CUPA IERNII -MV 2- 2014

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
the mover

Re: CUPA IERNII -MV 2- 2014

Mesaj de the mover »

Sunt echipe care joaca in gasca si de aici recunosc ca si eu am indoieli , daca ne uitam pe liste vedem cluburi cu 4 echipe si sansa ca ele sa cada pe aceasi grila este destul de mare ... ti se pare corect tie , care cauti sa fie cat mai echilibrat concursul , ca unele echipe sa beneficieze de acest avantaj ? ... mie nu si aici inchei aceasta polemica ... voi juca cum hotarati voi ..[/quote]

Ai tu ce ai cu Gl-ul,propune si aici sa nu mai primeasca atatea echipe ,chiar nu pot sa te-nteleg .
Dan Stoica
CLUBUL GREEN LAKE
4Carphttp://www.crapmania.ro/forum/marele-bazar-f8/ ... 25664.html
Dacă vrei să ştii cine este un om, dă-i o funcţie de conducere.

Marian Constantin
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Marian Constantin »

the mover scrie:
Ai tu ce ai cu Gl-ul,propune si aici sa nu mai primeasca atatea echipe ,chiar nu pot sa te-nteleg .
Asta e parerea ta , daca te uiti atent o sa vezi ca nu sunteti singurii cu 4 echipe , tot ce vreau eu este sa avem toti aceleasi sanse si sa nu beneficiem de avantaje ....
30 de grile diferite sunt mai indicate decat 10 care se repeta si o alta problema e ca se stiu de la inceput ...
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Imagine

A1,A2,A9,A10 BUNE
A3,A7,A8 MEDII
A4,A5,A6 SLABE

B1,B3,B4 BUNE
B5,B7,B9,B10 MEDII
B2,B6,B8 SLABE

C9,C10,C1 BUNE
C2,C8,C7 MEDII
C3,C4,C5,C6 SLABE

"Grilele" sunt facute de fiecare in parte , cu manuta lui :

1. In prima mansa se extrage la liber.

2. In mansa doi , se fac 9 saculeti ( gen mulinete) notati cu fiecare grupa : AB ( A bune ) , AM ( A medii ), ... ,CM ( C medii ) , CS ( C slabe ).
Se extrage in ordinea valorica a standurilor din fiecare sector. Prima data trag A-urile bune in ordinea crescatoare a standurilor, pe urma A-urile medii , A slabe , B bune, B medii , ... , C slabe.
A-urile bune extrag astfel : Se pun intr-un sacotei mai mare cei 4 saculeti ce contin : BM,BS,CM,CS . Se trage un saculet din sacul mare si apoi un "ou" din saculetul respectiv.
A-urile medii extrag din: BB,BS,CB,CS. ( saculetii BS si CS raman cu bilele lipsa de la extragerea anterioara )
A-urile slabe din : BB,BM,CB,CM
B-urile bune din: AM,AS,CM,CS.
B-urile medii din : AB,AS,CB,CS.
B-urile slabe din : AB,AM,CB,CM.
C-urile bune din : AM,AS,CM,CS.
C-urile medii din : AB,AS,BB,BS.
C-urile slabe din : AB,AM,BB,BM.

3. In etapa 3 se extrage dintr-un singur saculet .
Exemplu : cine a avut AB si BS extrage din saculetul CM.
CM si BB extrage din saculetul AS .
... si tot asa.

Eu zic ca este super buna metoda, atat ca echilibrare a concursului cat si prin eliminarea suspiciunilor.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Dan Mitranescu scrie:
petre iulian scrie:hai ca inchisesem netul si mi-a venit inca o idee :D

Dane in loc de grile mai bine incearca la extragere sa gandesti ceva cu urne valorice :wink: ...
Se noteaza standurile valorice cu 1- bun ,2-de mijloc si 3- prost .....aici trebuie sa calculezi matematic tu cate faci de 1,2 si 3 ca sa iasa la final sa treaca toti prin 1-2- si 3 si prin toate sectoarele :wink:
Dupa prima mansa cine a avut stand 1- bun, trage din urna cu 3-prost si 2-de mijloc ,cine a avut stand 2 (de mijloc) trage din celelalte urne ..binenteles ca in sectoare diferite

si tot asa pana la final :wink:

o zi buna si spor la calcule :wink:
Nu este rea deloc ! Bravo !
Este ceva de gandit mai departe, dar sunt sigur ca se poate .
Tot un fel de grile , dar amestecate.
Hai ca mi-ai dat de lucru .

