Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de Stefan Popescu »

Orlando scrie:
oskar scrie:Iar puneti carul inaintea boilor. Voi vreti actiuni concrete sau identitatea unui personaj???

Mai detaliat, Vladut, acum e seara, maine dimineata o sa iti trimit un mail (poti sa imi dai adresa aici) cu numarul meu de telefon, numele si o sa incerc sa schitez un draft de inceput de proiect, pe care insa va trebuie sa il faci tu. Eu nu o sa il corectez, doar iti propun modificari si idei. Cand terminam aceasta schita, ma ofer sa il discutam, serios, cu Popescu. Nu sunt nici sluga lui, nici a voastra, nici nu traiesc din pescuit.

Am, in schimb, o scoala similara cu a ta, si o experienta indelungata in management si proiecte. Si pasiune pentru pescuit.
Cu tot respectul,un nume se putea da si in seara aceasta si nu o spun intr-o nota ironica sau la caterinca.S-au spus ca se vor face o gramada de lucruri si nu s-au facut.S-a spus ca se vor da date,extrase,programe s.a.m.d si nu s-au dat nici a doua zi si nici a treia.Ma gandesc ca era mult mai ok din partea dvs sa va dezvaluiti identitatea si sa plecam la drum.Acum sa-mi fie iertare ca zic" sa plecam'' nu am de gand sa introduc in sistem decat ca pescar,nimic mai mult.
Ce-a fi să o faci tu primul, Oralndo. Ce zici?

Orlando

Mesaj de Orlando »

Stefan Popescu scrie:
Orlando scrie:
oskar scrie:Iar puneti carul inaintea boilor. Voi vreti actiuni concrete sau identitatea unui personaj???

Mai detaliat, Vladut, acum e seara, maine dimineata o sa iti trimit un mail (poti sa imi dai adresa aici) cu numarul meu de telefon, numele si o sa incerc sa schitez un draft de inceput de proiect, pe care insa va trebuie sa il faci tu. Eu nu o sa il corectez, doar iti propun modificari si idei. Cand terminam aceasta schita, ma ofer sa il discutam, serios, cu Popescu. Nu sunt nici sluga lui, nici a voastra, nici nu traiesc din pescuit.

Am, in schimb, o scoala similara cu a ta, si o experienta indelungata in management si proiecte. Si pasiune pentru pescuit.
Cu tot respectul,un nume se putea da si in seara aceasta si nu o spun intr-o nota ironica sau la caterinca.S-au spus ca se vor face o gramada de lucruri si nu s-au facut.S-a spus ca se vor da date,extrase,programe s.a.m.d si nu s-au dat nici a doua zi si nici a treia.Ma gandesc ca era mult mai ok din partea dvs sa va dezvaluiti identitatea si sa plecam la drum.Acum sa-mi fie iertare ca zic" sa plecam'' nu am de gand sa introduc in sistem decat ca pescar,nimic mai mult.
Ce-a fi să o faci tu primul, Oralndo. Ce zici?
Pai nu cred ca mai are rost sa fac asa ceva cand postez cu numele meu adevarat,domnule Popescu.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Dacă ai fi un pic atent, sigur observi că userii seriosi postează cu nume și prenume! Care este diferența dintre Orlando și oskar?

viorel dulamita
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de viorel dulamita »

Orlando scrie:...Pai nu cred ca mai are rost sa fac asa ceva cand postez cu numele meu adevarat,domnule Popescu.
...poi :roll: , postezi cu "sufletul" :wink: :D ...

Orlando

Mesaj de Orlando »

Stefan Popescu scrie:Dacă ai fi un pic atent, sigur observi că userii seriosi postează cu nume și prenume! Care este diferența dintre Orlando și oskar?
Diferenta este uriasa,Orlando este prenumele meu si in pescuit nu cunosc nici un pescar cu acest prenume.
Am crezut ca ati urmarit pana la final caterinca cu amenintarile la adresa lui Cipika :wink:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Nu prea citesc can can-urile. Mă rezum la ce mă privește direct! Deci Orlando și mai cum? Sper că nu ți-e rușine de numele tău!

Orlando

Mesaj de Orlando »

Stefan Popescu scrie:Nu prea citesc can can-urile. Mă rezum la ce mă privește direct! Deci Orlando și mai cum? Sper că nu ți-e rușine de numele tău!
Deloc domnule Popescu,deloc!

Orlando

Mesaj de Orlando »

Domnilor ,va doresc o seara frumoasa si discutii constructive in continuare.

Cu stima,

Garcea Karol Orlando Razvan :wink:

Marian Constantin
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Marian Constantin »

Orlando scrie:
Stefan Popescu scrie:Nu prea citesc can can-urile. Mă rezum la ce mă privește direct! Deci Orlando și mai cum? Sper că nu ți-e rușine de numele tău!
Deloc domnule Popescu,deloc!
Ce frumos e Numele lui .......,
Ce plãcut este El!
Nu-i în lume mai pretios
Ca si numele lui ............!
Numele lui ........ e un nume Sfânt,
E cel mai de pret în cer si pe pãmânt! :P
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual