Ce-a fi să o faci tu primul, Oralndo. Ce zici?Orlando scrie:Cu tot respectul,un nume se putea da si in seara aceasta si nu o spun intr-o nota ironica sau la caterinca.S-au spus ca se vor face o gramada de lucruri si nu s-au facut.S-a spus ca se vor da date,extrase,programe s.a.m.d si nu s-au dat nici a doua zi si nici a treia.Ma gandesc ca era mult mai ok din partea dvs sa va dezvaluiti identitatea si sa plecam la drum.Acum sa-mi fie iertare ca zic" sa plecam'' nu am de gand sa introduc in sistem decat ca pescar,nimic mai mult.oskar scrie:Iar puneti carul inaintea boilor. Voi vreti actiuni concrete sau identitatea unui personaj???
Mai detaliat, Vladut, acum e seara, maine dimineata o sa iti trimit un mail (poti sa imi dai adresa aici) cu numarul meu de telefon, numele si o sa incerc sa schitez un draft de inceput de proiect, pe care insa va trebuie sa il faci tu. Eu nu o sa il corectez, doar iti propun modificari si idei. Cand terminam aceasta schita, ma ofer sa il discutam, serios, cu Popescu. Nu sunt nici sluga lui, nici a voastra, nici nu traiesc din pescuit.
Am, in schimb, o scoala similara cu a ta, si o experienta indelungata in management si proiecte. Si pasiune pentru pescuit.