Desfasurare Cupa Internationala a Romaniei-SARULESTI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cimpoieru razvan

Re: Desfasurare Cupa Internationala a Romaniei-SARULESTI

Mesaj de cimpoieru razvan »

de ce oare cand apare numele tau sau numele clubului tau trebuie sa fie doar la scandal si la furtisaguri ? poate ai un raspuns plauzibil pe care poti sal si demonstrezi, nu ca afirmatia de mai sus pe care nici tu nu o crezi. :oops:

Saky
Puncte: 0

Mesaj de Saky »

Dan Mitranescu scrie:Daca se dovedeste ca in echipa castigatoare al 4-lea om a atins vreo lanseta,minciog, montura sau barca eu sunt dispus sa platesc premiul castigat de acestia urmatorilor clasati.

Daca se dovedeste ca au fost 5 in concursul acesta platesc aceiasi suma! A 5-cea persoana de care se vorbeste este fratele lui Vasile care a venit la sfarsitul concursului sa ia bagajele si sa aduca haine curate pentru premiere !!!!!!! A fost o mare bucurie pentru niste oameni simplii ca ei care in aceste momente sunt judecati in lipsa fara a avea dreptul la replica !

Sacalu a fost la ei in stand ,(alergand cu masina in timpul concursului ca tot este el usa de biserica) a vazut in acel moment situatia de la ei din stand si nu a pomenit nimic pana acum ! De ce ? Reactionezi cam greu "mai baiatule " ! :D

Oricum bataia si "caiacul din fund" nu se mai intorc asa ca sa o lasam aici !

P.S. Cu caiacul nu sunt atat de sigur , in toamna sa ai grija ...! :D
asa incet apare si Vasile ,Marcel,Ilie,Petre,Dan.La urma cred ca au fost vreo 10.
nu vezi ca tot o dai in lambada ca ala a adus numai haine,alalalt a prajit o tona de cartofi,laso in pola mea!!

Ba tupeistule cand m am oprit la ei in stand pt 10 secunde a fost atuncia cand am descoperit ''greselile''lui Paco din clasament !!!si in momentul ala am vazut 2 ,l-am intrebat scurt pe unu din ei cate kg au prins si nu a stiut sa imi raspunda exact!am vrut doar sa ii verific expresia fetei, repede m am urcat in masina si intradevar am alergat cat am putut catre Hotel sa verific fisele de pontaj. cu ''greselile'' lui Paco.
Tu sa fii convins ca eu am fost si voi ramina usa de biserica la orice concurs la care am participat si la cere o sa particip vreodata !!
si inca ceva bai branconierule !!
daca luam locul 1 scadeam cheltuielile mele si restul baniilor ii donam la casa de batrani din Arad !!
cine ma cunoaste stie ca nu sant fomist si nu particip la concursuri pt bani !!si niciodata nu am trait din peste ca si altii.tu nu te mai pronunta ca platesti premiul daca se dovedeste ceva! stie tota lumea ca nu prea ai de unde. s au atatia bani ai facut di branconaj ???

Nini

Mesaj de Nini »

daca luam locul 1 scadeam cheltuielile mele si restul baniilor ii donam la casa de batrani din Arad !!

Sakalu-le nu te mai necaji aiurea, doar stii bine ca in ochii pescarilor tu ai castigat locul I, restul nu mai este interesant.
Tot respectul pentru munca depusa de tine si coechipierii tai. Inca o data felicitari pentru locul I.
Cu respect,
Nini Horn

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Dan Mitranescu scrie:Daca se dovedeste ca in echipa castigatoare al 4-lea om a atins vreo lanseta,minciog, montura sau barca eu sunt dispus sa platesc premiul castigat de acestia urmatorilor clasati.
Dane, dupa parerea mea, ar fi deajuns sa se dovedeasca, ca a inoptat in stand :wink:

la concursurile mari, cei care sunt in carti trbuie sa fie imaculati...eu, sau mai bine spus echipa mea a trecut prin asa ceva si a luat-o-n mana.

