Desfasurare Cupa Internationala a Romaniei-SARULESTI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Saky
Puncte: 0

Re: Desfasurare Cupa Internationala a Romaniei-SARULESTI

Mesaj de Saky »

Astept nea Victore, vad ca esti LIVE !!

ps
Cei care au apucat sa primeasca lista finala sa o posteze ca nici eu nu stiu clasamentul final .

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Sakal scrie:@V Oana

Raspundemi la intrebarea asta domnule OANA :oops: :oops: nu ma intereseaza ca au prajit cartofi s au au stat doar sa beleasca mielu,de ce ia lasat sa doarma in stand ?? Paco daca era asa corec trebuia fain frumos sa ii trimita acasa !!!
De ce nu ia trimis acasa ????????????????????????????????????????
aia de pe 10 daca ar fi pescuit corec si cinstit 3 (trei pescari frumosi) nu faceau nici 300 de kg !!
jurate tu domnule Oana pe ce ai mai scump ca a fost corect ce sa intamplat si cum au castigat astia 5 in loc de 3 !!!!!!
1 Cred ca aceasta intrebare trebuie sa o adresezi lui Paco sau arbitrilor .
2 Eu nu pot sa jur decat pe ce am vazut ,iar de vazut am vazut 3 pescari si un BUCATAR :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Sakal scrie:@V Oana

Daca in regulament scria clar ca 3 cu drepturi deplile !!!!!! atunci cum pola mea le a permis DOMNUL PACO sa mai ramana 2(doi) cu ei in stand pe toata durata concursului ????????????
Raspundemi la intrebarea asta domnule OANA :oops: :oops: nu ma intereseaza ca au prajit cartofi s au au stat doar sa beleasca mielu,de ce ia lasat sa doarma in stand ?? Paco daca era asa corec trebuia fain frumos sa ii trimita acasa !!!
De ce nu ia trimis acasa ????????????????????????????????????????
aia de pe 10 daca ar fi pescuit corec si cinstit 3 (trei pescari frumosi) nu faceau nici 300 de kg !!
jurate tu domnule Oana pe ce ai mai scump ca a fost corect ce sa intamplat si cum au castigat astia 5 in loc de 3 !!!!!!

@Mitranescu

nu mai ai nimica de zis ?
asa ati stat pregatiti si in toamna 7-8 in haita cu caiac cu tot,poate poete incepe sa va intre peste si sa puteti sa va schimbati si sa pescuiti vereo 5-6 !!!!cred ca Pacao sa cam indragostit de echipajul vostru de va permite atatea. :idea:
Te doare ficatul rau de tot ! Sau este de la faptul ca ai stat cu caiacul in fund cinci zile ,dupa care s-a suit pe tine ! :D

Legat de baietii astia de pe 10 afla ca au fost 4 in stand pe tot parcursul concursului nu 5 cum sustii tu si acest lucru a fost acceptat de organizatori pentru mai multe echipe.

La capitolul ca am pescuit eu anul trecut cu 5-6 oameni in echipa cred ca ai mari probleme. Oricum este normal ca cei care prevad viitorul sa o mai ia si razna ! :D

Saky

Mesaj de Saky »

aaaaaaaa !
a fost acceptat de organizatori???????
atata am vrut sa aud .

iorgos

Mesaj de iorgos »

Vreau sa multumesc pe toti care ne au felititat pentru performanta optinuta .MULTUMIM.
Domnule Dragos Nistor stiu ca e greu sa pierzi podium pentru citeva kg,dar daca nu prindeam doi cteni de 9.1 kg
fiecare in ultimu moment ar fi fost tu la podium si nu eu,nici mie nu miar fi convenit situatia asta,cred ca imi mincam lansetele,dar cu siguranta iti stringeam mina si te felititam pentru performanta,si cu nici un caz nu puneam in indoiala dece au avut 3.0kg si nu 2.9kg pestele cintarit de albitri in fata lui Dl Paco si Dl Raduta si TVR2.
Asa ca te rog frumos pregadestete mai bine pt urmatorul concurs si daca nu ai incredele la albitri nu mai lua parte la concursuri,dar nu e frumos sa ma intrebi cum si au avut 3.0 si nu 2.8kg.
Or cum toti am fost cintariti cu acelasi cintare care sa folosit la cupa mondiala la Madine in Franta.
Sacalule contestatii trebuia facute in fata locului nu pe internet,acum este terziu,descalificarea lor insemna si pentru mine locul 2 si pentru Nistor locul 3.
Si pentru cunostintele tale Dl Nistor am avut peste 50 de crapi cu greutatea 2.8 si 2.9kg

iorgos

Mesaj de iorgos »

1 PARASCHIV EMILIAN 532,20
2 SACALU 510,50
3 IORGOS 407,10
4 KRANTZ 396,00
5 CARP SHOP 376,60
6 VICTOR SERBU 369,00
7 LENGHEL 311,50
8 COZMA 309,90
9 SORIN PODARU 262,90
10 FLAVIUS 253,50
11 GALAXY CARP 252,40
12 SILVAN 249,90
13 ALEX 247.20
14 ZVONGO 238,80
15 VALI BONDO 211,10
16 RENMAR 1 170,20
17 SCHULLER 143,20
18 FLOREATA 116.10
19 RENMAR 2 106,00
20 NAE 105,40
21 RICHARD 105,10
22 MARTOIU 102,10
23 OSLOVEANU 78,60
24 ESMA 77,30
25 RADU BADICA 46,10

Saky

Mesaj de Saky »

@mitranescule
ai mare grija cum vorbesti ca s ar putea sa treaca vreo nava pe la tine prin fund. :shock:

@Iorgos
Daca Paco ar fi fost corect si trimitea salahorii acasa nu se mai ajungea aici !!

ieri l am sunat pe Raduta sa il inteb daca el stia ca aia au fost non stop 5 in stand,si el mia spus ca aia veneau doar in vizita.dupa ce am inchis telefonul cu el la vreo 5 min ma suna Paco sa imi spuna ca de ce fac scandal si ii fac lui probleme.
de aici intelegi tot ce tre sa intelegi.

