ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Digital
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Digital »

Concursul este cu circuit inchis ?
Stima
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Asta merge si la pariuri .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Daca vrea cota mare ...il face Oana pe Hiroshima ... Darvari .... cum sa prinzi ultimul peste in viatza .
Fara gluma Cornele ...dar hai sa o facem pe o balta cu peste ...
Ultima oară modificat Sâm Aug 02, 2014 22:34 de către Val, modificat 1 dată în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

cornelserbu scrie:ba daaaa, dar ne-ar fi foarte greu sa gasim adversari pe masura, doar daca schimba andrei partenerul cu unul mai scolit in ale pescuitului
pana una alta, tu ce zici ???

Cornele , nu mai da curs provocarii acestor looseri , unul care abia se taraste si altul care se crede miezul piz.ii ca are bani ... sau scule de pescuit :lol: :lol: :lol: :lol:

daca vrei sa pescuim impreuna , oricand cu placere , chiar si in UK , cu sculele mele :D :D :D :D :D

pe 9 septembrie vin 2 pescari consacrati din Romania cu care merg la un concurs pe Cutton lake , eu asigur echipamentul pentru 2 echipe ( eu cu Cosma Laurentiu o echipa si ei doi ) :wink:

sper sa mai stiu " joaca " ... :lol: :lol: :lol: ce expresie de magazioner provincial :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie:
Val scrie:Tatae si Cornel ...nu vreti sa facti voi o echipa ....ar fi evenimentul anului ...asta daca mai aveti scule de crap si daca mai stiti joaca ! Ca din amintiri nu se face miez ...
ba daaaa, dar ne-ar fi foarte greu sa gasim adversari pe masura, doar daca schimba andrei partenerul cu unul mai scolit in ale pescuitului :D
nu schimb niciun partener.
eu cu val, tu cu maestrul oana.
asta da concurs...
desi ti se pare de ras, mie mi-ar placea si as accepta cu placere !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
cornelserbu scrie:ba daaaa, dar ne-ar fi foarte greu sa gasim adversari pe masura, doar daca schimba andrei partenerul cu unul mai scolit in ale pescuitului

Cornele , nu mai da curs provocarii acestor looseri , unul care abia se taraste si altul care se crede miezul piz.ii ca are bani ... sau scule de pescuit :lol: :lol: :lol: :lol:

daca vrei sa pescuim impreuna , oricand cu placere , chiar si in UK , cu sculele mele :D :D :D :D :D

pe 9 septembrie vin 2 pescari consacrati din Romania cu care merg la un concurs pe Cutton lake , eu asigur echipamentul pentru 2 echipe ( eu cu Cosma Laurentiu o echipa si ei doi ) :wink:

sper sa mai stiu " joaca " ... :lol: :lol: :lol: ce expresie de magazioner provincial :lol: :lol: :lol: :lol:
Pai din vicecempion mondial ai ajuns sa inchiriezi scule de mina a 4-a ! Asta e un progres .... exact cum spuneai magazioner provincial ... Nici macar nu sunt ale tale ...ale incarcate de glorie zac in magazia unuia condamnat pe 4 ani . .... Diverse !
Unde e progresul .... in afara de injuraturi ? Mai baga ca incepe sa imi faca placare ...unde injuri tu zici ca e drama nationala ...
Ultima oară modificat Sâm Aug 02, 2014 22:42 de către Val, modificat de 3 ori în total.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

ce sa facem Tataie, nu pot fi toti "winneri" in viata ca tine.
asta e situatia, ma tarasc si eu, probabil chiar cu o viteza mai mica decat coaiele tale pe torturile de grau...
important e ca m-am cait si maestrul Oana s-a aratat dispus sa ma ierte...
iar acum am lansat un concurs colocvial al reconcilierii.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:Fara gluma Cornele ...dar hai sa o facem pe o balta cu peste ...
mv2 ti se pare corect ???
si tancabestiul mai are peste, dar in perioada asta nu prea merge pe nicaieri...oricum, sunt dispus sa merg pe orice balta !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Pai din vicecempion mondial ai ajuns sa inchiriezi scule de mina a 4-a ! Asta e un progres .

daca consideri Century NG ( am ramas credicios acestui brand ) si Daiwa Basia QDX scule de mana a 4-a :lol: :lol: :lol: :lol:

apropos de scule de mana a 4-a , Mitica Bontas concureaza cu bete de la mine , noile Free Spirit hi-s 220

andrei vladeanu scrie:asta e situatia, ma tarasc si eu, probabil chiar cu o viteza mai mica decat coaiele tale pe torturile de grau...
loosere , termenul corect din expresie nu este tort ci coliva si era vorba de coliva lui popescu iar expresia nu ti-a fost atribuita niciodata asa ca nu mai suge p..la si victimiza ca o piz..a proasta , sau te sinti atat de afectat ca iti injur seful ?
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Cornel

imi pare corect si cada din casa ... Ia-l pe Cristi si vin Cu Andrei ... Fa tu cota la pariuri ... Pe cat mergem ? 24 ore ...48 ore ...12000 ore ... ???????

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie: daca consideri Century NG ( am ramas credicios acestui brand ) si Daiwa Basia QDX scule de mana a 4-a :lol: :lol: :lol: :lol:
apropos de scule de mana a 4-a , Mitica Bontas concureaza cu bete de la mine , noile Free Spirit hi-s 220
Stai cuminte ca ai pescuit toata viata cu Century SP si pe NG le desconisderai !!!
Basia o ai de ceva vreme ...ca pina sa pleci in UK ai incercat sa vinzi alte mulinete ... Cum mi-ai vindut mie pe 300 lei toate mosmoandele de crap ( marfa buna ! )
Si da ....lui Mitica i-am adus eu in tara lansetele pe care le-a vrut ..... la banii aia ....Omul mi-a si zis multumesc Val . Ca doar le-a luat din mina mea .. cu proba !
Tu le-ai cumparat , dar nu confunda lucrurile ...eu aduceam marfa in tara pe bani buni ..
Tu puteai sa cumperi si Turnul Eiffel ...eu ila duceam in tara pe bani frumosi ... Stie si CPK , Bogdan , samd chestia asta ..
Ultima oară modificat Sâm Aug 02, 2014 22:59 de către Val, modificat de 3 ori în total.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”