regulile de pe sarulesti sunt atat de relative, incat am hotarat sa nu mai particip la concursurile organizate de raduta lake unde se iau hotarari inaintea gandirii, ceea ce mie mi s-a intaplat si in primavara si in toamna anului trecut (in primavara a venit paco c-o falca-n cer si una-n pamat sa-mi puna baliza si sa-mi interzica sa plantez in fata standului si hazliu este ca nu scosesem inca lansetele din husa,iar barca era inca-n masina...in toamna, la jumatate de ora inainte de inceperea concursului, tot paco imi spune sa mut tabara cu 100 m ca-l deranjez pe grabmaier, iar pe ceilalti vecini ai austriacului, care prindeau in draci, i-a pus sa-si mute locul de pescuit, doar, doar o prinde si ala ceva)...asta nu-i, tata, organizare...am mai evoluat si noi din '99 de la prima cupa mondiala

@ miron

esti putin dezinformat...la pelicanul din 2008 au fost exact 41 de echipe, iar la cupa romaniei din primavara de pe sarulesti au fost 29 de echipe...am participat la amandoua si sunt sigur ca si tu sti precis cate echipe au fost pe moara la fiecare concurs... :lol:
din pacate, nu-mi place moara pentru concurs, acolo ma duc numai la pescuit de placere.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Saky

Mesaj de Saky »

@Nini
Mersi !

@Cornel Serbu
Mare dreptate ai !

A recunoscut si Mitranescu ca aia au fost acolo pe tot parcursul concursului !

iorgos

Mesaj de iorgos »

Dl Cimpoieru cred ca nu ai citit mesajul meu bine,sau nu inteleg eu la ce te referi,si ciocul mic o sa-l am numai mort.
Ce scrieti toti pt Dl Paco si Dl Raduta este mare rusine,pina accuma au fost probleme cu Dl Lazar acum cu altii care au pescuit 5 pescari,Andrei a fost pacalit cu standul lui dar daca era acolo echipa lui Paraschiv si nu prindea peste ziceam ca sint varza.
Conducere de la sarulesti au a dus albitri din anglia ca sa nu fie discutii si parca sint mai multe acuma,nu o sa ma mira faptul sa nu mai organizeze nici un concurs ptr noi din tara.
Ar trebui noi sa-i invatam daca este nevoie ptr mai buna desfasurare unei competitii inainte ca sa incepe.
Eu am fost acolo o zi inainte si am vorbit cu Dl Raduta ptr niste standuri care nu au fost bune si mi-a a zis sa le pun unde vreau eu cu sacalu ca sa fie standuri cit mai echilibrate si sa dau peste cit mai mult ca asta este interesul lui si reclama ptr balta.Voi unde ati fosti,nu cumva ati citit regulamentul dupa terminarea competitii.
Daca nu se pricep asa de bine ei sa-i ajutam noi ptr buna desfasurare nu sa-i acuzam.
O sa ajungem sa pescuim cu camere in spatele nostru.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Sakal scrie:@Nini
Mersi !

@Cornel Serbu
Mare dreptate ai !

A recunoscut si Mitranescu ca aia au fost acolo pe tot parcursul concursului !
Sakal noi ne "certam" degeaba aici ,cum bine a pus punctul pe i Cornel Serbu. La fel o faceam si acum 2 ani si acum realizam ca "baieti destepti" mai eram ...

Faptul ca au stat 4 in stand pe tot parcursul concursului este recunoscut de toata lumea, dar a fost un lucru acceptat de organizator pentru mai multe echipe. Daca se spunea sa ramana in stand decat 3 oameni in secunda urmatoare se conformau.

Regulamentul spunea clar : 3 oameni cu drepturi depline. Asa au si pescuit !!!

