noile modele de lansete de la HAKUYO

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Ungureanu Bogdan
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: noile modele de lansete de la HAKUYO

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Ultima oară modificat Mie Ian 22, 2014 14:34 de către Ungureanu Bogdan, modificat 1 dată în total.
catch&release

Rosky

Mesaj de Rosky »

Ungureanu Bogdan scrie:Mie m-i se pare nejustificat pretul oricarei lansete care se rupe, fie ca e prost materialul fie ca e construita gresit !... si intamplator am vazut rupte mai multe bete de 2000 ron, decat de 400 ron !

Asa este MAI ALES SHIMANO-->>>modelele alea mai scumpe(xtr-a,xtr-b..,etc) :lol: sa posteze proprietarii :wink:
Spre exemplu imi vine in minte acum un autohton cum ar fi vladut care a facut o copie dupa Venture V2(blank ramforst cap-coada) si s-a vandut chiar si la acelasi pret si nimeni nu a comentatatat atat de mult. a fost un blank ff bun si rezistent si nu am auzit multi sa rupa acea lanseta.pe cand posesorii de shimano,free spirit, greys-modele te top....dati un search, asa din curiozitate.
Referitor la blancul lui Dan, daca este facut din tesatura 1K(BEST) ,2K,3K cap-coada , o sa dea lovitura cu aceste lansete :wink:
In momentul cand o fabrica poate sa creeze un blanc din carbon cu o tesatura naturala cum am specificat mai sus, nu se poate sa fie altceva decat blancuri de top, care ori se rup de la prima aruncare ori nu se mai rup niciodata(folosite corect)
Spun asta din precizarile sumare pe care le-a facut Dan despre anumite specificatii(rigiditate,actiune,greutate,conicitate) si mi-am dat seama ca nu au cum sa fie altceva :wink: ---am dreptate Dane?
Niste panarame astia de la Shimano ,Century,si alti producatori care investesc in cercetare si sunt pe piata dinainte ca multi din noi sa pescuim .Acum e simplu luam o masina de ex audiQ7 o dam la chinezi si ei imi garanteaza ca au facut alta mai buna vin cu ea si va explic frate au facut aia supermasina costa mai puutin decat Q7 dar face cartofi prajiti si gari,gari..(asa se cheama gastele la mancare:)))
P.S sunt posesor de shimano xtr-b,o panarama de lanseta pff echipata circ: cu inele fuji titanium usoara ,usor de aruncat cu ea drill o placere si intradevar se rupe....se rupe de celalalte lansete de serie....

MeluCatelu

Mesaj de MeluCatelu »

gor965 scrie:
MeluCatelu scrie: Foarte haioasa postarea ta.
Si spun haioasa pt ca evident ai spus cele de mai sus in necunostinta de cauza.
Renault a facut Dacia full options si masina de peste 10000 euro pt piata din vest si nu pt Romania.(cauta in comunicatele Renault si vei vedea cui se adreseaza in special modelele in cauza).
Au ales sa le asambleze in Romania pt ca mana de lucru este ieftina la noi.
Ca atare importa piesele de la firma mama din Franta la preturi f mari,le asambleaza aici la pret mic cu manopera,vand cu o marja mica de profit si implicit platesc impozit(pe profit) mic.In felul acesta grosul banilor ramne in Franta unde sunt produse motoarele,cutiile de viteza,etc.
N-ai inteles esentialul postarii mele. Cand vrei sa iei o firma mica si s-o faci mai mare, nu te bazezi doar pe un singur produs, ptr. o singura categorie de clienti (cu venituri mici si foarte mici)...ca ramai tot o firma mica ! Ma rog, era o paralela legata de diversificarea ofertei unei firme, in functie de cerere, pe criterii de calitate (de performanta)... tocmai ptr. ca cineva spunea ca pretul e nejustificat in cazul firmei Hakuyo, doar ptr. ca se numeste asa.
Pai tocmai ca am inteles ce vrei sa spui..
Si am remarcat ca nu se aplica streategia despre care vorbesti in cazul de fata.
Mai concret:Renault a scos respectivele modele sub sigla Dacia adresandu-se unor piete din vest unde veniturile sunt cu totul altfel dacat in Romania.
Si pe pietele respective sunt cotate ca si modele medii,deci nu varf de gama.
Nici nu exista intentia de a creste nivelul Dacia la un punct in care sa se bata cu Renault sau cu Nissan.
Pe scurt,au creat un produs mediocru pt vest si scump pt est.
A nu se intelege ca este vorba despre un produs slab calitativ,nu am spus si nici nu voi spune lucrul acesta.

