Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
1 Cred ca aceasta intrebare trebuie sa o adresezi lui Paco sau arbitrilor .Sakal scrie:@V Oana
Raspundemi la intrebarea asta domnule OANA![]()
nu ma intereseaza ca au prajit cartofi s au au stat doar sa beleasca mielu,de ce ia lasat sa doarma in stand ?? Paco daca era asa corec trebuia fain frumos sa ii trimita acasa !!!
De ce nu ia trimis acasa ????????????????????????????????????????
aia de pe 10 daca ar fi pescuit corec si cinstit 3 (trei pescari frumosi) nu faceau nici 300 de kg !!
jurate tu domnule Oana pe ce ai mai scump ca a fost corect ce sa intamplat si cum au castigat astia 5 in loc de 3 !!!!!!
Te doare ficatul rau de tot ! Sau este de la faptul ca ai stat cu caiacul in fund cinci zile ,dupa care s-a suit pe tine !Sakal scrie:@V Oana
Daca in regulament scria clar ca 3 cu drepturi deplile !!!!!! atunci cum pola mea le a permis DOMNUL PACO sa mai ramana 2(doi) cu ei in stand pe toata durata concursului ????????????
Raspundemi la intrebarea asta domnule OANA![]()
nu ma intereseaza ca au prajit cartofi s au au stat doar sa beleasca mielu,de ce ia lasat sa doarma in stand ?? Paco daca era asa corec trebuia fain frumos sa ii trimita acasa !!!
De ce nu ia trimis acasa ????????????????????????????????????????
aia de pe 10 daca ar fi pescuit corec si cinstit 3 (trei pescari frumosi) nu faceau nici 300 de kg !!
jurate tu domnule Oana pe ce ai mai scump ca a fost corect ce sa intamplat si cum au castigat astia 5 in loc de 3 !!!!!!
@Mitranescu
nu mai ai nimica de zis ?
asa ati stat pregatiti si in toamna 7-8 in haita cu caiac cu tot,poate poete incepe sa va intre peste si sa puteti sa va schimbati si sa pescuiti vereo 5-6 !!!!cred ca Pacao sa cam indragostit de echipajul vostru de va permite atatea.
domnule iorgos, un vechi proverb romanesc spune asa : spunemi cu cine umbli ca sa iti spun cine esti. asa ca ciocu mic. dragos a pescuit cinstit, la fel ca sacales. pacat ca ia batut branconieri aia , dzeu stie cati sub 3 kl au plecat spre bucuresti.iorgos scrie:Vreau sa multumesc pe toti care ne au felititat pentru performanta optinuta .MULTUMIM.
Domnule Dragos Nistor stiu ca e greu sa pierzi podium pentru citeva kg,dar daca nu prindeam doi cteni de 9.1 kg
fiecare in ultimu moment ar fi fost tu la podium si nu eu,nici mie nu miar fi convenit situatia asta,cred ca imi mincam lansetele,dar cu siguranta iti stringeam mina si te felititam pentru performanta,si cu nici un caz nu puneam in indoiala dece au avut 3.0kg si nu 2.9kg pestele cintarit de albitri in fata lui Dl Paco si Dl Raduta si TVR2.
Asa ca te rog frumos pregadestete mai bine pt urmatorul concurs si daca nu ai incredele la albitri nu mai lua parte la concursuri,dar nu e frumos sa ma intrebi cum si au avut 3.0 si nu 2.8kg.
Or cum toti am fost cintariti cu acelasi cintare care sa folosit la cupa mondiala la Madine in Franta.
Sacalule contestatii trebuia facute in fata locului nu pe internet,acum este terziu,descalificarea lor insemna si pentru mine locul 2 si pentru Nistor locul 3.
Si pentru cunostintele tale Dl Nistor am avut peste 50 de crapi cu greutatea 2.8 si 2.9kg