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

iorgos scrie:Dl Cimpoieru cred ca nu ai citit mesajul meu bine,sau nu inteleg eu la ce te referi,si ciocul mic o sa-l am numai mort.
Ce scrieti toti pt Dl Paco si Dl Raduta este mare rusine,pina accuma au fost probleme cu Dl Lazar acum cu altii care au pescuit 5 pescari,Andrei a fost pacalit cu standul lui dar daca era acolo echipa lui Paraschiv si nu prindea peste ziceam ca sint varza.
Conducere de la sarulesti au a dus albitri din anglia ca sa nu fie discutii si parca sint mai multe acuma,nu o sa ma mira faptul sa nu mai organizeze nici un concurs ptr noi din tara.
Ar trebui noi sa-i invatam daca este nevoie ptr mai buna desfasurare unei competitii inainte ca sa incepe.
Eu am fost acolo o zi inainte si am vorbit cu Dl Raduta ptr niste standuri care nu au fost bune si mi-a a zis sa le pun unde vreau eu cu sacalu ca sa fie standuri cit mai echilibrate si sa dau peste cit mai mult ca asta este interesul lui si reclama ptr balta.Voi unde ati fosti,nu cumva ati citit regulamentul dupa terminarea competitii.
Daca nu se pricep asa de bine ei sa-i ajutam noi ptr buna desfasurare nu sa-i acuzam.
O sa ajungem sa pescuim cu camere in spatele nostru.

iorgos, eu am pescuit cu jandarmii in spatele meu! la sarulesti. anul trecut in primavara.
pt ca "Dl Paco" ne-a spus sa dam intr-o directie, iar "Dl Raduta" ne-a tratat ulterior ca pe niste infractori.
la sarulesti, in general, paco spune una, iar raduta alta.
repet, in toamna paco ne-a avertizat de la inceput ca nu vom prinde niciun peste. ne-a zis sa-i multumim lui grabmayer pt ca el a facut standurile.
de data asta am aflat ca sacalu s-a implicat in pozitionarea standurilor (scuze, n-am stiut ca ai fost si tu implicat). ei bine, la final sacalu m-a intrebat mirat: "cum, 11 n-a fost pe cioc? pai pe harta asa apare, iar eu nu l-am verificat..."
cum sa-i ajutam iorgos? sa asezam standuri in alta parte decat unde am cazut 2 concursuri consecutive? nu multumesc. asta inseamna ca au facut experimente pe banii mei! patru mii euro.

de altfel, scandalurile la sarulesti nu au aprut acum. la cupa mondiala din 2002, beker (castigatorul din 1999) a facut mare taraboi intentionand sa paraseasca competitia pe acelasi motiv. pe vremea aceea tu nu te ocupai cu concursurile de crap, n-ai de unde sa cunosti lucrurile astea.
de altfel, n-ai de unde sa cunosti, mai iorgos, nici faptul ca "Dl. Raduta" nu a pus niciodata altceva pe primul plan decat castigul sau material.
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Sakal scrie: tu nu te mai pronunta ca platesti premiul daca se dovedeste ceva! stie tota lumea ca nu prea ai de unde. s au atatia bani ai facut di branconaj ???
:D
Iar o dai in bara cu presupunerile tale ! Cred ca "lumea" la care te referi tu intotdeauna este un pitic artagos de pe creierul tau :D

Cei 3 cu caiacul au fost sponsorizati de mine (bineanteles ca mi-am luat "parte" :D ) datorita faptului ca sunt niste pescari cu multa inima in ei ,trecuti prin multe noroaie ,dar care erau complexati de "fitele" multora din pescuit. Am avut incredere in ei si totodata ...profit ! :D

Vrajeala cu azilul de batrani nu o inghit niciodata !

Si pentru asta uite inca una : Daca faci dovada ca ai facut vreo donatie in viata ta eu platesc suma respectiva ! Hai ca asta este mai simplu !

Asta ca sa vezi cum stau lucrurile cu sinceritatea ta si cu lichiditatile mele !

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

[quote="Dan Mitranescu"
Cei 3 cu caiacul au fost sponsorizati de mine (bineanteles ca mi-am luat "parte" :D ) datorita faptului ca sunt niste pescari cu multa inima in ei ,trecuti prin multe noroaie ,dar care erau complexati de "fitele" multora din pescuit. Am avut incredere in ei si totodata ...profit ! :D
[/quote]

mitranescule,
si pescarii de crap se simt complexati in fata acestor aparitii.
daca au inima in ei vin la cupa cupelor unde au posibilitatea sa se afirme la specia lor preferata si anume tenul?
poate o sa fie si noroi...
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”