Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
asa incet apare si Vasile ,Marcel,Ilie,Petre,Dan.La urma cred ca au fost vreo 10.Dan Mitranescu scrie:Daca se dovedeste ca in echipa castigatoare al 4-lea om a atins vreo lanseta,minciog, montura sau barca eu sunt dispus sa platesc premiul castigat de acestia urmatorilor clasati.
Daca se dovedeste ca au fost 5 in concursul acesta platesc aceiasi suma! A 5-cea persoana de care se vorbeste este fratele lui Vasile care a venit la sfarsitul concursului sa ia bagajele si sa aduca haine curate pentru premiere !!!!!!! A fost o mare bucurie pentru niste oameni simplii ca ei care in aceste momente sunt judecati in lipsa fara a avea dreptul la replica !
Sacalu a fost la ei in stand ,(alergand cu masina in timpul concursului ca tot este el usa de biserica) a vazut in acel moment situatia de la ei din stand si nu a pomenit nimic pana acum ! De ce ? Reactionezi cam greu "mai baiatule " !![]()
Oricum bataia si "caiacul din fund" nu se mai intorc asa ca sa o lasam aici !
P.S. Cu caiacul nu sunt atat de sigur , in toamna sa ai grija ...!
Dane, dupa parerea mea, ar fi deajuns sa se dovedeasca, ca a inoptat in standDan Mitranescu scrie:Daca se dovedeste ca in echipa castigatoare al 4-lea om a atins vreo lanseta,minciog, montura sau barca eu sunt dispus sa platesc premiul castigat de acestia urmatorilor clasati.
Sakal noi ne "certam" degeaba aici ,cum bine a pus punctul pe i Cornel Serbu. La fel o faceam si acum 2 ani si acum realizam ca "baieti destepti" mai eram ...Sakal scrie:@Nini
Mersi !
@Cornel Serbu
Mare dreptate ai !
A recunoscut si Mitranescu ca aia au fost acolo pe tot parcursul concursului !
iorgos scrie:Dl Cimpoieru cred ca nu ai citit mesajul meu bine,sau nu inteleg eu la ce te referi,si ciocul mic o sa-l am numai mort.
Ce scrieti toti pt Dl Paco si Dl Raduta este mare rusine,pina accuma au fost probleme cu Dl Lazar acum cu altii care au pescuit 5 pescari,Andrei a fost pacalit cu standul lui dar daca era acolo echipa lui Paraschiv si nu prindea peste ziceam ca sint varza.
Conducere de la sarulesti au a dus albitri din anglia ca sa nu fie discutii si parca sint mai multe acuma,nu o sa ma mira faptul sa nu mai organizeze nici un concurs ptr noi din tara.
Ar trebui noi sa-i invatam daca este nevoie ptr mai buna desfasurare unei competitii inainte ca sa incepe.
Eu am fost acolo o zi inainte si am vorbit cu Dl Raduta ptr niste standuri care nu au fost bune si mi-a a zis sa le pun unde vreau eu cu sacalu ca sa fie standuri cit mai echilibrate si sa dau peste cit mai mult ca asta este interesul lui si reclama ptr balta.Voi unde ati fosti,nu cumva ati citit regulamentul dupa terminarea competitii.
Daca nu se pricep asa de bine ei sa-i ajutam noi ptr buna desfasurare nu sa-i acuzam.
O sa ajungem sa pescuim cu camere in spatele nostru.
Sakal scrie: tu nu te mai pronunta ca platesti premiul daca se dovedeste ceva! stie tota lumea ca nu prea ai de unde. s au atatia bani ai facut di branconaj ???