REGULAMENT PESCUIT SULIMANU -AJUTOR !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: REGULAMENT PESCUIT SULIMANU -AJUTOR !

Mesaj de gabi1 »

popescu59 scrie:Albert iar ma musti ???

Cred ca stiai ca detin 2 corturi de ultima generatie , paturi si saci la fel scaune idem deci de unde concluzia ca a baut apa dupa mine ?
Eu zic sa tineti linia topicului si lasati muscaturile .
Naie, ai diabet ?? :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

sebastian_andone scrie:
Situatie concreta: se pleaca la pescuit de dimineata(sau de la amiaza) cu un amic...pe Sulimanu sa fie in context. Pe la pranz, ca sunt mai comode apar si sotiile cu copii (in acest caz ei sunt vizitatori? le aduci cu masina din parcare?) si poate si inca vreo 2 alte rude. La rude trebuie platita taxa nu?
Care ar fi diferenta intre faptul ca las masina in parcare si situatia in care o tin langa mine - daca la incarcatul bagajelor vine cineva sa ma supravegheze si sa controleze masina?
Eu personal ocolesc baltile unde nu pot sa vad masina langa mine. Pe anumite balti(nu dau nume) de 2 ori am gasit masina fortata/geam spart/lovita si nu primesti nici o despagubire pentru asa ceva...verbal nu ajuta iar legal nu ai suport :wink: - degeaba ai camere...pana te uiti si vezi...cauta-l pe ala...nu era drum public deci sare din schema RCAul...sa mergi pe despagubire civila...imbatranesti
Sotiile si copiii sunt bineveniti, nu sunt considerati vizitatori.... si vor fi adusi pe standul de pescuit de personalul baltii, fara probleme. :wink:

Masina langa tine poate reprezenta o "tentatie" ca sa bagi un peste pe la motor sau in butelia falsa de GPL ! Asa ca masina sta in parcare. Si noi raspundem ptr ea.

PS De altfel, 90% dintre pescarii care insista sa stea cu masinile langa ei (jurandu-se ca nici prin cap nu le trece sa fure peste) au alte planuri.... Si nu ma contrazice te rog, in facultate m-am ocupat si cu acest gen de pescuit...de foame ... :D :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

Vladut Mateianu scrie:.....Si nu ma contrazice te rog, in facultate m-am ocupat si cu acest gen de pescuit...de foame ... :D :oops:
Te contrazic...nu toti gandesc precum gandeai tu in facultate :) Nici pe baltile unde se poate retine peste nu il iau, asa ca te rog :"privesti spre trecut sa intelegi viitorul" :D
Ps: Eu vb din experienta;
Imi spui si mie in ce baza legala raspunzi tu de masinile parcate? Concret si nu chestii verbale. Specifica acest lucru in regulament, stampilezi si semnezi hartia si atunci e ok, poate fi considerat un contract prin care am lasat un bun in grija ta.
"X13"

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Problema este foarte simpla fara a face politie pe aici.

Cind intrii pe balta ti se da un formular cu regulamentul , citesti si daca ti se pare ok si te poti conforma ramii la pescuit .

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

sebastian_andone scrie:.......
Imi spui si mie in ce baza legala raspunzi tu de masinile parcate?........
Hai ca deja nu mai vedem padurea de copaci ! Te pomenesti ca peste tot unde-ti parchezi masina, vine unul si da cu subsemnatul c-o are in grija ... si raspunde legal, da' nu lucreaza la asigurari ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

gor965 scrie:
Hai ca deja nu mai vedem padurea de copaci ! Te pomenesti ca peste tot unde-ti parchezi masina, vine unul si da cu subsemnatul c-o are in grija ... si raspunde legal, da' nu lucreaza la asigurari ! :D
dar nu peste tot o lasi 24/48 sau 72 ore :lol:
eu am spus o situatie clara...mers pe balta ...lasat masina in parcare pazita...si gasita sparta... raspunsul a fost cat se poate de clar...nu noi raspundem - asta cu venit politie...pv si de toate.
A nu se uita George ca este un loc privat...si nu public.
"X13"

