Probleme exista la multe modele, neplacerile apar atunci cand prețul mulinetei depășește 100€.
Depinde foarte mult de pescar, funcționalitatea unei mulinete. Vreau sa spun ca am vazut pescari pescuind la somn, aducând pestele din mulineta. Cine pescuieste la somn știe comportamentul unui somn in drill, pentru cine nu știe, spun eu

se lipeste de fund o perioada si nu se misca, trebuie tractat. Fa asta de 10 ori cu orice mulineta low cost, si poți sa..faci ceva cu ea!
Am vazut mulinete shimano navi xsa cu pământ pe ele, uscat, încât nu se distingea culoarea. Oare proprietarul avea motive sa se plângă ?

Problema okumelor la baitrunner, este des întâlnită si la alte modele , chiar acum 2 luni am schimbat aceasta piesa la o daiwa regal bri. Atunci am realizat cât de mult detest Bite runner-ul
Am recomandat Powerline pentru ca le-am folosit si nu am avut probleme cu ele, cum am avut cu attack de exemplu. Axeonul este o mulineta de surfcast (la fel ca si Ultegrele), Powerliner este o mulineta de crap. Faptul ca noi le adaptam la ce ne trebuie, nu trebuie sa fie o regula. Plus ca mai intervin si gusturile....
Sistemul de asezare al okumelor poate fi modificat cu usurinta. Nu poți obține asezare ca la aerotechnium dar suficient de buna. Asta e o poza reala de cand foloseam PL.
Avea si QD la juma de tura
După cum vezi, el a adus in discutie modelul Powerliner, eu doar i-am dat sfatul cu privire la modelele nominalizate de el, după care in postul următor i-am spus ce mi-as lua eu, personal, in situatia lui.
Si tot personal, nu mi-as mai lua mulineta cu baitrunner clasic, nici mort

!
Il consider un mecanism in plus, o șansa de defectiune in plus. Un QD la 180grade rezolva orice problema.
Am 2 bucati mulinete, geologic, modificate, angrenajul unui grauvell s-a potrivit de minune, tamburul si fluturele franei de la okuma la fel, manivela de la alt model. Nu le-am forțat niciodată rau, dar au scos câțiva crapi trecuți de 10kg la Ebro si încă "trăiesc". Sunt cele din postarea cu râul Tajo.
Ce vreau sa spun este ca daca avem grija de mulinete, ne pot tine mult timp.