Desfasurare Cupa Internationala a Romaniei-SARULESTI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
markel
Puncte: 0

Re: Desfasurare Cupa Internationala a Romaniei-SARULESTI

Mesaj de markel »

:!: :!: :!: .

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Felicitari castigatorilor!!!!

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Sakal scrie: (...)
si eu m am cam saturat de combinatile astea de 2 lei(doi lei frumosi).nu cred ca mai la Sarulesti la concursuri,cel putin pana nu vad ca se respecta regulamentul.
nici eu nu mai vin. doar daca in primavara viitoare standul 11 nu va mai fi pe aceeasi pozitie.
atunci voi veni gratis pt ca voi considera ca am fost escrocat cu 2000 euro la cupa internationala a romaniei raduta lake 2009.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Sakal scrie:

@ V Oana
:lol: :lol: :lol:
lasa vrajeala ca nu pun botu !!!!! stim ca baietii aia sant Pelicanisti de ai tai !
Cand ai venit mata la noi in stand si ai vrut sa ne sperii cu vrajeala ca ce bine pescuiesc baietii aia si ca au trecut de 200 de kg, ti-am dat si eu inversa si ti am spus ca la noi nu trage dar de fapt noi atuncea eram trecuti de 300 de kg !! :lol: :lol:
si sa sti si mata ca Floreata si Silviu erau la vreo 300 de metri de ei si nu aveau cum sa vada ce fac aia.
@sakal

Cand am spus ca nu-i cunosc,mai mult nu cred ca i-am vazut niciodata trebuie sa ma crezi .
Pentru a te convinge daca sunt sau nu membrii ''PELICANISTI''intra pe www.darvari.ro unde ai sa gasesti lista membrilor clubului .
Cand eu m-am oprit la standul lor erau 4.Unul era in cort si prajea cartofi ,unul era in caiac pe mijlocul lacului ,unul era cu o lanseta in mana in drill,iar cel de-al patrulea era cu doua lansete in drill. De ce ala care prajea cartofi nu a iesit afara ca sa ia una din cele 2 lansete de la partener ,nu stiu :idea:
Floreata si baietii pescuiau cu cate 2 lansete in acelasi loc,de-o parte si de alta a unor pomi ,deci se vedeau in permanenta . :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

DragosNistor

Mesaj de DragosNistor »

Sakal, iti racesti gura de pomana. Aia nu vor recunoaste niciodata ca au fost 5(cinci) in echipa. Iar pe Iorgos vreau sa il intreb cum naiba marti din 15-20 de pesti pe care i-a avut 6(sase) au avut fix 3,00 kg. In conditiile in care eu nu am prins tot concursul decat 7 sub 5 kg, din care 4 au avut intre 2,8 si 2,9 kg si nu au fost punctati asa cum de altfel era si corect, de catre arbitrii. :twisted: :twisted: :twisted:
Catch and release! lasati si pe altii sa se bucure

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Sakal

pai deja de la 29 de echipe, primavara trecuta s-a ajuns la 25...la anul cred ca nici nu se mai tine :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

MIRON

Mesaj de MIRON »

cornelserbu scrie:@ Sakal

pai deja de la 29 de echipe, primavara trecuta s-a ajuns la 25...la anul cred ca nici nu se mai tine :D

@Cornel Serbu
ca sa ai un raspuns sigur uite aici:

in primavara anului trecut la Sarulesti 27 de echipe.
in primavara anului trecut la Darvari 51 de echipe.

anul acesta la SARULESTI 25 de echipe premii 25 000 e din 50000e
anul acesta la DARVARI probabil 26 de echipe (pe hirtie ) x 1300e taxa, premii =?....

deci la anul in primavara ne vedem la moara :!:

Saky

Mesaj de Saky »

@V Oana

Daca in regulament scria clar ca 3 cu drepturi deplile !!!!!! atunci cum pola mea le a permis DOMNUL PACO sa mai ramana 2(doi) cu ei in stand pe toata durata concursului ????????????
Raspundemi la intrebarea asta domnule OANA :oops: :oops: nu ma intereseaza ca au prajit cartofi s au au stat doar sa beleasca mielu,de ce ia lasat sa doarma in stand ?? Paco daca era asa corec trebuia fain frumos sa ii trimita acasa !!!
De ce nu ia trimis acasa ????????????????????????????????????????
aia de pe 10 daca ar fi pescuit corec si cinstit 3 (trei pescari frumosi) nu faceau nici 300 de kg !!
jurate tu domnule Oana pe ce ai mai scump ca a fost corect ce sa intamplat si cum au castigat astia 5 in loc de 3 !!!!!!

@Mitranescu

nu mai ai nimica de zis ?
asa ati stat pregatiti si in toamna 7-8 in haita cu caiac cu tot,poate poete incepe sa va intre peste si sa puteti sa va schimbati si sa pescuiti vereo 5-6 !!!!cred ca Pacao sa cam indragostit de echipajul vostru de va permite atatea. :idea:

cata bh

Mesaj de cata bh »

Posteaza cineva un clasament complect al concursului?
Vreau sa vad toti participantii .
Multumesc
Catalin Prichici
''Absolut knowledge shut the door on progressive day-to-day learning'' Simon Horton

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

DragosNistor scrie: Iar pe Iorgos vreau sa il intreb cum naiba marti din 15-20 de pesti pe care i-a avut 6(sase) au avut fix 3,00 kg. In conditiile in care eu nu am prins tot concursul decat 7 sub 5 kg, din care 4 au avut intre 2,8 si 2,9 kg si nu au fost punctati asa cum de altfel era si corect, de catre arbitrii. :twisted: :twisted: :twisted:

@ Dragos Nistor. :oops: :oops: :oops:

credeam ca ai inteles :!: pacat :!:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”