Moderator: gor965
cornelserbu scrie:ba daaaa, dar ne-ar fi foarte greu sa gasim adversari pe masura, doar daca schimba andrei partenerul cu unul mai scolit in ale pescuitului
pana una alta, tu ce zici ???
desi ti se pare de ras, mie mi-ar placea si as accepta cu placere !andrei vladeanu scrie:nu schimb niciun partener.cornelserbu scrie:ba daaaa, dar ne-ar fi foarte greu sa gasim adversari pe masura, doar daca schimba andrei partenerul cu unul mai scolit in ale pescuituluiVal scrie:Tatae si Cornel ...nu vreti sa facti voi o echipa ....ar fi evenimentul anului ...asta daca mai aveti scule de crap si daca mai stiti joaca ! Ca din amintiri nu se face miez ...![]()
eu cu val, tu cu maestrul oana.
asta da concurs...
Pai din vicecempion mondial ai ajuns sa inchiriezi scule de mina a 4-a ! Asta e un progres .... exact cum spuneai magazioner provincial ... Nici macar nu sunt ale tale ...ale incarcate de glorie zac in magazia unuia condamnat pe 4 ani . .... Diverse !Cristi Y scrie:cornelserbu scrie:ba daaaa, dar ne-ar fi foarte greu sa gasim adversari pe masura, doar daca schimba andrei partenerul cu unul mai scolit in ale pescuitului
Cornele , nu mai da curs provocarii acestor looseri , unul care abia se taraste si altul care se crede miezul piz.ii ca are bani ... sau scule de pescuit![]()
![]()
![]()
![]()
daca vrei sa pescuim impreuna , oricand cu placere , chiar si in UK , cu sculele mele![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pe 9 septembrie vin 2 pescari consacrati din Romania cu care merg la un concurs pe Cutton lake , eu asigur echipamentul pentru 2 echipe ( eu cu Cosma Laurentiu o echipa si ei doi )![]()
sper sa mai stiu " joaca " ...![]()
![]()
ce expresie de magazioner provincial
![]()
![]()
![]()
mv2 ti se pare corect ???Val scrie:Fara gluma Cornele ...dar hai sa o facem pe o balta cu peste ...
Val scrie:Pai din vicecempion mondial ai ajuns sa inchiriezi scule de mina a 4-a ! Asta e un progres .
loosere , termenul corect din expresie nu este tort ci coliva si era vorba de coliva lui popescu iar expresia nu ti-a fost atribuita niciodata asa ca nu mai suge p..la si victimiza ca o piz..a proasta , sau te sinti atat de afectat ca iti injur seful ?andrei vladeanu scrie:asta e situatia, ma tarasc si eu, probabil chiar cu o viteza mai mica decat coaiele tale pe torturile de grau...
Stai cuminte ca ai pescuit toata viata cu Century SP si pe NG le desconisderai !!!Cristi Y scrie: daca consideri Century NG ( am ramas credicios acestui brand ) si Daiwa Basia QDX scule de mana a 4-a![]()
![]()
![]()
![]()
apropos de scule de mana a 4-a , Mitica Bontas concureaza cu bete de la mine , noile Free Spirit hi-s 220