CAMPIONAT NATIONAL 2009 & CALIFICARI CM

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

[quote="oanavictor"][quote="Zarguzon Adi"]

CONCLUZIA ESTE UNA SINGURA:

PREZENTA MARTORULUI LA CANTAR ESTE OBLIGATORIE!

@Zarguzon Adi

Din cate stiu eu ,tu faci parte din Clubul Aquamania ,care este si el organizator al acestor calificari ,a votat sistemul care a fost stabilit si cred ca ar trebui ca orice nemultumire ai sa te adresezi prima oara presedintelui clubului tau si abia pe urma sa vi sa faci agitatie.
TU CONTINUA SA PUI INTREBARI LUI SORIN PODARU IAR EL SA LE EXPUNA CAND VA FI SEDINTA TEHNICA PENTRU STABILIREA SISTEMULUI DE DESFASURARE A MANSELOR .

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

[quote="gabi"]am trait s'o vad si p'asta...Zarguzon face afirmatia ca "pe vremea lu' Rosioru era mai bine"...dupa atatia ani in care a avut de reprosat diverse in legatura cu sistemului de organizare al Calificarilor...facut de catre APCR prin presedintele Asociatiei... Cornel Rosioru

Nu am crezut ca se poate si mai rau dar m-am anselat.

ps;Voi face tot posibilu sa se desfasoare macar ca cele din anii trecuti CU 2 MARTORI LA CANTAR

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

mirceaef scrie: CM 2006, Montargil, Portugalia.

Se da semnalul de incheiere a concursului. Sarbii alearga cu masinile pe nisip fluturandu-si steagurile. Sunt campioni mondiali.

la doar cateva ore, la festivitatea de premiere, pe podium urca, in aceasta ordine: italia 3, serbia 2, portugalia, aur. cantarul a fost facut pe fiecare sector de doi arbitrii portughezi, care, sincer sa va spun, in afara de limba mamii lor, nu prea vorbeau altceva. in ultima noapte sarbii au mers la cantar la portughezi, pt ca asa au vrut ei (io am mers la cantar pe tot sectorul ca inghetam :D ). atat. nimeni n-a comentat, nimeni n-a acuzat tara organizatoare ca si-a dat aurul.

e doar un exemplu, evident.
mircea, intrebarea e, cine a mers la cantar, concurentii, sau cei din staf ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ adi zarcuzon si nutrabaits

daca trei echipe ale aceluias club cad una langa alta, sunteti siguri ca nu se fac manarii la cantarirea celei din mijloc cu martori cu tot ??? cred ca ar trebui mai multa seriozitate din partea voastra ... lasati-l doar pe pangica in nimicnicia lui sa arate romanilor drumul secret catre sarmisegetuza ... fara omagiu, fiindca dinica inca traieste :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

[quote="cornelserbu"]@ adi zarcuzon si nutrabaits

daca trei echipe ale aceluias club cad una langa alta, sunteti siguri ca nu se fac manarii la cantarirea celei din mijloc cu martori cu tot ??? cred ca ar trebui mai multa seriozitate din partea voastra ... lasati-l doar pe pangica in nimicnicia lui sa arate romanilor drumul secret catre sarmisegetuza ... fara omagiu, fiindca dinica inca traieste :lol:[/quote]

In acest caz intervin arbitrii.
Dar ce te faci cind unele echipe sunt arbitrate de prieteni, colegi de echipa la alte discipline ;sau echipe cu o situatie financiara mai buna care flutura banii, porci si alte oratanii prin fata arbitrilor platiti se sti nu foarte bine? Aici intervin martorii.
In anul competitional 2009 un singur concurs este anuntat fara martori la cantar. De ce sa luam cel mai prost exemplu ca model pentru desfasurarea calificarilor?

P.S. mai exact care este optiunea d-voastra?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@dan city & victor oana

Exemplele de 8 standuri egale la Tancabesti sunt ....haioase ! :D Am organizat 10 concursuri pe Tancabesti(si primavara si vara si toamna) si nu pot face nici acum un sector de 8 locuri egale.... :oops: Mai ales ca ar trebui sa fie pe acelasi mal, la 50 metri distanta.....

