Multam mult Razvan Ulmeanu

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ma bucur ca iti place si esti multumit dar poate ca nu ai termen de comparatie , te rog sa ma crezi ca atunci cand compari XSC cu Ci4 , cu Daiwa Emblem Pro , cu Entoh , cu BBLC realizezi ca XSC este doar o jucarie care nu merita banul.Mihai Victor scrie:Eu am xsc si vreau sa zic ca e super-mulineta, recomand!
Allen Besnovich scrie:Eu pana la urma le-am luat pe ambele, si dupa mai multe teste, am ajuns la concluzia ca Ci4 XSA este mult peste XSC la toate capitolele posibile, incepand de la aspect si pana la constructie.
Ci4 XSA ruleaza mult mai fin, si se simte mult mai compacta fata de XSC care iti lasa impresia de ieftin. Se cunoaste clar ca s-a facut rabat de calitate. Un minus foarte mare pt XSC este faptul ca sistemul care ridica si coboara tamburul, este actionat de o rotita care nu este metalica, precum la Ci4 XSA.
PT PRIMA VARIANTA - iti trebuie maxim o saiba, iar pt a doua cel putin 2.vioril scrie:cate saibe sa pun sub tamburul de 14000 de la ultegra xsc ,pentru a rula bine firul de 0,40 ? dar pentru tamburul de 10000 pentru a pune fir de 0,20 ?