca ne-am clasat doar pe 9, dar asta este, mai sunt si alte c.m.-uri in anii viitori si poate vor fi chiar de pescuit la crap, nu ciortaniade din astea de pescuit-viteza, ca prea seamana cu stationarul, zau asa ... oblete dupa oblete...mai trebuiesc facute doar manse de cate 3 ore si niste rubenziene ... :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornel rosioru
maestru emerit

@Cornele
Regulamentul e la fel de strict. si la noi si la ei, la jumatatea concursului se face reaprovizionarea cu nada, nu stiai?
La cererea Angliei presedintele CIPS a mai permis o reaprovizionare din cauza cantitatilor impresionante folosite.
Claudio Mateoli (presedintele) e catolic ,nu stiu daca mai mult decit Papa.

Anglia a avut o propunere, sa analizat si aprobat, dar sunt tot catolici ca si Papa.
Romania daca propune scoaterea ciortanului nu cred ca se aproba, suntem ortodocsi.
Cornel Rosioru ,

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

cornel rosioru scrie:@Cornele
Regulamentul e la fel de strict. si la noi si la ei, la jumatatea concursului se face reaprovizionarea cu nada, nu stiai?
La cererea Angliei presedintele CIPS a mai permis o reaprovizionare din cauza cantitatilor impresionante folosite.
Claudio Mateoli (presedintele) e catolic ,nu stiu daca mai mult decit Papa.

Anglia a avut o propunere, sa analizat si aprobat, dar sunt tot catolici ca si Papa.
Romania daca propune scoaterea ciortanului nu cred ca se aproba, suntem ortodocsi.
pai tocmai ca stiam, dar nu stiam de cererea aprobata a angliei, cat despre chestia cu ciortanii, era doar o remarca care nu merita sa fie luata la misto, dar noi doi ne permitem si asa ca e o.k. :lol:

si mai vezi ca aseara abia, abia ati egalat dupa ce am avut noi doua bare...norocosilor... :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”