Sorel

Mesaj de Sorel »

Parerea mea este ca o balta buna pentru orice pescar C&R ar trebui sa ofere peste mare ( si mult :D daca este posibil) , cat de cat discretie ( sa se evite situatiile din week -end cand balta se aglomereaza si apar mereu discutii : ai dat peste mine , acolo am nadit eu , etc etc) , masinile chiar nu trebuie sa stea langa pescari ( nu vreau sa supar pe nimeni dar din pacate paza buna trece primejdia rea ) la incarcarea bagajelor trebuie supravegherea paznicului ( de asemenea acesta trebuie sa fie de buna credinta )!
Existenta casutelor mi-e greu sa o comentez ...personal prefer cortul ..este mai apropiat sentimentului de libertate de pe balta ..dar uneori o prietena , un copil , o sotie .....se pot simti mai bine intr-un pat cu un acoperis deasupra capului ......

Oricum niciodata nu pot fi satisfacuti toti consumatorii dar cred ca de fapt tine foarte mult de modul cum percepe fiecare locatia respectiva .....oricum o atmosfera placuta cred ca atrage .....
In alta ordine de idei cred ca trebuie sa treaca ceva timp pana cand o balta ajunge sa confirme deci nu cred ca trebuie sa fie facute toate "azi"...
Parerea mea :lol:

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

gor965 scrie:
Precizez din start, daca mai e nevoie, ca sunt impotriva folosirii masinilor pe balta in totalitate (deci nici macar pentru transportul bagajelor)!

Dar Sebastian are dreptate: Vladut mai bine ar scrie in regulament ca nu isi asuma raspunderea pentru masinile parcate (cel putin pana cand nu construieste gardul), dar cu un avertisment de genul ca parcarea e urmarita de camere ce inregistreaza totul 24 h din 24, inregistrari ce pot fi folosite ca probe la cererea partii vatamate.

Deci, din contra, pe unde iti parchezi masina, exceptand domeniul public (unde e valabil RCA-ul), cam peste tot e cate unul care te anunta ca isi declina raspunderea pentru masinile parcate. Exemplul cel mai bun este parcarea din supermarket: sa te fereasca zeii sa te loveasca vreunul, ca, de cele mai multe ori, ti-o repari singur Singura ta sansa e sa-l dai in judecata p'al de ti-a facut pocinogul (daca l-ai prins sau stii cine e)!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Voi nu intelegeti un singur lucru,acela ca :pe orice balta privata de pe aceasta planeta,proprietarul face niste regului si cei care ii calca proprietatea le respecta.Regulamentul va fi facut ptr toata lumea si respectat de toata lumea.Nu cred ca Vladut va face diferente intre cei care vin pe balta,fie ei si prieteni apropiati sau pescari care vin la o partida. Este destul de abil si de uns cu toate alifiile sa nu starneasca controverse sau sa creeze discutii ce tot pe el l-ar afecta sau mai cu seama business-ul pe care I'll conduce.
Cui nu-i convin regulile,sa stea acasa sau sa se duca pe alta balta.Nu uitati ca este singurul administrator care a cerut opiniile pescarilor ptr a da nastere unui regulament bland si acceptat de toata lumea.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

sebastian_andone scrie: Imi spui si mie in ce baza legala raspunzi tu de masinile parcate? Concret si nu chestii verbale. Specifica acest lucru in regulament, stampilezi si semnezi hartia si atunci e ok, poate fi considerat un contract prin care am lasat un bun in grija ta.
Daca ai masina in dreptul tau, pe drum, si ti-o acroseaza alt pescar, ce se intampla ? Este vina mea ? :roll:
Semnez si eu hartia, dar deja cred ca ne indepartam de normalitate... de aceea am si renuntat la paragraful cu "amenzi" ptr manipularea defectuasa a crapilor mari, ranirea lor, decesul, etc....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”