@adi zarguzon

Chiar daca este trecut in regulamentul CIPS, la majoritatea campionatelor mondiale pe unde am fost, NU am avut martori la cantar si nici noi nu am fost solicitati ptr asta. Am fost lasati sa pescuim, ptr ca de asta eram acolo !

Dar, la fiecare cantar puteau asista martori...deci, cine are dubii, poate sa-si puna om sa supravegheze competitia. Si nu mai sunt discutii.

@victor oana

Poate ar fi o solutie sa se faca un clasament dupa primele 3 etape, apoi altul in finala. Iar cele 4 echipe calificate sa fie cele care obtin cel mai bun punctaj din contopirea celor 2 clasamente ! :? :wink: Se elimina mult din "bulan".

@petre iulian

Tancabesti balta de la sosea ? Ptr ca are ten ? :oops: Cred ca inca nu ai inteles scopul acestor calificari si dorinta organizatorilor..... :oops: :cry:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

[quote="Vladut Mateianu"

@petre iulian

Tancabesti balta de la sosea ? Ptr ca are ten ? :oops: Cred ca inca nu ai inteles scopul acestor calificari si dorinta organizatorilor..... :oops: :cry:[/quote]

---------

balta de la sosea pt ca este egala ! CTENUL e un bonus daca se merge pe varianta Tancabesti (concurs)
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

[quote="Vladut Mateianu"]

@adi zarguzon

Chiar daca este trecut in regulamentul CIPS, la majoritatea campionatelor mondiale pe unde am fost, NU am avut martori la cantar si nici noi nu am fost solicitati ptr asta. Am fost lasati sa pescuim, ptr ca de asta eram acolo !

Dar, la fiecare cantar puteau asista martori...deci, cine are dubii, poate sa-si puna om sa supravegheze competitia. Si nu mai sunt discutii.

De ce la concursurile organizate de tine exista martori la cantar?
Si daca regulamentul CIPS prevede martori la cantar iar calificarile de anul acesta se desfasoara conform regulamentului CIPS, concluzia este una singura: ca trebuie sa existe martori la cantar.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Adi, eu ti-am relatat cateva aspecte de la CM. Atat. Nu am zis ca nu este bine sa fie martori la cantar. Dar nu dintre pescari, ei trebuie lasati sa-si faca datoria in stand. Si ptr ca vor fi multi debutanti, sa se invete cu "puscaria" din stand, cu vestele, cu regulile, etc. Oricare dintre ei poate merge mai departe si trebuie sa o faca cu cinste.

PS In arbitrii mei, (Cici, Mircea,Baros, Vijelie) am cea mai mare incredere, i-as lasa oricand sa cantareasca fara martori. Dar pescarii doresc martori , iar concursul este facut ptr ei, deci le respect dorinta ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

[quote="Zarguzon AdI
Si daca regulamentul CIPS prevede martori la cantar iar calificarile de anul acesta se desfasoara conform regulamentului CIPS, concluzia este una singura: ca trebuie sa existe martori la cantar.[/quote]

REGULAMENT CIPS

DISPOZITII GENERALE -ARTICOLUL 12

PENTRU CANTARIREA UNUI PESTE PRINS DE O ECHIPA A TARII ORGANIZATOARE ,UN MEMBRU AL ALTEI NATIUNI VA VALIDA CANTARIREA ARBITRILOR

Concluzia este una singura si anume ca pescarul trebuie lasat sa pescuiasca si nu sa piarda timpul cu plimbari pe la alte standuri .
MARTORII LA CANTAR NU SUNT OBLIGATORII PENTRU NIMENI ,DAR POATE ASISTA ORICINE DIN DELEGATIE[CLUB] LA CANTARIRE .

ps adi zarguzon ,noteaza te rog un numar de telefon 0745075000-sorin podaru

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”