Jur ca daca va fi sa mai particip vreodata la un concurs pe Sarulesti o sa duc pe cheltuiala mea 10 oameni de la mine din Club si o sa ii instalez cu corturi si cu camere langa standurile lu aia care se bat pentru primele locuri,sa vad care o sa mai faca smecherii si care o sa mai incalce regulamentul.

ps

Stati linistit ca in sufletul meu stiu ca am castigat concursul asta !!
noi am jucat corect si cinstit pana la capat,nu ne am permis nici macar sa avem vreo lanseta de rezerva montata ca sa nu iasa discutii !nu am dus cu noi al patrulea om ca sa ne ajute findca in regulament era trecut doar ca 3 pescari cu drepturi depline,si stiti si voi ca un om in plus la concursul asta face foarte mult !numai sa iti schimbe bateriile in barca si sa ti le puna la incarcat te scuteste de mult efort,am avut 8 baterii de 30-40 kg pe care le caram la masini sa le incarcam din 6 in 6 ore(am consumat 140 de litri de motorina numai pentru incarcat baterii).
Iti dai seama ca ma durut sa aflu ca aia au fost 5 in echipa!
ahh ca daca imi zicea cineva ca muncesc 5 incontinu la aia in stand jur ca imi indoiam bata de baseball daca nu dispareau 2 din ei de pe balta.
greseala mea a fost ca am avut incredere in organizatori si in arbitrii,m au cam jucat pe degete.

SI CU ASTA AM INCHEIAT ORICE DISCUTIE DESPRE CONCURSUL ASTA. PUNCT.

G1ca

Mesaj de G1ca »

dupa cele urmarite si dupa cate discutii au iesit aproape @ fiecare concurs tzin sa va anuntz ca sunt 100% ca se fraudeaza alegerile pt prezidentiale. ce prost sunt ca nu mi.am dat seama pana acum...

cimpoieru razvan

Mesaj de cimpoieru razvan »

iorgos scrie:Vreau sa multumesc pe toti care ne au felititat pentru performanta optinuta .MULTUMIM.
Domnule Dragos Nistor stiu ca e greu sa pierzi podium pentru citeva kg,dar daca nu prindeam doi cteni de 9.1 kg
fiecare in ultimu moment ar fi fost tu la podium si nu eu,nici mie nu miar fi convenit situatia asta,cred ca imi mincam lansetele,dar cu siguranta iti stringeam mina si te felititam pentru performanta,si cu nici un caz nu puneam in indoiala dece au avut 3.0kg si nu 2.9kg pestele cintarit de albitri in fata lui Dl Paco si Dl Raduta si TVR2.
Asa ca te rog frumos pregadestete mai bine pt urmatorul concurs si daca nu ai incredele la albitri nu mai lua parte la concursuri,dar nu e frumos sa ma intrebi cum si au avut 3.0 si nu 2.8kg.
Or cum toti am fost cintariti cu acelasi cintare care sa folosit la cupa mondiala la Madine in Franta.
Sacalule contestatii trebuia facute in fata locului nu pe internet,acum este terziu,descalificarea lor insemna si pentru mine locul 2 si pentru Nistor locul 3.
Si pentru cunostintele tale Dl Nistor am avut peste 50 de crapi cu greutatea 2.8 si 2.9kg
domnule iorgos, un vechi proverb romanesc spune asa : spunemi cu cine umbli ca sa iti spun cine esti. asa ca ciocu mic. dragos a pescuit cinstit, la fel ca sacales. pacat ca ia batut branconieri aia , dzeu stie cati sub 3 kl au plecat spre bucuresti.

asa e cand se ajunge ca o echipa se aiba 3,4 sau 5 pescari. e ca si cum la ..... ar fi echipe de 12,13 etc in functie de cati bani are patronu.
dl. paco este corupt.este valetul lui raduta si o sa execute exact ce vrea sefu lui.dar echipa care a furat acceptand pesti pusi in plus de albitri beti ce mai este ? sa te bucuri la pomana este cel mai odegradant lucru. rusine, foame mare naste asemenea gesturi.
demaro augostus sem !

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Daca se dovedeste ca in echipa castigatoare al 4-lea om a atins vreo lanseta,minciog, montura sau barca eu sunt dispus sa platesc premiul castigat de acestia urmatorilor clasati.

Daca se dovedeste ca au fost 5 in concursul acesta platesc aceiasi suma! A 5-cea persoana de care se vorbeste este fratele lui Vasile care a venit la sfarsitul concursului sa ia bagajele si sa aduca haine curate pentru premiere !!!!!!! A fost o mare bucurie pentru niste oameni simplii ca ei care in aceste momente sunt judecati in lipsa fara a avea dreptul la replica !

Sacalu a fost la ei in stand ,(alergand cu masina in timpul concursului ca tot este el usa de biserica) a vazut in acel moment situatia de la ei din stand si nu a pomenit nimic pana acum ! De ce ? Reactionezi cam greu "mai baiatule " ! :D

Oricum bataia si "caiacul din fund" nu se mai intorc asa ca sa o lasam aici !

P.S. Cu caiacul nu sunt atat de sigur , in toamna sa ai grija ...! :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”