Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
nici eu nu mai vin. doar daca in primavara viitoare standul 11 nu va mai fi pe aceeasi pozitie.Sakal scrie: (...)
si eu m am cam saturat de combinatile astea de 2 lei(doi lei frumosi).nu cred ca mai la Sarulesti la concursuri,cel putin pana nu vad ca se respecta regulamentul.
@sakalSakal scrie:
@ V Oana
![]()
![]()
![]()
lasa vrajeala ca nu pun botu !!!!! stim ca baietii aia sant Pelicanisti de ai tai !
Cand ai venit mata la noi in stand si ai vrut sa ne sperii cu vrajeala ca ce bine pescuiesc baietii aia si ca au trecut de 200 de kg, ti-am dat si eu inversa si ti am spus ca la noi nu trage dar de fapt noi atuncea eram trecuti de 300 de kg !!![]()
si sa sti si mata ca Floreata si Silviu erau la vreo 300 de metri de ei si nu aveau cum sa vada ce fac aia.
cornelserbu scrie:@ Sakal
pai deja de la 29 de echipe, primavara trecuta s-a ajuns la 25...la anul cred ca nici nu se mai tine
DragosNistor scrie: Iar pe Iorgos vreau sa il intreb cum naiba marti din 15-20 de pesti pe care i-a avut 6(sase) au avut fix 3,00 kg. In conditiile in care eu nu am prins tot concursul decat 7 sub 5 kg, din care 4 au avut intre 2,8 si 2,9 kg si nu au fost punctati asa cum de altfel era si corect, de catre arbitrii.![]()
![]()