http://www.nwfx.com/c-weihai-lotus-outd ... 29837.html
sau
http://gd-frp.en.made-in-china.com/
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Niste panarame astia de la Shimano ,Century,si alti producatori care investesc in cercetare si sunt pe piata dinainte ca multi din noi sa pescuim .Acum e simplu luam o masina de ex audiQ7 o dam la chinezi si ei imi garanteaza ca au facut alta mai buna vin cu ea si va explic frate au facut aia supermasina costa mai puutin decat Q7 dar face cartofi prajiti si gari,gari..(asa se cheama gastele la mancare:)))Ungureanu Bogdan scrie:Mie m-i se pare nejustificat pretul oricarei lansete care se rupe, fie ca e prost materialul fie ca e construita gresit !... si intamplator am vazut rupte mai multe bete de 2000 ron, decat de 400 ron !
Asa este MAI ALES SHIMANO-->>>modelele alea mai scumpe(xtr-a,xtr-b..,etc)sa posteze proprietarii
![]()
Spre exemplu imi vine in minte acum un autohton cum ar fi vladut care a facut o copie dupa Venture V2(blank ramforst cap-coada) si s-a vandut chiar si la acelasi pret si nimeni nu a comentatatat atat de mult. a fost un blank ff bun si rezistent si nu am auzit multi sa rupa acea lanseta.pe cand posesorii de shimano,free spirit, greys-modele te top....dati un search, asa din curiozitate.
Referitor la blancul lui Dan, daca este facut din tesatura 1K(BEST) ,2K,3K cap-coada , o sa dea lovitura cu aceste lansete![]()
In momentul cand o fabrica poate sa creeze un blanc din carbon cu o tesatura naturala cum am specificat mai sus, nu se poate sa fie altceva decat blancuri de top, care ori se rup de la prima aruncare ori nu se mai rup niciodata(folosite corect)
Spun asta din precizarile sumare pe care le-a facut Dan despre anumite specificatii(rigiditate,actiune,greutate,conicitate) si mi-am dat seama ca nu au cum sa fie altceva---am dreptate Dane?
Pai tocmai ca am inteles ce vrei sa spui..gor965 scrie:N-ai inteles esentialul postarii mele. Cand vrei sa iei o firma mica si s-o faci mai mare, nu te bazezi doar pe un singur produs, ptr. o singura categorie de clienti (cu venituri mici si foarte mici)...ca ramai tot o firma mica ! Ma rog, era o paralela legata de diversificarea ofertei unei firme, in functie de cerere, pe criterii de calitate (de performanta)... tocmai ptr. ca cineva spunea ca pretul e nejustificat in cazul firmei Hakuyo, doar ptr. ca se numeste asa.MeluCatelu scrie: Foarte haioasa postarea ta.
Si spun haioasa pt ca evident ai spus cele de mai sus in necunostinta de cauza.
Renault a facut Dacia full options si masina de peste 10000 euro pt piata din vest si nu pt Romania.(cauta in comunicatele Renault si vei vedea cui se adreseaza in special modelele in cauza).
Au ales sa le asambleze in Romania pt ca mana de lucru este ieftina la noi.
Ca atare importa piesele de la firma mama din Franta la preturi f mari,le asambleaza aici la pret mic cu manopera,vand cu o marja mica de profit si implicit platesc impozit(pe profit) mic.In felul acesta grosul banilor ramne in Franta unde sunt produse motoarele,cutiile de viteza,etc.
De ce nu ai luat o Dacie,ca face tot ce face audi(pe hartie si dupa specificatii) si este la 1/3 din pretul unui audi?Ungureanu Bogdan scrie:prieteneee
aici vorbim despre beteee ieftineee 1/3 din pretul xtr-b
masina am audi![]()
ai mare grija daca ai lansetele alea, foloseste-le cu blandete sau pune-le in vitrina caci ruperea de la mandrina nu se mai repara si nici nu ti-o schimbaasta ca o soapta la ureche
cand mi-am luat eu audiul nu era nicio dacie sa il concureze.acum cica au aparut mai multeMeluCatelu scrie:De ce nu ai luat o Dacie,ca face tot ce face audi(pe hartie si dupa specificatii) si este la 1/3 din pretul unui audi?Ungureanu Bogdan scrie:prieteneee
aici vorbim despre beteee ieftineee 1/3 din pretul xtr-b
masina am audi![]()
ai mare grija daca ai lansetele alea, foloseste-le cu blandete sau pune-le in vitrina caci ruperea de la mandrina nu se mai repara si nici nu ti-o schimbaasta ca o soapta la ureche
aha si parca aveai numai trei si parca tribal xtreme nu xtr-b...su te confund?Rosky scrie:Prietene dar poate nu sti dar sunt mai ieftine ca alea de 800 si pot sa-ti dovedesc si au 3 sezoane si prin concursuri o data le-ai admirat
Dane, la cati altii ai mai cedat/vandut actiuni? Mai detii controlul magazinului sau nu?Cei care isi permit sa plateasca 800 ron pe o lanseta nu vor cumpara hakyo ... Evident ca vor merge pe un lucru verificat in timp si care are in spate o firma serioasa.