Revenid la topicul in cauza: Dan are o politca de marketing excelenta,am mai spus lucrul asta si il mai spun inca o data.
Insa haide sa fim cinstiti si sa ne uitam la categoria de clienti careia i se adreseaza:oamnii cu venturi mai de graba reduse decat medii.
Poate ca exista si cateva exemple care sa confirme regula ,insa majoritatea celor care cumpara lansete hakuyo o fac pt ca nu isi permit altceva.
Nu spun ca lansetele hakyo sunt "proaste"/slab calitativ,etc.
Sunt ok pt publlicul caruia i se adreseaza..
Cei care isi permit sa plateasca 800 ron pe o lanseta nu vor cumpara hakyo.
Spun asta pt ca marea majoritate a celor care au asemenea venituri sunt oameni informati si care asteapta calitate pt suma pe care o platesc.
Evident ca vor merge pe un lucru verificat in timp si care are in spate o firma serioasa.
Sunt convins ca exista oameni care cumpara rod-pod-ul scump de la hakuyo in conditiile in care pot cu 900 ron sa cumpere Prowess Stylpod Inox.
Este strict o chestiune de informare si de optiune:preferi o chinezarie imbracata in vorbe frumoase sau un lucru facut de o firma recuoscuta si testat in timp.

Ca o parere strict personala:pe clientii cu bani(care cumpara hi-s de exemplu) mai greu ii faci sa cumpere din magazine unde printre cele mai vandute produse sunt "bombele " si lasetele "de japca"(asta referitor la extinderea de care vorbeai).

Asa cum Hoover-ul te duce unde te duce si ML-ul (asta ca ai pomenit de masini),clar nu sunt acelasi lucru.
Chiar daca Hoover este copiat dupa ML si costa mai putin de jumatate din pretul unui ML.
Ultima oară modificat Mie Ian 22, 2014 14:40 de către MeluCatelu, modificat 1 dată în total.
C.S. CARP ZONE

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

prieteneee
aici vorbim despre beteee ieftineee 1/3 din pretul xtr-b
masina am audi :wink:
ai mare grija daca ai lansetele alea, foloseste-le cu blandete sau pune-le in vitrina caci ruperea de la mandrina nu se mai repara si nici nu ti-o schimba :wink: asta ca o soapta la ureche
catch&release

Rosky

Mesaj de Rosky »

Prietene dar poate nu sti dar sunt mai ieftine ca alea de 800 si pot sa-ti dovedesc si au 3 sezoane si prin concursuri o data le-ai admirat :lol:

MeluCatelu

Mesaj de MeluCatelu »

Ungureanu Bogdan scrie:prieteneee
ai mare grija daca ai lansetele alea, foloseste-le cu blandete sau pune-le in vitrina caci ruperea de la mandrina nu se mai repara si nici nu ti-o schimba :wink: asta ca o soapta la ureche
De ce nu ai luat o Dacie,ca face tot ce face audi(pe hartie si dupa specificatii) si este la 1/3 din pretul unui audi? :wink:
C.S. CARP ZONE

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Vorba ceea:

1) Pe mine, cand am avut la vanzare un produs mai scump decat cele ale concurentilor, m-au acuzat ca sunt speculant.
2) Pe mine, cand am avut la vanzare un produs mai ieftin decat cele ale concurentilor, m-au acuzat ca practic dumping-ul si concurenta neloiala.
3) Pe mine, cand am avut la vanzare un produs la acelasi pret cu cel al concurentilor, m-au acuzat ca am initiat un cartel. :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

MeluCatelu scrie:
Ungureanu Bogdan scrie:prieteneee
De ce nu ai luat o Dacie,ca face tot ce face audi(pe hartie si dupa specificatii) si este la 1/3 din pretul unui audi? :wink:
cand mi-am luat eu audiul nu era nicio dacie sa il concureze.acum cica au aparut mai multe :lol:
catch&release

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Rosky scrie:Prietene dar poate nu sti dar sunt mai ieftine ca alea de 800 si pot sa-ti dovedesc si au 3 sezoane si prin concursuri o data le-ai admirat :lol:
aha si parca aveai numai trei si parca tribal xtreme nu xtr-b...su te confund?
dar mai stiu ca nu am facut cunostinta cu niciun Rosky, parca altul era numele tau... :roll:
catch&release

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Cei care isi permit sa plateasca 800 ron pe o lanseta nu vor cumpara hakyo ... Evident ca vor merge pe un lucru verificat in timp si care are in spate o firma serioasa.
Dane, la cati altii ai mai cedat/vandut actiuni? Mai detii controlul magazinului sau nu? :D :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”