P.S. Pe cuvantul tau ca nu te-ai uitat pe organizarea valorica a standurilor pusa de mine si asa ti-a venit ideea ? :D
Foarte buna ideea lui Iulica, si nici nu modificam regulamentul....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Dan Mitranescu scrie: "Grilele" sunt facute de fiecare in parte , cu manuta lui :

2. In mansa doi , se fac 9 saculeti ( gen mulinete) notati cu fiecare grupa : AB ( A bune ) , AM ( A medii ), ... ,CM ( C medii ) , CS ( C slabe ).
Se extrage in ordinea valorica a standurilor din fiecare sector. Prima data trag A-urile bune in ordinea crescatoare a standurilor, pe urma A-urile medii , A slabe , B bune, B medii , ... , C slabe.
A-urile bune extrag astfel : Se pun intr-un sacotei mai mare cei 4 saculeti ce contin : BM,BS,CM,CS . Se trage un saculet din sacul mare si apoi un "ou" din saculetul respectiv.
A-urile medii extrag din: BB,BS,CB,CS. ( saculetii BS si CS raman cu bilele lipsa de la extragerea anterioara )
B-urile slabe din : AB,AM,CB,CS.

... si tot asa.
[/size]

Eu zic ca este super buna metoda, atat ca echilibrare a concursului cat si prin eliminarea suspiciunilor.
In teorie e ok si pare usor de realizat, in practica e f. greu ptr. ca atata timp cat nu pastrezi o ordine simpla de tragere (A trage din B, B trage din C, C trage din A) si te duci catre o combinatie mai complexa, or sa fie niste probleme legate de completarea grupelor valorice ... ca exemplu, daca intamplator toate A-urile aleg numai B-uri iar toate B-urile aleg numai A-uri, C-urile raman in urna cu C-uri. Erau discutii si oameni nelamuriti cand aveam doar 3 urne cu bile si incercam sa le combinam exact prin restrictionarea unuor echipe pe un anumit sector, pai mi-e groaza sa-mi inchipui ce iese daca incerci sa controlezi combinatiile din 9 urne cu bile ! Ideea in sine e buna dar faptul ca ai prea multe criterii de combinare ( 3 sectoare, 3 grupe valorice si numar par de standuri pe un sector(chestia asta complica lucrurile enorm)) face totul prea complex si prea greu de controlat (ca sa iasa ok).
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Dan Mitranescu
Veteran

Daca se poate modifica in postarea mea :
in loc de :"B-urile slabe din : AB,AM,CB,CS."
sa fie:"B-urile slabe din : AB,AM,CB,CM".
Am gresit eu ...

Dan Mitranescu
Veteran

gor965 scrie:
Dan Mitranescu scrie: "Grilele" sunt facute de fiecare in parte , cu manuta lui :

B-urile slabe din : AB,AM,CB,CS.

... si tot asa.
[/size]

In teorie e ok si pare usor de realizat, in practica e f. greu ptr. ca atata timp cat nu pastrezi o ordine simpla de tragere (A trage din B, B trage din C, C trage din A) si te duci catre o combinatie mai complexa, or sa fie niste probleme legate de completarea grupelor valorice ... ca exemplu, daca intamplator toate A-urile aleg numai B-uri iar toate B-urile aleg numai A-uri, C-urile raman in urna cu C-uri. Erau discutii si oameni nelamuriti cand aveam doar 3 urne cu bile si incercam sa le combinam exact prin restrictionarea unuor echipe pe un anumit sector, pai mi-e groaza sa-mi inchipui ce iese daca incerci sa controlezi combinatiile din 9 urne cu bile ! Ideea in sine e buna dar faptul ca ai prea multe criterii de combinare ( 3 sectoare, 3 grupe valorice si numar par de standuri pe un sector(chestia asta complica lucrurile enorm)) face totul prea complex si prea greu de controlat (ca sa iasa ok).
Este mai simplu atunci ( numai ca se merge cu acelasi sector 3 manse ).

Dan Mitranescu
Veteran

Imagine

A1,A2,A9,A10 BUNE
A3,A7,A8 MEDII
A4,A5,A6 SLABE

B1,B3,B4 BUNE
B5,B7,B9,B10 MEDII
B2,B6,B8 SLABE

C9,C10,C1 BUNE
C2,C8,C7 MEDII
C3,C4,C5,C6 SLABE

"Grilele" sunt facute de fiecare in parte , cu manuta lui :

A-urile bune extrag astfel : Se pun intr-un sacotei mai mare cei 2 saculeti ce contin : BM,BS . Se trage un saculet din sacul mare si apoi un "ou" din saculetul respectiv.
A-urile medii extrag din: BB,BS. ( saculetii BS si CS raman cu bilele lipsa de la extragerea anterioara )
A-urile slabe din : BB,BM
B-urile bune din: CM,CS
B-urile medii din :CB,CS
B-urile slabe din :CB,CM.
C-urile bune din : AM,AS.
C-urile medii din : AB,AS.
C-urile slabe din : AB,AM.

... si tot asa.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Dan Mitranescu scrie:.....

Este mai simplu atunci ( numai ca se merge cu acelasi sector 3 manse ).
Intr-adevar, desi mai alternezi valoarea standului, ramane sa te bati la fiecare mansa cu aceleasi echipe pe sector. In rest, la tragere, tot va trebui facut un control ptr. ca spre exemplu, dupa ce trag cei din AB si AM, din urna trebuie sa fi iesit toate BS !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

florian

Mesaj de florian »

cred ca varianta cu grile valorice secrete este cea mai buna. tragerea la sorti se complica prea mult si durata va fi mult mai mare dupa prima mansa.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”